ROMANII AU TALENT 1 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Spectacol total

ROMANII AU TALENT 1 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Un fost campion mondial la gimnastică aerobică și soția lui vor impresiona cu apariția lor, după ce s-au pregătit doar 5 zile împreună pentru acest moment.

01 mai 2020, 14:22
ROMANII AU TALENT 1 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Spectacol total

ROMANII AU TALENT 1 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Vineri, 1 mai, de la 20:30, este o nouă șansă pentru cei mai talentați concurenți să strălucească pe scenă. Ca de fiecare dată, cei patru jurați se vor bucura la intensitate maximă de fiecare moment și vor oferi, cu sinceritate, laude și sfaturi. ”Mi-ai adus aminte de copilărie”, va spune Andra la finalul unui moment care o va convinge să urce pe scenă și să încerce și ea un exercițiu de hoola hoop!  

ROMANII AU TALENT 1 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. 

Update, ora 22.25. Cel mai tare moment de improvizație. Versurile fascinante pe care le scotea pe loc, după indicațiile juriului, sunt de neratat.

 

Update, ora 22.00.  Moment de excelență. O tânără din Craiova, fostă concurentă și la Vocea României, a oferit unul din cele mai frumoase momente ale serii.

 

Update, ora 21.30. Interpretare sublimă care a cucerit juriul. Această fată cântă de când nu avea nici patru ani împliniți. Se vede?

O fostă concurentă de la Vocea României, care a făcut parte din echipa lui Smiley, va intra în competiție alături de colegii ei de trupă, din Craiova. Andra o va recunoaște încă de la prima apariție, iar Mihai Petre se va bucura de alegerile ei muzicale. Dacă acesta va fi un nou început pentru ea, aflăm vineri seara. 

La doar 9 ani, o fetiță îi va surprinde pe jurați: cântă de la vârsta de 3 ani și jumătate și simte că muzica face parte din viața ei: ”mă ajută când sunt tristă, când mi-e frică”. Andi Moisescu, plăcut impresionat și sensibilizat de momentul ei va spune: ”Acum se descătușează emoția” .

Momente neașteptate care vor îmbina beatbox-ul cu dansul sau care vor scoate la iveală ce opere de artă pot fi realizate din sârmă pot fi văzute vineri seara, de la ora 20:30, într-o nouă ediție din cel de-al zecelea sezon Românii au talent.