Românii au talent 2015. Andra vorbeşte despre noul sezon: Veţi vedea numere senzaţionale, un show excepţional

Românii au talent 2015. În această seară începe cel de-al cincilea sezon al unuia dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din grila actuală de programe, "Românii au talent 2015". Mii de persoane dorince de a impresiona juriul cu talentul lor şi de a intra în cursa pentru câştigarea titlului de cel mai talentat român şi a premiului de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, s-au prezentat la preselcţii plini de entuziasm.

13 mart. 2015, 08:32
Românii au talent 2015. Andra vorbeşte despre noul sezon: Veţi vedea numere senzaţionale, un show excepţional

Românii au talent 2015. Anul acesta originalitatea şi-a spus cuvântul în timpul preselecțiilor celui mai aşteptat show de talente. În fiecare oraş în care caravana a poposit, mii de români dornici de afirmare au renunţat la inhibiţii și au venit de la sute de kilometri pentru a încânta juriul cu numere spectaculoase.

„Oamenii sunt diferiţi, în sensul bun. Mereu vin cu talente noi, cu reprezentaţii incredibile. Am revăzut şi persoane care au venit la preselecţii an de an, dar faptul că au fost respinse nu le-a descurajat. S-au întors, s-au străduit să ne arate că au ce oferi publicului. Veţi vedea numere senzaţionale, oameni inventivi, un show excepţional”, a spus Andra pentru eva.ro.

Artista spune că noua formulă e bine aleasă şi noii colegi sunt drăguţi.

„Ne înţelegem bine, fiecare are rolul său, e o distracţie şi pentru noi, şi pentru cei de acasă. E important că suntem o echipă plină de viaţă şi zâmbet”, a mărturisit jurata.

Cel mai mic concurent de la „Românii au talent 2015”, care a venit la preselecţii cu ambiţia de a demonstra că talentul său merită să fie cunoscut de o ţară întreagă are doar trei ani. La polul opus, însă, a fost un concurent de 77 de ani, care a demonstrat că e gata să lupte pentru marele premiu.

Citeşte şi  ROMANII AU TALENT: Un nou sezon începe din 13 martie