FINALA ROMANII AU TALENT 2015 LIVE: CASTIGATORUL ROMANII AU TALENT este SPEEDCUBING

FINALA ROMANII AU TALENT 2015, CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2015: Marele CASTIGATOR Romanii au talent, sezonul 5, este trupa SPEEDCUBING. Premiul c\;tigat este 120.000 de euro.

12 iun. 2015, 08:33

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT, LIVE UPDATE, VIA www.PROTV.RO 

Marele CASTIGATOR Romanii au talent, sezonul 5, este trupa SPEEDCUBING.

A inceputul votul, mai este putin si aflam mare castigator al premiului de 120.000 de euro

Pe scena a urcat ultimul finalist. Bogdan Bolohan executa un dans contemporan exploziv si emotionant, care a ridicat juriul in picioare. La finalul numarului, Bogdan a izbucnit in lacrimi.

Mihaela: „Te iubesc Bogdan , de bucurie ca vad o poveste asa de frumoasa, esti incredibil. Ai scos din noi lectia asta atat de profunda, despre cum trebuie sa ne privim in oglinda. Tu chiar ai vrut si vrei sa spui ceva lumii.”
Andi: „A fost un moment cu adevarat profund, pentru ca traim intr-o lume care a luat-o razna. Oamenii dau in patima alcoolului, criminalitatea creste peste tot. Asta se intampla pentru ca sistemul educational trebuie reformat total. Noi ajungem cu totii la finalul scolii sa avem sentimentul neputintei si unii dintre noi deraiaza grav si ajung in puscarii. Dansul reuseste sa ne readuca cu picioarele pe pamant si sa ne faca oameni.”

ora 23:54 Coregrafie cu acoredoanele si energie pe scena finalei Romanii au talent, cu echipa Concertino. Juriul aplauda pe ritmul muzicii.
concertino
Andra: „Vai cat de frumos a fost. Aici va este locul. Eu in aceasta seara cu siguranta o sa va votez.”
Andi: „Ceea ce am vazut a fost demn de orice musical de pe Broadway. Sunt convins ca oamenii va vor vota.”

ora 23:34 Speedcubing – cei mai rapizi oameni din Romania la rezolvarea cubului Rubik. Din 100 de cuburi amestecate, membrii juriului au ales cate un cub pentru fiecare dintre cei trei baieti.
Fara sa se uite vreun moment la cuburi, tinerii au rezolvat cuburile in doar cateva zeci de secunde.
Mihaela: „E un moment artistic, e spectacolul creierului uman. Suntem nauciti de mintea voastra. Va prevad si un viitor frumos in viata personala. Femeile sunt topite dupa barbati cu creier.”
Andi: „Nu m-as fi asteptat sa ma emotioneze cuburile. Am fost aproape de lacrimi in momentul lor. Am facut o alegere buna ca i-am trimis direct in semifinala. Sunteti sclipitori.”

ora 23:25 Carmen Cernea a ales o melodie energica pentru marea finala.
Bebe: „Doamna draga, daca liceul la care predati are profesori numai ca dumnevoastra, in urmatorii 4 ani imi trimit copilul acolo.”
Andra: „Am auzit din nou o voce ca o poveste. Ne daruiti ceva minunat atunci cand cantati. Va doresc mult succes.”

ora 23:15 Dans contemporan cu Kid-A, pe celebra melodie „Show must go on”. Cei cinci tineri cuceresc prin miscari acrobatice si atitudine.
Mihaela : „Mi-au dat lacrimile. Stiti ce greu se intampla asta la un dans? Asta inseamna ca ati ajuns la perfectiune. Acum m-ati facut sa nu regret cand am spus ca vreau sa castigati marele premiu. Se vede si munca voastra pana aici. Aveti entuziasm, caracter, va ador.”

