ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO: 1-1: Incidente în tribune UPDATE!

ROMANIA - UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. RomaniaTV.net vă prezintă LIVE meciul zilei din preliminariile Euro 2016. 

11 oct. 2014, 16:43

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. Dacă selecționerul României pare mai degrabă prudent, afirmând că o remiză nu ar fi un rezultat negative, antenorul vecinilor noștri susține că și-a pregătit echipa pentru o partitură ofensivă.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00 aiciaiciaiciaiciaici, și aici

Min. 82: GOL Ungaria, 1-1.

ROMANIA UNGARIA 1-0: GOOOOOOOL Raul Rusescu.

Min. 13, ROMANIA-UNGARIA 0-0, INCIDENTE GRAVE IN TRIBUNE, O PELUZĂ A FOST EVACUATĂ

ROMANIA UNGARIA LIVE VIDEO TV – ROMANIA UNGARIA 2014, sambata, ora 19:00, in direct de TVR 1 –. Meciul va fi transmis de TVR și va putea fi urmarit LIVE ONLINE AICI.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. “Cum stau lucrurile acum, un egal nu ar fi un rezultat negativ. E clar însă că ne-am complica viaţa în grupă. Am da şansă Ungariei să intre în jocul calificării. Ei au meci mai uşor după, cu Insulele Feroe, ar face patru puncte, iar noi avem o deplasare grea în Finlanda. Naționala României nu este imbatabilă. Noi suntem o echipă mult mai mică decât cea a Spaniei, aşa că sperăm să nu se întâmple ce s-a întâmplat aseară cu Spania (n.r. 1-2 cu Slovacia). E mai puţin probabil să batem iar cu 3-0, ca acum un an. Noi ţintim iar victoria, normal. Pe mine mă interesează mai puţin primul loc din grupă, mă interesează cele două locuri care ne califică în Franța. Dacă ne vom adjudeca cele trei puncte cu Ungaria, atunci vom face un pas imens spre o nouă calificare. În această toamnă avem un program infernal. Nu o să fie uşor, însă în acelaşi timp se poate rezolva ecuaţia calificării din această toamnă. Eu nu aş fi fost de acord cu un astfel de program, dar după experienţa asta, dacă vom avea rezultate pozitive, atunci în viitor aş accepta să avem meciuri mai grele la început. Cum face Olanda, care vrea întotdeauna să joace cu adversarii mai puternici la început, chiar dacă vin după o Cupă Mondială”, a declarat Pițurcă.

ROMANIA UNGARIA ONLINE LIVE VIDEO TVR ROMANIA Click pe FOTO pentru LIVE VIDEO

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. La rândul său, omologul de pe banca tehnică a Ungariei, Pal Dardai, spune că sâmbătă seară echipa sa va juca pe cartea atacului, adăugând că i-a găsit deja puncte slabe adversarului, de care vrea să profite la maximum: “Chiar nu mă interesează dacă juca sau nu Marica. România joacă pentru locul 1, iar Ungaria pentru locul 3. Dzsudzsak a fost căpitanul nostru și el rămâne cu banderola. Românilor să le fie teamă de el, are un picior stâng formidabil.Obiectivul meu este să fac 5 sau 7 puncte în următoarele 3 meciuri. Nu simțim deloc presiune, ne-am făcut lecțiile acasă, sper că ne iasă și în meci. Nu mă tem de nimic. Echipa României este una bună, cunoaștem ce știe și în același timp ce nu știe, de acele lucruri o să profităm. Nu este niciun secret legat de tactica mea. Dacă antrenorul României dorește, îi explic totul între patru ochi, după meci. Mâine vom ataca, nu vom sta în apărare”.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. În timp ce noi suntem învăţaţi de mici pe stadioane cu tot felul de scandări triviale, FIFA, de ani de zile, luptă să ne înveţe ce înseamnă RESPECT-ul. Iar FRF-ul lui Burleanu ce face? Vine cu un imn vulgar ce incită la lipsă de respect faţă de mamele fotbaliştilor andverşi prin expresia “pe ei, pe mama lor”. În cazul în care, sâmbătă, de la ora 19.00, la partida România-Ungaria, se va auzi acest slogan indecent la boxele Arenei Naţionale, cu siguranţă FIFA ne va pedepsi drastic. Mai ales că FRF este recidivistă din cauza suporterilor care au scandat trivialităţi şi la alte meciuri ale naţionalei de fotbal. Cei care susţin aceste versuri se întreabă ce are de comentat FIFA, că doar imnul este o piesă rock interpretată de o formaţie celebră la noi – IRIS? Răspunsul este o întrebare retorică: Ce treabă au mamele jucătorilor unguri cu spectacolul de pe teren?

