România are victorii doar cu Malta şi Feroe, dar Contra e optimist: Suntem 98% calificaţi la EURO 2020

Cosmin Contra a lăsat de înțeles că nu va renunța la banca naționalei, chiar dacă va rata calificarea la EURO 2020, dar nu s-a sfiit să vorbească despre posibilul său succesor ca selecţioner al României.

02 oct. 2019, 11:56
România are victorii doar cu Malta şi Feroe, dar Contra e optimist: Suntem 98% calificaţi la EURO 2020

Întrebat pe cine ar vedea în locul său ca selecționer al României, Cosmin Contra a explicat: „Nu vreau să supăr pe nimeni, dar voi da patru nume. Imediat după mine pot veni Dan Petrescu, Gică Hagi sau Cosmin Olăroiu. Pe viitor, 100% ar trebui să fie Mirel Rădoi. Și Adi Mutu poate fi o variantă. Vorbesc des cu el și îl văd foarte preocupat„.

Cosmin Contra are încredere în jucătorii români și consideră că naţionala României este aproape calificată la EURO 2020, deşi a obţinut victorii doar cu Malta şi Feroe. „Președintele Federației și Mihai Stoichiță știu că sunt aici ca să fac treabă bună. Am încredere maximă în acești jucători. Văd că își doresc această calificare și n-am cum să nu cred în această calificare. Depindem doar de noi. Dacă totul decurge așa cum trebuie, 98% suntem calificați.

Dacă nu ne calificăm la EURO, contractul meu se termină în decembrie. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare și ce decid cei din Federație. Poate stabilesc că e mai bine să vină altcineva și să încerce să califice naționala la EURO prin Liga Națiunilor„, a declarat Cosmin Contra la ProX.