ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR ONLINE. LIVE VIDEO TVR PLUS 1-1

ROMANIA UNGARIA 1-1. Naţionala de fotbal a României a remizat în primul meci jucat acasă în preliminariile EURO 2016. Sâmbătă seara, pe Arena Naţională, tricolorii au deschis scorul în minutul 45, prin Rusescu, dar în repriza secundă au făcut pasul înapoi, iar ungurii au egalat din lovitură liberă.

11 oct. 2014, 11:49
ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR ONLINE. LIVE VIDEO TVR PLUS 1-1

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR ONLINE. Naţionala de fotbal a României întâlneşte Ungaria, sâmbătă, de la ora 19:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a doua a Grupei F din preliminariile pentru Campionatul European din 2016.

ROMANIA UNGARIA LIVE VIDEO TV – ROMANIA UNGARIA 2014, sambata, ora 19:00, in direct de TVR 1 –. Meciul va fi transmis de TVR și va putea fi urmarit LIVE ONLINE AICI.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 87 Ungurii au ocazia să facă 2-1!!! Chiricheş este neatent şi îl scapă pe Nikolic, care şutează puţin pe lângă poartă.

Min. 82 GOL Ungaria! Dzsudzsák a executat perfect o lovitură liberă, de la 25 de metri, mingea s-a dus peste zid, lângă bară, iar plonjonul lui Tătăruşanu a fost inutil! România-Ungaria 1-1!

Min. 80 Al treilea galben în tabăra noastră, Dragoş Grigore.

Min. 79 Şut Hoban, de la aproape 30 de metri, la o fază de atac prelungit a tricolorilor, mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 78 Repriza secundă a fost foarte săracă în faze de poartă, tricolorii făcând pasul înapoi, pentru a conserva avantajul de pe tabelă.

Min. 69 Este rândul românilor să se bucure degeaba. Rusescu a trimis mingea în poarta ungurilor, tot stadionul a izbucnit în urale, dar centralul a anulat golul, la semnalizarea asistentului, care a indicat ofsaid. Chiar şi pe grafica tv a apărtu schimbat scorul, 2-0 pentru România.

Min. 66 Victor Piţurcă face şi el a doua schimbare, Cristi Tănase intră în locul lui Sânmărtean.

Min. 63 A doua schimbare la unguri, Varga este înlocuit cu Simon Krisztián.

Min. 52 Varga vede şi el cartonaşul galben, după ce l-a ţinut pe Hoban.

Min. 48 Şut Lovrencsics, de la 20 de metri, mult peste poarta noastră.

Min. 46 Prima schimbare la unguri, Nemanja Nikolic a intrat în locul lui Stieber.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+2 Finalul primei reprize, România-Ungaria 1-0!

Min. 45 Prima repriză va fi prelungită două minute.

Min. 45 GOOOOL România! Sânmărtean l-a găsit cu o pasă excelentă pe stânga, pe Răzvan Raţ, care a accelerat şi a centrat puternic în faţa porţii maghiare, de unde Rusescu a catapultat balonul în plasă! 1-0 pentru România!

Min. 40 Bucurie de câteva secunde a ungurilor, care au trimis balonul în plasa porţii noastre. Juhasz a înscris, dar arbitrul a anulat golul, pe bună dreptate, pe motiv de ofsaid.

Min. 34 Centrare din corner a lui Maxim, Dragoş Grigore reia cu capul din 12 metri, pe lângă poarta ungurilor.

Min. 31 Florin Gardoş îl faultează pe Adam Szalai şi primeşte şi el cartonaş galben. Este al doilea tricolor avertizat, după Ovidiu Hoban.

Min. 26 Primul galben şi în tabăra ungurilor, Gera l-a faultat dur pe Sânmărtean.

Min. 22 Primul şut pe poartă al meciului. Raţ trage de la 25 de metri, pe jos, prinde Kiraly.

