ROMANII AU TALENT 2014: Finalişti surpriză. Cele mai tari momente VIDEO

ROMANII AU TALENT 2014: Cea de-a treia semifinală a sezonului 4 de la "Românii au talent" le-a oferit telespectatorilor o nouă serie de numere spectaculoase în urma cărora alţi trei concurenţi s-au calificat în finala concursului.

28 apr. 2014, 11:00
ROMANII AU TALENT 2014: Finalişti surpriză. Cele mai tari momente VIDEO

ROMANII AU TALENT 2014: Primul calificat în finală în urma votului din partea publicului a fost Leon Magdan, care a impresionat prin jocul său de umbre realizat doar cu ajutorul mâinilor.

Vezi aici prestaţia sa din semifinală

ROMANII AU TALENT 2014: Cvintetul Anatoly a fost următoarea alegere a publicului, care i-a votat pe cei cinci pentru talentul impresionant muzical şi vocal.

Vezi aici prestaţia grupului din semifinală

ROMANII AU TALENT 2014: În urma barajului între concurenţii de pe poziţiile 3 şi 4, cea care a trecut mai departe în finală a fost Claudia Stroe.

Vezi aici prestaţia Claudiei

ROMANII AU TALENT 2014: Juriul a ales, în semifinala a treia, un nou candidat pentru premiul de originalitate: Trupa Qui Peut.

Cei trei concurenti care le-au aratat telespectatorilor si juratilor ca merita sa isi continue cursa pentru cei 120.000 de mii de euro si titlul de “cel mai talentat roman” in acest sezon al super-show-ului sunt:

Leon Magdan – favoritul publicului 

Cvintetul Anatoly 

 

Claudia Stroe

In plus, juriul a ales un nou candidat pentru premiul de originalitate – Trupa Qui Peut!