ROMÂNII AU TALENT 2014. Surprize mari pentru FINALĂ. Vezi cine merge mai departe în concurs

ROMANII AU TALENT 2014: Telespectatorii au avut din nou parte de show la cote maxime în cea de-a treia semifinală din acest sezon a blockbuster-ului divertismentului românesc, “Românii au talent”. După o bătălie strânsă a talentelor, telespectatorii au ales o nouă serie de finalişti.

25 apr. 2014, 21:55
ROMÂNII AU TALENT 2014. Surprize mari pentru FINALĂ. Vezi cine merge mai departe în concurs

Vineri seara s-a ales o serie nouă de finalişti. Mai departe în concurs merg următorii concurenţi: Leon Magdan  şi cvintetul Anatoly.

La baraj au ajuns Claudia Stroe şi Raisa Anischevici, iar juraţii au decis ca cea care merge mai departe sa fie Claudia Stroe.

Nominalizarea juriului pentru premiul de originalitate a fost trupa Qui Peut.

Cei care au concurat in semifinala au fost:

  • Andreas Bu
  • Cvintetul Anatoly
  • tambalagiul Ionel Stanga
  • bubble -artistul Claudia Stroe
  • Samir si Max
  • soprana Raisa Anischievici
  • Duo Armonia
  • Ansamblul Veselia
  • “profesorul de joaca” Leon Magdan
  • baietii de la Trial Bike Show
  • papusarii “Qui Peut”
  • micii sportivi de la Akikai Junior

Vezi: CEL MAI FRUMOS moment din semifinală. Sala a fost ÎN PICIOARE, juriul a rămas MASCĂ

Vezi şi: ROMANII AU TALENT 2014. O concurentă a cucerit juriul. Mihai Petre: A fost UN MOMENT PERFECT!

Cvintetul Anatoly, primii concurenţi care au primit biletul verde ce-i trimitea direct în semifinală, nu au dezamăgit vineri seara. Concurenţii au făcut un adevărat spectacol pe scenă reuşind să impresioneze juriul şi publicul.

„Este un moment exemplu pentru toţi pretendenţii la marele premiu de la Romanii au Talent. Dincolo de armonia sublimă, veniţi cu ceva nou, reuşiţi să vă reinventaţi şi împachetaţi totul intr-o calitate incontestabila. Aveti mari sanse”, a spus Mihai Petre.

Vezi: ROMÂNII AU TALENT 2014: Juriul, FERMECAT de Anatoly: Un MOMENT EXEMPLU pentru pretendenţii la marele premiu

Vezi şi: Moment UNIC la ROMANII AU TALENT: Un concurent a cântat LEGAT LA OCHI pe un ţambal ÎN FLĂCĂRI

 

Vezi şi: ROMÂNII AU TALENT 2014: Nimeni nu se aştepta la asta! Mihai Petre A EXPLODAT când a văzut ce fac în semifinală

 

ROMANII AU TALENT 2014: Papuşarii „Qui Peut” au făcut senzaţie vineri seara pe scena de la „Românii au talent”

Andra a impresionat vineri seara cu o ţinută provocatoare. Îmbrăcată într-o rochiţă scurtă, soţia lui Măruţă a strălucit pe scenă.

ROMANII AU TALENT 2014:  Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa Workout, Stefan Popescu, Catalin Mihalache si Raul Gheba sunt deja in marea finala, iar vinerea aceasta, inca trei concurenti vor primi unda verde pentru ultima etapa a concursului. 

Lui Riccardo Masidda si lui Catalin Mihalache, cei doi “originali” alesi de juriu, li se va alatura inca un talent cu totul iesit din comun, care va concura in finala competitiei pentru mult-ravnitul premiu de originalitate, in valoare de 10 000 de euro.

ROMANII AU TALENT 2014. Primul calificat în finală, în urma votului publicului, a fost Cătălin Mihalache, cel care a uimit juriul, desenând cu spatele, cu gura, cu capul sau cu piciorul – Vezi aici prestaţia sa

Cătălin Mihalache va primi şi premiul pentru vânătorii de talente. Acesta a câştigat 2.000 de euro, el fiind primul câştigător al acestui premiu.

ROMANII AU TALENT: Al doilea concurent care s-a calificat în finală este Ştefan Popescu, cel care i-a încântat pe juraţi cu vocea sa şi cu prezenţa scenică – Vezi numărul său aici

Următorii doi clasaţi în preferinţele publicului au fost Trupa „Space” – Iată aici prestaţia lor – şi Raul Gheba– Vezi prestaţia sa aici.

Juriul a trebuit să decidă între cele două numere, iar Raul Gheba a fost cel care a mers mai departe.

ROMANII AU TALENT, câstigatorii primei semifinale

ROMÂNII AU TALENT 2014 şi-a desemnat primii finalişti din acest sezon. Trei finalişti au fost aleşi prin votul publicului, în timp ce al patrulea a fost desemnat de către juriu, pentru originalitatea lui.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Cei trei finalişti aleşi de către public în finala show-ului „Românii au talent” de la Pro TV sunt Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita şi trupa Workout.

Riccardo Massida merge şi el în finală, datorită faptului că a impresionat juriul. Los Hermanos Dinamita au fost ultimii calificaţi care au participat în semifinale: „Noi o să dăruim energia noastră pe scenă, să dăm tot ce e mai bun”, au spus cei doi. „Sunteţi extraordinari, iar iubirea dintre voi, ca şi frati, mă emoţionează şi mai tare”, le-a transmis Andra. Mihai Petre a fost şi el încântat de prestaţia celor doi, fiind aprobat de Andi Moisescu privind prestaţia lor. „Mie mi se pare că viaţa asta ar trebui să fie exact aşa cum o descrieţi voi: plină de energie şi cu o stare de bine”, a fost de părere Mihai, care a fost completat de Andi Moisescu. „Sunt de acord total cu Mihai. Viaţa ar trebui să fie o fiesta”, a spus Andi.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Trupa Workout, din Chişinău, i-a impresionat şi ea pe juraţi şi a impresionat şi publicul, care a considerat că aceasta merită să fie în finală. „Cel mai mult îmi place că aţi reuşit să aduceţi un număr pe care voi îl faceţi în spatele blocului pe o scenă adevărată”, a spus Mihai. „Aveţi toată aprecierea mea. Jos pălăria pentru pasiunea voastră şi pentru cât munciţi”, le-a transmis Andra. „Exemplul lor ne face să înţelegem mai bine cum poţi lega forţa de talent”, a fost de părere Andi.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Riccardo Massida este cel care i-a impresionat pe juraţi prin originalitate. „Eşti spectaculos. Poţi să stai doar tu pe scenă şi toată sala se ridică în picioare”, i-a transmis Andra. „Eşti cel mai sănătos nesănătos pe care îl ştiu”, i-a spus Andi. „Te ajută şi faţa şi balonul, dar cel mai mult te ajută atitudinea”, a fost de părere Mihai.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Andrei Cerbu este şi el în finală, deşi a trebuit să se lupte cu concurenţi mult mai maturi decât el. El are numai 11 ani, dar iată că se afla încă în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.

„Cel mai mult mă bucur că juriul s-a ridicat în picioare. Viaţa mea s-a schimbat foarte mult de la calificări. Chitara este cea mai bună prietenă a mea”, a spus Andrei. Andrei a fost aplaudat în picioare de toţi juraţii. „Îl vreau pe Andrei în finală!”, a exclamat Andra. „El este muzica. El este ceea ce cântă”, a fost de părere Mihai Petre.