Min. 19 Dzsudzsák a executat lamentabil lovitura liberă, mingea ieşind afară în apropiere de fanionul de la colţul terenului.

Min. 18 Hoban îl faultează pe Elek la marginea careului nostru de 16 metri şi primeşte catonaş galben. Lovitură liberă periculoasă pentru unguri.

Min. 15 Ocazie mare a lui Maxim! Jucătorul lui Stuttgart pătrunde în careu din stânga şi şutează puternic, dar puţin pe lângă poarta lui Kiraly!

Min. 11 Centrare periculoasă a lui Chipciu, în faţa porţii maghiare, niciun jucător de-al nostru nu se află pe traiectoria balonului.

Min. 9 Centrare a lui Sânmărtean în careul mic al ungurilor, pentru Rusescu, dar Gabor Kiraly, portarul maghiar, este mai rapid şi prinde balonul.

Min. 4 Probleme pentru Victor Piţurcă, fundaşul central Dorin Goian nu mai poate continua partida. El este înlocuit cu Florin Gardoş.

Min. 3 Prima mare ocazie de gol! Pasă genială a lui Sânmărtean, Raţ centrează în faţa porţii, dar defensiva maghiară respinge în ultimul moment centrarea trimisă în faţa porţii, pentru Rusescu.

Min. 2 Arbitrul întrerupe meciul pentru câteva secunde, din cauză că din tribune a fost aruncată pe teren o brichetă.

Min. 1 A început România-Ungaria!

ora 18.55 Se intonează imnul Ungariei, fluierat copios de cei peste 50.000 de români prezenţi în tribune.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR Echipele de start: 
România: 12. Ciprian Tătăruşanu – 6. Vlad Chiricheş, 15. Dorin Goian, 21. Dragoş Grigore, 3. Răzvan Raţ (căpitan) – 5. Ovidiu Hoban, 8. Mihai Pintilii – 20. Alexandru Maxim, 7. Alexandru Chipciu, 17. Lucian Sânmărtean – 9. Raul Rusescu. Selecţioner: Victor Piţurcă. 
Rezerve: 1. Costel Pantilimon, 23. Silviu Lung jr – 2. Cosmin Moţi, 4. Srgian Luchin, 10. Cristian Tănase, 11. Gabriel Torje, 13. Claudiu Keşeru, 14. Iasmin Latovlevici, 16. Florin Gardoş, 18. Andrei Prepeliţă, 19. Bogdan Stancu, 22. Gabriel Enache. 
Ungaria: 1. Gabor Kiraly – 8. Jozsef Varga, 21. Zsolt Korcsmar, 21. Roland Juhasz, 4. Tamas Kadar – 10. Zoltan Gera, 6. Akos Elek – 14. Gergo Lovrencsics, 7. Balazs Dzsudzsak (căpitan), 18. Zoltan Stieber – 11. Adam Szalai. Selecţioner: Pal Dardai. 
Rezerve: 22. Denes Dibusz, 12. Balazs Megyeri – 2. Krisztian Simon, 3. Mihaly Korhut, 5. Attila Fiola, 9. Daniel Tozser, 15. Adám Gyurcso, 20. Istvan Kovacs, 13. Zsolt Kalmar, 19. Tamas Priskin, 17. Nemanja Nikolic, 16. Roland Varga. 

ROMANIA UNGARIA LIVE VIDEO TV – ROMANIA UNGARIA 2014, sambata, ora 19:00, in direct de TVR 1 –. Meciul va fi transmis de TVR și va putea fi urmarit LIVE ONLINE AICI.

Tricolorii au început excelent campania, cu o victorie în deplasare în faţa Greciei în prima etapă (1-0, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), luna trecută, în timp ce Ungaria a fost învinsă la Budapesta cu 2-1 de Irlanda de Nord (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

Ungaria vine la Bucureşti cu un selecţioner nou, Pal Dardai, care i-a luat locul lui Sandor Egervari, însă România este favorită în acest meci, în care va fi susţinută de aproximativ 50.000 de spectatori, în timp ce oaspeţii vor avea la Bucureşti o galerie de aproape 3.000 de fani.