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. Acum aproximativ 13 luni, naționala României dădea de pământ cu Ungaria, scor 3-0, în preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia. Ce-am mai vrea ca sâmbătă seară să se repete evoluția și rezultatul de atunci. Deși la prima vedere pare că va fi ușor de realizat asta, tricolorii vor avea mult mai mult de tras pentru a tranșa victoria. Va ieși un duel încins, atât pe teren, cât și în tribune, în care românii sunt obligaţi să mai facă un pas apăsat spre EURO 2016, în timp ce adversarii își cam joacă ultima carte în aceste preliminarii, după eșecul lamentabil de acasă în primul meci cu Irlanda de Nord (1-2). Iar marți jucăm în deplasare cu Finlanda, dar până atunci trebuie să dăm iar de pământ cu vecinii noștri.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. Din păcate pentru Victor Pițurcă, Marica este suspendat și accidentat, iar Gabi Tamaș este accidentat pentru cel puțin șase luni. Dacă în locul lui Marica va juca mai mult ca sigur Bogdan Stancu, poziția lui Tamaș îi dă mari bătăi de cap lui Piți. Stelistul Luchin e în pole-position, deoarece selecționerul nu vrea să strice cuplul de fundași centrali, format din Chiricheș și Dragoș Grigore, cel care a dat satisfacție la Pireu. Mai există și varianta cu stoperul lui Tottenham pe dreapta, dar în acest caz în centru va intra veteranul Dorin Goian. Raț e bătut în cuie pe stânga, la fel ca și închizătorii Pintilii și Hoban. Având în vedere că la doar trei zile distanță jucăm cu Finlanda, Pițurcă trebuie să împartă cât mai bine distribuțiile în cele două meciuri. În primul meci, favoriții de la mijlocul terenului par Torje, Sânmărtean și Chipciu, plus Stancu în atac, iar în duelul cu Finalda ar putea intra Prepeliță, Maxim, Tănase și sigur Marica, revenit după suspendare.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. Forurile fotbalistice din România și Ungaria îi imploră pe suporterii celor două naționale să nu recurgă cu ocazia acestei întâlniri la violențe, la sloganuri și bannere xenofobe sau de ură rasială. În caz contrar, atât România cât și Ungaria vor primi suspendări ale terenurilor la următoarele meciuri de pe teren propriu. “Trebuie însă să fim foarte atenţi. Fac un apel la toţi cei care vor veni pe stadion (n.r – 3.000 de fani): este un meci extrem de important, dar la fel sunt şi cele care vor veni. Avem nevoie de sprijinul vostru pe întreaga campanie de calificare, ar fi păcat să ne punem singuri piedici. Să-i încurajăm împreună cu tot sufletul pe tricolori şi să-i tratăm cu respect pe adversari. Să-i învingem şi pe cei care abia aşteaptă să primim sancţiuni. Ştiţi bine că suntem monitorizaţi cu atenţie, să nu ne facem singuri rău”, a fost apelul lui Ciprian Marica.”Orice manifestare, de natură politică sau de ură de rasă, pot aduce sancționarea echipei naționale. Fanii sunt rugați să încurajeze echipa și nu să pună în pericol obiectivele Ungariei. În caz de recidivă, putem fi sancționați prin închiderea stadionului, pierderea de puncte sau chiar excluderea din competiție. La București va fi doar un eveniment sportiv, nu un război”, se arată şi în comunicatul Federației Maghiare de Fotbal.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. Puţini ştiu că 13 fotbalişti au îmbrăcat atât tricoul României cât şi pe cel al Ungariei. Trei dintre ei sunt chiar legende în adevăratul sens al cuvântului. Iuliu Bodola, participant alături de România la Campionatele Mondiale din Italia (1934) şi Franţa (1938), care a jucat însă şi cu tricolorul Ungariei pe piept în perioada 1940 şi 1948. În  prezent, Bodola se regăseşte pe treapta a treia a podiumului golgheterilor all-time al naţionalei României, cu 30 de goluri marcate, fiind depăşit de Hagi şi Mutu, ambii cu 35 de reuşite. Ceilalţi doi mari jucători care au apărat culorile celor două ţări sunt Iuliu Baratky şi Iosif Petschovschi.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. Fundaşul Cosmin Moţi, anunţat rezervă la meciul de sâmbătă seară, e de părere că principalul pericol al naţionalei noastre nu îl reprezintă jucătorii maghiari, ci noul antrenor al vecinilor, Pal Dardai, despre care nimeni nu ştie nimic cum va pregăti meciul. “Nu cred că suntem favoriţii grupei, dar chiar şi aşa vrem 12 puncte în primele patru meciuri. Ar fi bune, zic eu, şi 10. Ungaria era echipă bună, dar problema este cu noul antrenor, care poate fi un dezavantaj pentru noi, pentru că nu ştim cum îşi va aşeza jucătorii în teren. Trebuie să fim atenţi, nu va fi deloc uşor. Suntem şi noi conştienţi ce ar însemna o calificare pentru fotbalul nostru şi pentru suporteri”, a spus Moţi.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. Echipa României este mai puternică decât în campania trecută, în timp ce Ungaria mi se pare mai slabă. Avem nevoie de victorie cu Ungaria. Suntem obligaţi să ne luăm toate punctele de pe teren propriu – Victor Piţurcă, selecţioner România

