ROMANIA-UNGARIA. Ultimele bilete au fost puse în vânzare. Informaţii IMPORTANTE pentru fani

ROMANIA-UNGARIA. Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a scos joi 9 octombrie la revânzare ultimele bilete din retururi pentru meciul România - Ungaria, din toate zonele stadionului, inclusiv peluze, care se pot achiziţiona exclusiv online de pe site-ul www.biletefrf.ro.

09 oct. 2014, 10:59
ROMANIA-UNGARIA. Ultimele bilete au fost puse în vânzare. Informaţii IMPORTANTE pentru fani

ROMANIA-UNGARIA. Pentru aceste bilete, la comenzile efectuate până astăzi, 9 octombrie 2014, ora 17,00, livrarea se face prin curierat. Pentru comenzile ulterioare acestui termen, cumpărătorii trebuie să se prezinte pentru ridicarea tichetelor la casa de bilete a Arenei Naţionale din Str. Pierre de Coubertin, vineri, 10 octombrie 2014, în intervalul orar 17.00 – 21.00.

Biletele pot fi ridicate exclusiv prin prezentarea actului de identitate cu datele oferite la achiziţionarea biletului. Vor putea fi ridicate exclusiv biletele achiziţionate online, neexistând alte bilete care să fie puse spre vânzare la această casă.

Citeşte şi ROMANIA-UNGARIA. Federaţia maghiară se teme de incidente, anunţul către fani

Procesul de vânzare a biletelor pentru partida România – Ungaria se încheie vineri, 10 octombrie 2014, la ora 16.30, se arată în comunicatul FRF.

Meciul dintre selecţionatele României şi Ungariei se va disputa sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 19,00, pe Arena Naţională din Capitală, în cadrul preliminariilor Campionatului European de fotbal ediţia 2016 şi va fi arbitrat de scoţianul William Collum.

Citeşte şi ROMANIA-UNGARIA. Aroganţă MAXIMĂ pregătită de FANII MAGHIARI pe ARENA NAŢIONALĂ