ROMANIA vs. UNGARIA. Ienei: „Să NU mă întrebaţi cu cine ţin…”

ROMANIA vs. UNGARIA. Fostul selecționer Emerich Ienei a prefațat confruntarea dintre România și Ungaria, de sâmbătă, din prelilminariile Campionatului European.

07 oct. 2014, 10:12
ROMANIA vs. UNGARIA. Ienei: „Să NU mă întrebaţi cu cine ţin…”

ROMANIA vs. UNGARIA. Într-un interviu acordat site-ului oficial al FRF, fostul selecționer a declarat că vecinii noștri nu au nicio șansă în partida de pe Arena Națională și a reacționat vehement când a fost întrebat cu cine ține, fiind cunoscut faptul că deține și cetățenia maghiară.

ROMANIA-UNGARIA 2014: De unde mai poţi lua bilete

„Am fost antrenorul Stelei, echipă din România alături de care am câștigat Cupa Campionilor Europeni și nu vreau să se uite nici faptul că am antrenat România când, după 20 de ani, s-a calificat la Campionatul Mondial, cel din Italia. Nu vreau să mai fiu întrebat vreodată cu cine țin”, a spus Ienei.

Apoi a continuat: „Ei își fac curaj prin schimbarea selecționerului. Dar ei nu știu că fiecare antrenor are filozofia lui și nu sunt de ajuns două săptămâni pentru a avea rezultate. Nu le va fi suficientă mândria lor. Pentru că în tribune vor fi 50.000 de spectatori români care vor victoria. Ungurii nu au calitatea de a rezista unei asemenea atmosfere și de a estompa dorința uriașă de victorie a românilor”.

Ienei a mai declarat că un singur jucător din lotul ungurilor ar putea să le dea emoții „tricolorilor”: „Ei au un singur fotbalist cu adevărat formidabil. Mă refer la Dzsudzsak”.