ROMANIA-UNGARIA. Alarmă la NAŢIONALĂ: Gardoş S-A RUPT

ROMANIA-UNGARIA. Florin Gardoş a lipsit de la meciul Southampton - Queens Park Rangers (2-1) din cauza unei accidentări. Fundaşul lui Southampton ar putea rata meciurile pe care Romania le va dipsuta cu Ungaria si Finlanda in preliminariile lui Euro 2016.

27 sept. 2014, 17:32
ROMANIA-UNGARIA. Alarmă la NAŢIONALĂ: Gardoş S-A RUPT

ROMANIA-UNGARIA. Florin Gardoș a suferit o întindere la mușchiul gambei, a anunţat gruparea din Premier League, motiv de îngrijorare înainte de ROMANIA-UNGARIA.

Cu doar două săptămâni înainte de meciul ROMANIA-UNGARIA, din preliminariile Euro 2016, accidentarea lui Florin Gardoș a declanșat alarma la echipa națională. Victor Pițurcă va trebui să aștepte ziua de duiminică, atunci când va afla exact gravitatea accidentării lui Florin Gardoș. Pițurcă se gândea să-l titularizeze în meciul ROMANIA-UNGARIA de pe 11 octombrie.

Florin Gardoş fusese titular în meciul din Cupa Ligii de la mijlocul săptămânii, când Southampton a învins-o pe Arsenal chiar pe Emirates, iar evoluția sa a fost foarte apreciată. Piţurcă speră să-l aibă totuşi la meciul ROMANIA-UNGARIA.