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. România ştie ce vrea, e foarte agresivă şi profită la maximum de orice mică greşeală a adversarului. Nu suntem o echipă naţională de rang mondial, dar unitatea grupului va fi atuul nostru principal – Pal Dardai, selecţioner Ungaria

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. CLASAMENT

1.         Finlanda           3p        3-1

2.         Irlanda N.         3p        2-1

3.         România           3p        1-0

4.         Ungaria            0p        1-2

5.         Grecia               0p        0-1

6.         Ins. Feroe         0p        1-3

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. SE MAI JOACĂ SÂMBĂTĂ

Finlanda – Grecia, ora 21.45

Irlanda N. – Ins. Feroe, ora 21.45

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. ETAPELE VIITOARE

Marţi, 14 octombrie 2014 Ins. Feroe – Ungaria Finlanda – România Grecia – Irlanda N. Vineri, 14 noiembrie 2014 Grecia – Ins. Feroe Ungaria – Finlanda România – Irlanda N.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. Formații probabile

România: Tătărușanu – Luchin, Chiricheș, D. Grigore, Raț – Hoban, Pintilii – Torje, Chipciu, Sânmărtean – B. Stancu

Selecţioner: Victor Piţurcă

Ungaria: Gulacsi – Korcsmar, Liptak, Juhasz – Lovrencsics, Varga, Toszer, Priskin – Rudolf, Szalai, Dzsudzsák

Selecţioner: Pal Dardai

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO de la ora 19.00, în preliminariile EURO 2016. Arbitri (Scoţia): William Collum – William Conquer, Graham Chambers – John Beaton, Brian Colvin

 

ROMÂNIA – UNGARIA, astăzi, sâmbătă 11 octombrie, LIVE VIDEO. România înfruntă azi, sâmbătă, 11 octombrie, UNGARIA, pe Arena Națională din București, într-un meci contând pentru a doua etapă din preliminariile CE 2016. Meciul va fi transmis LIVE ONLINE și LIVE la TV începând cu ora 19.00.

ROMÂNIA – UNGARIA, astăzi, sâmbătă 11 octombrie, LIVE VIDEO. O victorie a României ne va apropia și mai mult de calificare, în timp ce un eşec va complica teribil misiunea echipei lui Victor Piţurcă. Tricolorii pornesc favoriţi în faţa maghiarilor după ce aceștia au avut un start slab în calificări şi şi-au schimbat selecţionerul. Partida va fi una cu grad ridicat de risc, iar autorităţile române sunt în alertă maximă.