Andi: „Sunt tineri, frumos si foarte talentati. Mi-a placut ca am vazut constant o crestere. Cred ca prestatia lor din seara asta merita 120.000 de euro.”

ora 23:00 Alexandru Moraru a cantat intr-o maniera originala hit-ul „I feel good”.
Andra: „Ai cantat foarte frumos. Ai cantat numai piese frumoase, melodii care merg la suflet. Simt ca e doar inceputul unei cariere frumoase.”

ora 22:50 Oana Zara si Alexandru Bordea au cucerit publicul si juriul cu dansul lor contemporan. Juriul a aplaudat in picioare.
Mihaela: „Oana, Alex, va ador. Ce faceti voi aici e atat de frumos, de perfect executat. As veni la orice spectacol de-al vostru.”
Bebe: „Talentul vostru nu-i unul oarecare, este unul mare, mare.”


Premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, a fost castigat de Cosmin Cioca.

 
cosmin

ora 22:33 Ion Barbu a ridicat juriul in picioare cu „Maria Gratia Plena”.

Andra a afirmat ca a ramas fara respiratie: „M-ai facut sa realizez ca esti omul care m-a surprins cel mai mult in toate aceste sezoane. La un moment datr am inchis ochii si mi s-a parut ca imi canta un inger.”

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT, LIVE UPDATE

La auzul vorbelor Andrei, Ion Barbu a inceput sa planga, iar Mihaela Radulescu a mers pe scena si i-a sters lacrimile cu un servetel.

Bebe: „Tot ce ai cantat am avut impresia ca afos scris pentru tine special. Tu nu canti, tu plutesti printre versuri, le mangai. Te apropii de geniu direct.”

 

ora 22:22 Yeva a incins atmosfera cu un dans senzual. Publicul si juriul au aplaudat-o indelung.

Andi: „Ma bucur ca am doi baieti, deci n-am explicatii de dat. Baietii tatii, ce ati vazut e adevarat.”

 

Mihaela: „A fost dragoste la prima vedere. Sper sa incetati cu ideile preconcepute. Ea este o artista care danseaza impecabil, cu o mobilitate uimitoare. A venit cu un program superb. Ma bucur ca am si eu un baiat acasa caruia ii spun atat: cu un model ca acesta sa vii acasa. Ii si plac blondele.”

yeva

 

„Mica Andra”, asa cum este poreclita, Nicoleta Iancu, interpreteaza o balada populara.

Andra: „Nu ma asteptam sa am o surpriza atat de frumoasa. Eu cant acest cantec de multi ani. L-ai cantat foarte frumos, m-am emotionat foarte tare. Cand ma uit la tine ma vad pe mine. Sa fii mandra de ce ti-a dat Dumnezeu si sa ai incredere in oamenii care iti vor binele si vor sa-ti deschida porti. Eu voi fi una dintre acele persoane.”

Bebe: „Cand copiii nostri canta cu atata patima si cu atata intelegere tragediile oamenilor mari, ar trebui sa ne punem noi intrebarea unde am gresit.”

 

Intrebata de Pavel daca il poarte ierta pe Bebe Cotimanis pentru ca i-a dat NU la preselectii, Nicoleta a raspuns: „Orice om merita a doua sansa”.

nicoleta

ora 21:48 Magicianul Robert Tudor a intrat pe scena in stilul caracteristic – cu voce tare si hotarat. A venit prin spatele juriului si i-a speriat pe cei patru.

Bebe Cotimanis a fost uimit de un numar cu cartile de joc la care a luat parte, la rugamintea magicianului.

robert tudor

Bianca Costiug isi arata talentul cu un nou numar de tribal fusion.

Mihaela: „Mi-a placut la nebunie ceea ce am vazut. Ma bucur ca ai inventat un nou stil de dans. Ai adus belly dance-ul in centrul atentiei, pentru ca ai stiut sa faci un recital de seductie in masa. Cand reusesti sa seduci si femeile esti deja un artist.”

Andi: „Cred ca Bianca are un mare secret si l-am si intuit – atitudinea.”

 
bianca

ora 21:19 Trupa The Beat a intrat pe scena. Rock-ul lor a incins atmosfera. Micutii interpreteaza „Wil will rock you”.

Bebe Cotimanis: „Voi sunteti in stare sa puneti in pericol bugetele familiilor care au copii ca si voi. Nu vor mai spune ca vor masinute, vor vrea tobe. Puneti in pericol si linistea vecinilor, pentru ca fiecare scara de bloc ca avea cate o formatie rock. Asta va doresc.”

thebeat

ora 21:03 Pe scena se deruleaza momentul lui Viorel Scanteie, un numar de dresaj alaturi de cainele sau Bibi, care are doar 3 picioare.

scanteie

ora 20:54 Primul finalist a intrat pe scena. Bogdan Dumitrascu: „Sunt motivat, am aruncat trafaletul si dau cu ei de pamant.” Bogdan, de profesie zugrav, interpreteaza o melodie din repertoriul lui Marcel Pavel.

bogdan2

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT, LIVE UPDATE

Andra, cu lacrimi in ochi: „M-am bucurat atat de mult ca ai ales aceasta melodie frumoasa. A fost altceva in seara asta. Te-am vazut motivat.”

andra

Andi: „Cred ca Bogdan este un castig pentru noi toti, nu numai pentru el insusi. Ma uit la romanii care muncesc si au un talent pe care nimeni nu l-a recunoscut niciodata. Dar aici e locul unde il pot arata.”

 

ora 20:49 Procesul de votare pentru premiul de originalitate, inceput saptamana trecuta, este in desfasurare. Castigatorul va primi 10.000 de euro.

ora 20:39 Juriul a intrat in scena. Andi Moisescu le-a pregatit o surpriza lui Pavel si lui Smiley, prezentand un material cu momente amuzante cu ei doi, inregistrate de-a lungul acestui sezon.


CASTIGATOR ROMANII AU TALENT. In viziunea bookmakerilor britanici favorit la castigarea editiei din acest an este Ion Barbu, castigatorul primei semifinale, care a reusit o interpretare de exceptie a melodiei „Ploaia” cantata de trupa Cargo. Cei care mizeaza pe o victorie a tanarului de peste Prut isi pot tripla suma pariata, 3.00 fiind cota oferita de britanici.

CITEŞTE ŞI FINALA ROMANII AU TALENT pe 12 iunie: Cine va fi CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2015

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT. Dupa ce in semifinala si-a fermecat publicul cu dansul sau, Bianca Costiug este vazuta ca fiind principala adversara a lui Ion Barbu pentru castigarea talent show-ului, cu o cota de 5.00.

CITEŞTE ŞI Românii au Talent. Imagini fierbinţi cu gimnastele făcute grase de Mihaela Rădulescu FOTO

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT. Cotele din oferta Stanleybet pentru finala ROMANII AU TALENT, editia 2015 sunt:

Ion Barbu – 3.00

Bianca Costiug – 5.00

Bogdan Dumitrascu – 6.00

Speed Cubing – 7.50

Bogdan Bolohan – 7.00

Viorel Scanteie (Bibi) – 8.50

The Beat – 8.00

Concertino – 12.0

Kid-A – 13.0

YevaShiyanova – 15.0

Alexandru Moraru – 17.0

Oana & Alexandru – 21.0

Robert Tudor – 21.0

Elena Carmen Cernat – 21.0

Nicoleta Iancu – 26.0

FINALA ROMANII AU TALENT 2015 LIVE, CASTIGATORUL ROMANII AU TALENTA mai trecut încă un sezon din emisiunea „Românii au talent”, iar Mihaela Rădulescu a „bifat”, o dată cu acest show, şi postura de jurat. Astăzi, înainte de marea finală, diva e copleşită de emoţii.

„Am o emisiune importantă pentru mine şi pentru toti cei implicaţi, fie că-s echipa sau concurenti. Si ma bucur să văd că oamenii care contează în viaţa mea mă sună să-mi ureze baftă şi înţeleg că am nevoie de susţinerea lor emotională, oricât de departe ar fi, oricâte avioane sau maşini ne-ar uni, daca ne-am porni la drum. Dacă aveţi un gând bun de dăruit, îl primesc cu tot sufletul. Energia bună vine de la oameni buni, care-ţi ştiu sufletul şi care pot renunta, pentru câteva secunde, la ei insişi. Iar din renunţarea asta simplă, rezultă asa o bucurie întreagă după…. Bucuria că ai daruit un gand bun te duce atat de departe…”, a scris ea, pe Facebook.

„N-am avut asemenea emotii la nicio emisiune de pana acum – si am facut cateva mii, in direct… Ce-o fi in sufletul concurentilor, Doamneeeee?”, a continuat Mihaela, pe reţeaua de socializare.

FINALA ROMANII AU TALENT 2015 LIVE: Cum se decide CASTIGATORUL ROMANII AU TALENT. Finala celui de-al cincilea sezon Romanii au talent este din ce in ce mai aproape! Vineri, de la 20:30, cei 15 finalisti vor urca pe scena determinati si plini de vointa, pentru a impresiona publicul cu reprezentatii de exceptie si a castiga titlul de cel mai talentat roman si marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Talentele diverse ale concurentilor vor reveni pe scena Romanii au talent pentru batalia finala, reprezentate de catre:

Cinci cantareti: Nicoleta Iancu -care a impresionat cu doinele interpretate, Ion Barbu – concurentul care a determinat-o pe Andra sa apese butonul auriu, Alexandru Moraru – tehnica lui vocala, dar si interpretarea la chitara au sensibilizat publicul, Carmen Cernea-a cantat opera intr-o maniera de exceptie si Bogdan Dumitrascu – constructorul care a emotionat pana la lacrimi in momentul in care a cantat piese foarte dificile.

Doua trupe: The Beat – ai carei pusti au adus de doua ori muzica si atmosfera rock pe scena Romanii au talent si Concertino -trupa instrumentala care a facut furori de fiecare data cand s-a prezentat in fata publicului.

Nici dansul nu va lipsi din marea finala, iar reprezentantii acestuia sunt Oana Zara si Alexandru Bordea – cei doi tineri au reusit sa aduca zambetul pe buzele tuturor cu momentele lor de dans contemporan, Bogdan Bolohan – concurentul care i-a lasat fara cuvinte pe jurati in etapa semifinalelor, atunci cand a executat perfect miscari de breakdace, Kid-A – pustii teribili de la Romanii au talent, ale caror elemente de dans contemporan experimental i-au ridicat pe jurati in picioare, dar siYeva Shyianova – balerina care a adus atat dansul in faina, cat si baletul sau dansul la bara pe scena.

Pentru prima data in competitie a fost prezentat un moment de tribal fusion – dansul cu care Bianca Costiug a electrizat atat publicul, cat si juratii.

Numerele de magie create de Robert Tudor au demonstrat ca, pe langa magie, Robert este si un bun actor, reusind sa aduca pe scena in semifinala o poveste extrem de sensibila despre viata.

Tot in premiera la „Romanii au talent”, in finala acestui sezon vom avea si un numar de dresaj cu un caine ce are numai trei picioare. Catelul Bibi impreuna cu stapanul sau, Viorel Scinteie, au emotionat publicul cu momentul lor, care a pus accentul pe relatia de prietenie dintre acestia.

Rezolvarea cubului rubik de catre o persoana necesita foarte multa atentie, inteligenta si concentrare. Doar ca, de data aceasta vom avea trei pusti incredibili, membri ai grupului Speedcubing, care reusesc sa rezolve celebrul cub in timp record, facand un spectacol desavarsit din acest lucru.

FINALA ROMANII AU TALENT 2015 LIVE: Juriu

Juratii Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, dar si cele doua gazde ale emisiunii, Smiley si Pavel Bartos asteapta cu nerabdare show-ul de vineriin care ii vor revedea pe cei mai buni concurenti al celui de-al cincilea sezon Romanii au talent.