Pentru naţionala României va fi meciul cu numărul 653 din palmaresul general. Tricolorii au până acum un bilanţ de 290 victorii, 163 egaluri, 199 înfrângeri, cu un golaveraj de 1084-846. În meciurile de acasă, în 268 de jocuri, naţionala României a înregistrat 166 victorii, 54 egaluri şi 48 înfrângeri, golaveraj 582-272.

Naţionala de fotbal a României este neînvinsă în ultimele 8 partide directe cu Ungaria, dintre care 5 au fost victorii, iar 3 s-au terminat la egalitate. Şapte dintre aceste meciuri au fost oficiale, iar unul amical. În total, cele două echipe s-au întâlnit de 24 de ori, Ungaria câştigând 12 partide, România 6, iar alte 6 s-au încheiat cu remiză, golaverajul fiind net favorabil adversarilor, cu 52-30.

Cea mai drastică înfrângere a tricolorilor (chiar din palmaresul lor general) a fost în 1948, la Budapesta, 9-0 pentru Ungaria. Primul meci a însemnat şi o victorie clară a Ungariei, cu 4-0, în 1931. Al doilea meci a adus revanşa, cu 5-1 pentru România, la Bucureşti. Victor Piţurcă a fost selecţionerul României la patru partide cu Ungaria, 1-1 la Budapesta, 2-0 la Bucureşti, ambele în preliminariile EURO 2000, 2-2 la Budapesta şi 3-0 la Bucureşti în 2013, ambele în preliminariile CM 2014. Ultimul meci direct s-a jucat tot pe Arena Națională și a fost câștigat la un scor de forfait de echipa lui Pițurcă (goluri Marica, Pintilii şi Tănase – DETALII AICI).

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR ONLINE. România nu va putea conta în meciul de sâmbătă pe jucători importanţi precum Ciprian Marica, Gabi Tamaş, Alex Bourceanu. Căpitanul echipei va fi fundaşul Răzvan Raţ, care va bifa cu acest prilej selecţia sa cu numărul 99.

Meciul dintre România şi Ungaria va fi condus de scoţianul William Collum (35 de ani), care e arbitru internaţional din 2006 şi a oficiat la două meciuri ale echipei CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj – AS Roma 1-1, din 8 decembrie 2010, şi CFR Cluj – Galatasaray 1-3, din 7 noiembrie 2012, dar şi unul al Oţelului Galaţi în Champions League, 1-2 cu FC Basel în deplasare, pe 14 septembrie 2011.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR ONLINE. Echipele probabile:

România: Tătăruşanu – Chiricheş, Goian, Grigore, Raţ (c) – Pintilii, Hoban – Maxim, Chipciu, Sânmărtean – Stancu (Rusescu);
Selecționer: Victor Pițurcă;

Ungaria: Kiraly – Varga, Korcsmar, Juhasz, Kadar (Korhut) – Gera, Elek – Lovrencsics, Stieber, Dzsudzsak – Szalai;
Selecționer: Pal Dardai.

România – Ungaria se va disputa sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Naţională (19:00). Partida va fi transmisă ÎN PREMIERĂ pe Digi Sport 1, duminică, de la ora 01:00. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro, imediat după terminarea partidei (21:00).

Cele mai importante faze şi toate golurile care se marchează în partidele din preliminariile EURO 2016, inclusiv din confruntările României, vor putea fi văzute pe RomaniaTV.net.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR– ROMANIA UNGARIA, sambata, ora 19:00, in direct de TVR 1 – . Meciul va fi transmis de TVRși va puta fi urmarit LIVE ONLINE AICI

ROMANIA-UNGARIA LIVE. Chiar dacă maşina echipajului de Poliţie e parcată la intrarea principală a stadionului, bişniţarii o ignoră, informează România TV. Ei îşi pândesc clienţii de la terasa din apropiere.