ROMÂNIA – UNGARIA, astăzi, sâmbătă 11 octombrie, LIVE VIDEO. În echipa de start a României există o problemă la postul de vârf împins, după ce Ciprian Marica a fost suspendat în urmă eliminării din meciul cu Grecia. Rusescu sau Bogdan Stancu vor fi titluari pe acest post.

ROMÂNIA – UNGARIA, astăzi, sâmbătă 11 octombrie, LIVE VIDEO. Cele două echipe au disputat de-a lungul timpului 23 de meciuri, partida de pe „Arena Naţională” urmează să fie episodul cu numărul 24. Ungaria a câștigat de 12 ori, tricolorii au câştigat cinci dispute, în timp ce alte şase meciuri s-au încheiat la egalitate. ultimul meci direct a fost la 6 septembrie 2013 când România a învins Ungaria cu 3-0 la Bucureşti, în preliminariile CM 2014.

ROMÂNIA – UNGARIA, astăzi, sâmbătă 11 octombrie, LIVE VIDEO. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Scoţia, avându-l la centru pe William Collum.

ROMÂNIA – UNGARIA, astăzi, sâmbătă 11 octombrie, LIVE VIDEO. Ungaria va fi susținută în tribune de 3.000 de suporteri.

ROMÂNIA – UNGARIA, astăzi, sâmbătă 11 octombrie, LIVE VIDEO. În primul meci al preliminariilor pentru Campionatul European, România a învins Grecia cu 1-0 la Atena.

Echipele probabile:

România: Tătăruşanu – Chiricheş, Goian, Grigore, Raţ (c) – Pintilii, Hoban – Maxim, Chipciu, Sânmărtean – Stancu (Rusescu);
Selecționer: Victor Pițurcă;

Ungaria: Kiraly – Varga, Korcsmar, Juhasz, Kadar (Korhut) – Gera, Elek – Lovrencsics, Stieber, Dzsudzsak – Szalai;
Selecționer: Pal Dardai.

ROMÂNIA – UNGARIA, astăzi, sâmbătă 11 octombrie, LIVE VIDEO. FRF a anunțat că cele 50.000 de bilete scoase la vânzare pentru acest meci s-au vândut, La inițiativa fanilor, Federaţia Română de Fotbal propune ca la intonarea imnului, înaintea partidei de sâmbătă, de pe Arena Naţională, toți suporterii naţionalei României să ducă mâna la inimă. „Fotbaliști, antrenori, suporteri, jandarmi, copii și bătrâni, acasă, la muncă sau pe stadion, când se aude imnul, să arătăm că suntem o țară!”, se arată într-un comunicat al FRF.

ROMÂNIA – UNGARIA, astăzi, sâmbătă 11 octombrie, LIVE VIDEO. Selecționerul magharilor, Pal Dardai, a declarat că Ungaria vine la București cu gândul la victorie, mai ales după ce echipa țării vecine a pierdut primul meci din preliminariile Euro 2016, scor 1-2, cu Irlanda de Nord.

ROMÂNIA – UNGARIA, sâmbătă, ora 19.00. „Vom lupta până la sânge şi până la ultima picătură de energie”, a precizat Pal Dardai, selecţionerul Ungariei pentru nemzetisport.hu.

ROMÂNIA – UNGARIA, sâmbătă, ora 19.00. „Dardai nu ne poate transformă în câteva zile în Messi şi Ronaldo, dar vom avea avea o bună organizare în meciul de la Bucureşti”, a afirmat și vedeta naționalei maghiare, Adam Szalai, atacant la Hoffenheim, în Germania.

ROMÂNIA – UNGARIA, astăzi, sâmbătă 11 octombrie, LIVE VIDEO. Meciul dintre România și Ungaria va fi transmis LIVE de la ora 19.00 de TVR 1. Partida poate fi urmărită LIVE VIDEO ONLINE AICI.