Românii, ademeniţi de Nicuşor Dan la vaccinare cu bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti

Românii care se vor vaccina anti-COVID-19, marţi, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București, a anunţat Nicuşor Dan.

31 mai 2021, 14:54
Românii, ademeniţi de Nicuşor Dan la vaccinare cu bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti

Românii, ademeniţi la vaccinare cu bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti. Nicuşor Dan, primarul Capitalei, a anunţat că românii care se vor vaccina anti-COVID-19, marţi, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București.

Românii, ademeniţi la vaccinare cu bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti

„Toți cei care se vor vaccina anti-COVID-19, marţi,, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București. Dacă vă vaccinați pe 1 iunie, puteți merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteți să vizitați muzee din București sau să vedeți spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituțiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei și sunt valabile până la finalul anului”, a postat Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

BILANȚ COVID 31 MAI. Cel mai mic număr de cazuri înregistrat în decurs de un an. Trei județe nu au raportat niciun caz

Maraton vaccinare. Peste 20.000 de persoane s-au vaccinat, până duminică seară

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a apreciat că Maratonul Vaccinării, aflat la cea de-a doua ediţie, care s-a desfăşurat la Sala Palatului şi Biblioteca Naţională, reprezintă un real succes. „Maratonul este un real succes. În urmă cu trei săptămâni (n.r. – la prima ediţie a Maratonului Vaccinării) aveam un pic de emoţii. Acum e foarte clar. De această dată va fi un succes. S-au depăşit aşteptările, avem foarte multe persoane care au venit pentru prima dată să se vaccineze. Înseamnă că interesul a rămas acelaşi”, a afirmat Alin Stoica.