Românii au luat cu asalt parcurile din sectorul 2. Au sfidat regulile de distanţare socială chiar sub ochii jandarmilor FOTO

Bucureştenii au umplut în weekend parcurile din sectorul 2, după anunţul de sâmbătă al primarului că le va redeschide accesului publicului.

10 mai 2020, 20:06

După cum se vedea în fotoreortajul realizat de hotnews.ro, majoritatea cetățenilor au ignorat regulile de distanțare socială. Din când în când apăreau jandarmi călare, dar după cum a remarcat și unul dintre ei, nu pot interveni pentru a le impune oamenilor să respecte regulile, a constatat autorul articolului.

Citeşte şi Marea Britanie rămâne în carantină cel puţin până la 1 iunie. Boris Johnson a anunţat prelungirea restricţiilor

Oameni în vârstă au ieșit la plimbare înainte de ora 19.00, locurile de joacă erau pline de copii, iar distanța de 2 metri între persoane era aproape imposibil de menținut în anumite zone.

Explicația este că oamenii nu se mai tem de amenzi, în condițiile în care Curtea Constituțională a decis că sunt neconstituționale.

Imaginile sunt din Parcul Plumbuita și Parcul Tei: