Românii au reușit să fenteze sistemul și de această dată. Au cumpărat zeci de baxuri de ulei cu 1 ban litrul de la Kaufland, folosind adrese de email diferite

În perioada 30 octombrie - 5 noiembrie, Kaufland a lansat o promoție atractivă - ulei Vitae d'oro la prețul de 1 ban litrul. Românii au profitat din plin de ofertă.

08 nov. 2023, 08:54
Românii au reușit să fenteze sistemul și de această dată. Au cumpărat zeci de baxuri de ulei cu 1 ban litrul de la Kaufland, folosind adrese de email diferite
Cum au cumpărat românii sute de sticle de ulei de la Kaufland cu prețul de 1 ban litrul

Săptămâna trecută, în perioada 30.10 – 05.11.2023, lanțul german de supermarketuri Kaufland a lansat o promoție pentru clienții români. Fiecare client care deținea instalată pe telefon aplicația odicială de cumpărături a magazinului putea achiziționa o sticlă de ulei de 1 litru cu prețul de 1 ban.

Citește și: Ulei la prețul de 1 ban la Kaufland. Îl poți cumpăra doar o dată, dacă îndeplinești următoarele condiții

Teoretic, fiecare client care avea aplicația putea cumpăra la ofertă doar o singură sticlă de ulei marca Vitae d’ore. Însă, pe rețelele sociale au apărut mai multe filmulețe cu persoane care au cumpărat zeci sau chiar sute de sticle de ulei la preț redus.

@petre123heiheiCum au păcălit românii Kaufland CITEȘTE https://www.timisoarastiri.ro/cum-au-reusit-romanii-sa-pacaleasca-kaufland-si-sa-cumpere-zeci-de-baxuri-de-ulei-cu-1-ban-litrul/♬ original sound – Petre123

Unii clienți chiar au explicat pe filmări că au reușit să păcălească sistemul creând mai multe conturi de client pe bază de emailuri diferite.

Într-un filmuleț se poate vedea că un tânăr povestește că a achiziționat zeci de sticle de ulei în decurs de două zile, prezentând și bonurile ca dovadă.

În alt filmuleț se observă la casa de marcat o femeie care are un cărucior plin de baxuri de ulei la ofertă.

Oferte la Kaufland de Black Friday

Kaufland pune la bătaie oferte atractive, cu ocazia reducerilor de Black Friday, la electronice și gadgeturi. Articolele sunt disponibile în perioada 8 – 14 noiembrie 2023.

Telefonul RealMe C30 se vinde la prețul de 379 de lei. Poate fi ideal pentru o persoană în vârstă sau ca prim telefon pentru un copil care învață să folosească astfel de dispozitive.

Citește și: Cât costă un iPhone 15 la eMag, înainte de Black Friday 2023. Cel mai așteptat eveniment de shopping al anului este programat pentru ziua de 10 noiembrie

Tableta Lenovo TAB M9 a fost redusă de la 739 de lei la 549 de lei și e ideală pentru cei mici. Are un ecran de 9 inch în diagonală, făcând conținutul afișat să fie mai ușor de vizionat sau de citit.

O altă ofertă este cea la laptopul Lenovo Ideapad 115IGL7, dotat cu un procesor Intel de 2,6 GHz și 4GB RAM. Are un SSD de 128 GB, ceea ce ajută la viteza în task-uri. Vine cu Windous 11 preinstalat. Prețul este de 899 lei.