Citeşte şi ROMÂNIA-UNGARIA LIVE. Victor Piţurcă: Dacă învingem, facem un pas imens spre calificarea la Euro

„Bilete la meci? Câte vrei? La peluză? La tribună? La peluză costă 70 de lei. Îşi dau două, unul lângă altul”, a spus un bişniţar în faţa camerei ascunse, adăugând că le lasă şi la 60 de lei bucata. Şi la cealaltă intrare în stadion bişniţarii îşi fac de cap.

„Boss, peluza-i cincizeci de lei”, a spus un alt bişniţar. Biletele la VIP costă 900 de lei, în timp ce ele costă la casa de bilete 800 de lei. Echipajul de poliţie nu-i deranjează deloc pe negociatori.

Citeşte şi ROMANIA-UNGARIA. Meci de RISC MAXIM. Huliganii MAGHIARI vor să atace BUCUREŞTIUL

Un poliţist aflat la faţa locului recunoaşte că se vând bilete la suprapreţ. „Se vând bilete, dar de faţă cu noi”, a recunoscut poliţistul. 

Biletele la meciul România-Ungaria se vând şi pe internet. „Mi-a rămas un bilet, că nu mai vine cineva. Biletul e o sută de lei şi îl vând cu 250 de lei”, a bişniţarul la telefon. 

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR– ROMANIA UNGARIA, sambata, ora 19:00, in direct de TVR 1Un tren special pentru suporterii unguri care vor participa la meciul dintre cele două naţionale de fotbal a intrat în ţară la ora 02,00, prin Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, unde a staţionat aproximativ o oră, timp în care autorităţile de frontieră au verificat documentele pasagerilor.

Trenul a venit de la Budapesta, având 780 de pasageri, iar pe locomotivă sunt pictate chipurile celor mai cunoscuţi fotbalişti din Ungaria.

În Curtici, aproximativ o sută de jandarmi, poliţişti, trupe seciale de intervenţie, dar şi pompieri au fost mobilizaţi pentru a menţine ordinea pe perioada staţionării garniturii, însă suporterii unguri au fost gălăgioşi în permanenţă, strigând de la ferestre ”Ungaria! Ungaria”. Mulţi dintre ei aveau în mâini sticle sau doze de bere, pe care le-au aruncat pe ferestre imediat ce garnitura s-a pus în mişcare pentru a pleca spre Arad. Totodată, mai mulţi suporteri au aruncat petarde din tren, când se afla în mişcare.

La frontieră, în Gara Curtici, alături de suporteri au urcat şi poliţişti şi jandarmi români, pentru a-i escorta până în Capitală.

Cu toate acestea, ungurii au fost zgomotoşi şi au aruncat câteva petarde şi sticle de bere şi când au trecut prin Gara Arad.

Autorităţile nu au intervenit şi nu au aplicat sancţiuni în timpul tranzitării judeţului Arad.

”Nu s-a considerat că suporterii au pus în pericol siguranţa publică. Nu s-a aplicat nicio sancţiune pe raza judeţului Arad”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Emilia Fînaţă.

Vineri, selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, declara că publicul care va asista la România – Ungaria trebuie să înţeleagă faptul că este doar un meci de fotbal şi să nu provoace incidente.

„Tot timpul când cele două ţări s-au întâlnit au existat incidente, grave uneori, şi la Budapesta ştiu că s-au întâmplat. Sper să nu se mai întâmple şi acum. Sper ca publicul să înţeleagă faptul că e doar un meci de fotbal”, a spus Piţurcă.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, într-o partidă contând pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016.

ROMÂNIA-UNGARIA, EURO 2016: Dincolo de măsurile de securitate şi de rivalitatea dintre cele două reprezentative, duelul cu Ungaria ar putea arunca în aer următorul meci de pe teren propriu. Partida de sîmbătă ar putea avea ca efect o confruntare cu porţile închise împotriva Irlandei de Nord, programată pe 14 noiembrie, scrie gsp.ro.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR: Suporterii „tricolorilor” sînt recidivişti, după incidentele din preliminariile pentru CM, cînd FRF a fost penalizată în două rînduri pentru acţiunile ultraşilor în timpul întîlnirilor cu Turcia şi Ungaria.

Comisia de Disciplină FIFA a amendat federaţia cu aproape 100.000 de franci după meciul cu maghiarii din 6 septembrie 2013, pentru scandările şi mesajele xenofobe ale românilor.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR: La doar patru zile după episodul cu Ungaria, România a întîlnit Turcia la Bucureşti. FRF s-a lovit pentru a doua oară într-o săptămînă de comportamentul neadecvat al fanilor: mai multe facţiuni ale unor echipe de club din Liga 1 au pornit un conflict la Peluza II, continuat ulterior pe culoarele Arenei Naţionale. Forţele de ordine au arestat atunci în jur de 80 de fani.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR: FRF a trebuit să suporte încă o amendă de 17.000 de euro după partida cu Turcia. Pe lîngă penalităţile financiare, comisia FIFA a emis un avertisment mai aspru în cazul recidivei, pentru încălcarea articolului 65 al Codului Disciplinar al FIFA. Astfel, întîlnirea cu Ungaria prinde conturul unei bombe care ticăie.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR– ROMANIA UNGARIA, sambata, ora 19:00, in direct de TVR 1 Sânmărtean, posibil titular

“Sînt multe discuţii faţă de jocul meu defensiv. Nu este principala mea calitate să fac asta. Am început să o mai fac mai mult din creier, nu din calităţi. Încerc să ajut cît mai mult echipa.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR– ROMANIA UNGARIA, sambata, ora 19:00, in direct de TVR 1. E ca şi cum l-ai pune pe Pintilii să dribleze ca mine. Nu sînt genul de jucător care să distrug, ci sînt omul care construieşte.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR Partida, transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro începând cu ora 19.00, va fi comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos şi va fi precedată şi urmată, la TVR 1, de „Studio Fotbal”, emisiune moderată de Tudor Furdui.

Întâlnirea de sâmbătă seară este, pentru reprezentativele României şi Ungariei, meciul direct cu numărul 25 şi al 12-lea oficial. Ungaria nu a mai reuşit victoria asupra tricolorilor din 1981, când întâlnirea la Budapesta dintre cele două echipe, în preliminariile Cupei Mondiale 1982, s-a încheiat cu scorul de 1-0.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR Ultimele meciuri directe între cele două echipe s-au finalizat cu scorurile de 3-0 şi 2-2, în preliminariile Cupei Mondiale 2014, 2-0 şi 2-0 în preliminariile Cupei Mondiale 2002, 1-1 şi 2-0 în preliminariile Euro 2000 – acel 2-0 fiind prima noastră victorie, în iunie 1999, cu Gheorghe Hagi revenit la naţională şi cu Victor Piţurcă antrenor. Bilanţul lui Piţurcă în ceea ce priveşte meciurile cu Ungaria este de două egaluri în deplasare (1-1 şi 2-2) şi două victorii clare acasă (2-0 şi 3-0).

Partida din 11 octombrie este primul meci al Ungariei cu noul selecţioner, Pal Dardai, care a fost pe teren la Bucureşti, în 1999.

Telespectatorii TVR pot urmări, în exclusivitate, toate cele zece partide jucate de „tricolori” pentru calificarea la Euro 2016. Toate meciurile sunt precedate şi urmate de studiouri de dezbateri.

În această toamnă, TVR continuă o tradiţie începută în 1960, la preliminariile primului turneu european de fotbal. De atunci, TVR a transmis, o dată la patru ani, meciurile României în calificările pentru Campionatul European. Din 1960 până în prezent s-au disputat 14 ediţii, Euro 2016 fiind ediţia cu numărul 15. Toate meciurile României de calificare la Euro 2016 sunt transmise în direct şi exclusiv la TVR.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR Transmiterea în direct a partidei România – Ungaria determină schimbarea orei de difuzare a „Telejurnalului” TVR 1. Astfel, telespectatorii vor putea urmări principala ediţie a „Telejurnalului” începând cu ora 21.15. După „Telejurnal”, de la ora 22.00, Tudor Furdui revine cu emisiunea „Studio Fotbal”.

Nu dau dovadă de o agresivitate extraordinară. Am încercat mereu să mă apăr, dar mai mult cu capul, din tehnică, nu din calităţile defensive, pe care nu prea le am. Sper să fiu titluar, dar totul depinde de domnul Pițurcă.”, a spus Lucian Sînmărtean la conferinţa de presă.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR– ROMANIA UNGARIA, sambata, ora19:00, in direct de TVR 1 – Bilete la negru

Chiar dacă FRF a anunţat că mai sînt doar 500 de bilete disponibile pentru meciul cu Ungaria, sînt mari şanse ca stadionul să nu fie plin.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR – ROMANIA UNGARIA, sambata, ora19:00, in direct de TVR 1 –  Site-urile de anunţuri online sînt pline de oferte pentru bilete la România – Ungaria. Aşa cum era de aşteptat, preţurile nu sînt deloc mici.

De exemplu, într-un anunţ postat azi dimineaţă, o persoană vinde 4 bilete la VIP la meciul de sîmbătă cu 4000 de lei, adică 1000 de lei pentru fiecare tichet, în loc de 800 de lei, cît ar fi costat la case.

Vînzătorul speră să scoată un profit de 800 de lei pe seama celor 4 bilete pe care le are. De asemenea, biletele şi celelalte părţi ale stadionului sînt vîndute la suprapreţ.

România – Ungaria este sîmbătă, de la ora 19:00, în direct la TVR 1.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR– ROMANIA UNGARIA, sambata, ora19:00, in direct de TVR 1 – Ungaria, lovită de accidentări

Selecţionerul Ungariei, Pal Dardai, nu se va putea baza pe doi dintre jucătorii pe care i-a convocat iniţial, aceştia suferind accidentări de ultim moment, din cauza cărora au părăsit cantonamentul naţionalei. Aceştia sunt fundaşul Vilmos Vanczak (31 de ani, FC Sion) şi mijlocaşul Adam Simon (24 de ani, Videoton). Locul lor va fi luat aşadar de Fiola Attila (24 de ani, Paksi SE) şi Korhut Mihaly (25 de ani, Debrecen), anunţă nemzetisport.hu.

Lotul României  
Victor Piţurcă a convocat la echipa naţională, în vederea “dublei” cu Ungaria (11 octombrie) şi cu Finlanda (14 octombrie), 8 jucători de la Steaua şi doar 2 de la alte formaţii din Liga 1: Silviu Lung Jr. şi Gabriel Enache, ambii de la Astra.

ROMANIA – UNGARIA LIVE VIDEO TVR– ROMANIA UNGARIA, sambata, ora19:00, in direct de TVR 1

Lotul complet convocat de Piţurcă:

Portari: Costel PANTILIMON (Sunderland/Anglia), Ciprian TĂTĂRUȘANU (Fiorentina/Italia), Silviu LUNG JR. (Astra Giurgiu)

ROMANIA – UNGARIA LIVE TV, sâmbătă, 19:00

Fundași: Vlad CHIRICHEȘ (Tottenham/Anglia), Dorin GOIAN (Asteras/Grecia), Florin GARDOȘ (Southampton/Anglia), Dragoș GRIGORE (Toulouse/Franța), Cosmin MOȚI (Ludogorets/Bulgaria), Răzvan RAȚ (PAOK/Grecia), Srgian LUCHIN (Steaua București), Iasmin LATOVLEVICI (Steaua București)

ROMANIA – UNGARIA LIVE TV
, sâmbătă, 19:00

Mijlocași: Ovidiu HOBAN (Hapoel Beer Sheva/Israel), Mihai PINTILII (Al Hilal/Arabia Saudită), Gabriel TORJE (Konyaspor/Turcia), Alexandru MAXIM (VfB Stuttgart/Germania), Andrei PREPELIȚĂ (Steaua București), Cristian TĂNASE (Steaua București), Alexandru CHIPCIU (Steaua București), Gabriel ENACHE (Astra Giurgiu), Lucian SÂNMĂRTEAN (Steaua București)

ROMANIA – UNGARIA LIVE TV, sâmbătă, 19:00

Atacanți: Bogdan STANCU (Genclerbirligi/Turcia), Ciprian MARICA (Konyaspor/Turcia), Claudiu KEȘERU (Steaua București), Raul RUSESCU (Steaua București).

ROMANIA-UNGARIA. Pentru aceste bilete, la comenzile efectuate până astăzi, 9 octombrie 2014, ora 17,00, livrarea se face prin curierat. Pentru comenzile ulterioare acestui termen, cumpărătorii trebuie să se prezinte pentru ridicarea tichetelor la casa de bilete a Arenei Naţionale din Str. Pierre de Coubertin, vineri, 10 octombrie 2014, în intervalul orar 17.00 – 21.00. 

Biletele pot fi ridicate exclusiv prin prezentarea actului de identitate cu datele oferite la achiziţionarea biletului. Vor putea fi ridicate exclusiv biletele achiziţionate online, neexistând alte bilete care să fie puse spre vânzare la această casă.

Citeşte şi ROMANIA-UNGARIA. Federaţia maghiară se teme de incidente, anunţul către fani

Procesul de vânzare a biletelor pentru partida România – Ungaria se încheie vineri, 10 octombrie 2014, la ora 16.30, se arată în comunicatul FRF.

Meciul dintre selecţionatele României şi Ungariei se va disputa sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 19,00, pe Arena Naţională din Capitală, în cadrul preliminariilor Campionatului European de fotbal ediţia 2016 şi va fi arbitrat de scoţianul William Collum.

Citeşte şi ROMANIA-UNGARIA. Aroganţă MAXIMĂ pregătită de FANII MAGHIARI pe ARENA NAŢIONALĂ

ROMANIA-UNGARIA. Boloni: „Dacă vor fi bătăi, atunci vinovaţi o să fie bozgorii care trebuie să iasă din ţară”

ROMANIA-UNGARIA. „Cel care a compus versurile imnului a fost un om foarte, foarte sărac din punct de vedere intelectual. L-aş trimite în Anglia ca să asculte acolo imnurile unor echipe de fotbal. Sincer, cred că şi în Africa ar putea găsi imnuri mai inspirate decît cel al naţionalei României.

Nu mă interesează cine l-a compus. Aş fi avut aceeaşi părere şi dacă imnul era conceput de Beatles. N-am auzit de Iris, dar poate că vina e a mea, că sînt plecat de mulţi ani din România şi, oricum, ascult Leonard Cohen.

Eu cred că cei de la Iris au vrut să se afirme cu orice preţ. Dar problema nu e la Iris, ci la cei care au acceptat treaba asta. Tîmpiţi sînt peste tot, şi în România, şi în Ungaria, şi în Germania, şi în Zambia. Dar de ce trebuie să dominte ura şi prostia în secolul 21?”, a spus BolonI. Când a fost întrebat dacă eventualele incidente din tribunele Arenei Naţionale de la meciul de sîmbătă pot fi puse şi pe seama noului imn, care are un vers în care se spune „Pe ei, pe mama lor”, Boloni a răspuns ironic: „Dacă vor fi incidente, atunci vinovaţi o să fie bozgorii care trebuie să iasă din ţară!”.