„La acest show m-a surprins absolut totul pana acum si sunt convins ca va fi la fel si in marea finala. Sper ca si telespectatorii vor fi alaturi de noi pentru cel mai important moment din acest sezon. Vor avea, cu siguranta, multe motive sa stea lipiti de televizoare: voci incredibile, numere de dans tribal sau contemporan, balet, numere de magie sau de dresaj, vor completa spectacolul extraordinar Romanii au talent. Haideti sa descoperim impreuna, vineri, de la 20.30, cine va fi castigatorul celui mai impresionat show de televiziune din Romania!”, a declarat Smiley.

Iar Pavel Bartos a completat: „Cred ca este cea mai mare diversitate de talente de la Romanii au talent si ma bucur pentru acest lucru. Sper ca cei de acasa sa-l aleaga pe cel mai bun.”

FINALA ROMANII AU TALENT 2015: Au mai ramas doar cateva ore pana la marea finala Romanii au talent! Juratii sunt pregatiti sa vada evolutia celor 15 finalisti si momentele spectaculoase pe care acestia le-au pregatit pentru ultima etapa a competitiei, iar Smiley si Pavel Bartos se pregatesc sa aduca in casele romanilor un show de exceptie. Astazi, telespectatorii isi vor vota in direct preferatii si il vor alege pe castigatorul titlului de cel mai talentat roman, dar si pe cel al premiului de originalitate.

Pe langa reprezentatiile pline de talent autentic ale concurentilor, invitatii speciali vor veni cu surprize si vor crea show-uri de exceptie pe scena talentelor.

Castigatorii sezonului trecut Romanii au talent, Brio Sonores, au pregatit un moment special pentru aceasta ocazie si vor canta in premiera un cover al unui hit international, transformat in varianta proprie.

Entuziasmati si plini de energie, cei sapte baieti au declarat: “Venim cu un dor nebun. Ne este extrem de dor de emotiile traite pe scena acestui minunat show si de publicul cald si primitor. Vineri vom canta in premiera o melodie cunoscuta, pe care o vom aduce in stilul Brio Sonores. Suntem nerabdatori sa vedem reactia publicului si sa facem cunostinta cu finalistii acestui sezon.”

Si Holograf va urca diseara pe scena Romanii au talent. Celebra trupa va canta una dintre cele mai recente melodii, De cate ori sa te iubesc, care beneficiaza si de un videoclip de exceptie, in care joaca maestrul Radu Beligan si tinerii actori Ada Condeescu si Adi Nartea.

„Suntem foarte incantati ca vom avea ocazia sa cantam noul nostru single, De cate ori sa te iubesc, celor mai talentati romani atat concurenti, cat si spectatori. Trupa Holograf a sustinut intotdeauna tinerele talente si ne bucuram ca acum vom avea ocazia sa petrecem o seara speciala alaturi de acestea”, au declarat membrii trupei Holograf.

Eroii din finala dau ultima batalie in aceasta seara. Telespectatorii vor avea parte de momente memorabile, emotii, pasiune, energie, vibratie si efervescenta, toate intr-un decor spectaculos,  pe cea mai cunoscuta scena a talentelor.

Astazi, de la 20:30, numai la PRO TV, romanii sunt asteptati sa il aleaga dintre cei 15 concurenti pe cel care merita titlul de erou national si premiul de 120.000 de euro, dar si cel mai original talent, care va fi premiat cu 10.000 de euro!

FINALA ROMANII AU TALENT, CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2015. Cei 15 concurenți sunt Alexandru Moraru, Bianca Cristina Coştiug, Bogdan Bolohan, Elena Carmen Cernea, Nicoleta Iancu, Concertino, Ion Barbu, Alex Bordea şi Oana Zara, Robert Tudor, Viorel Scânteie, Speedcubing, trupa The Beat, Bogdan Dumitraşcu, trupa Kid-A și Yeva Shiyanova.

De asemenea, în finala „Românii au talent” va fi înmânat şi premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro, la care candidează cinci finalişti aleşi de juriu.

Cea de-a cincea semifinală a emisiunii „Românii au talent”, care a avut loc vineri seară, a fost urmărită de peste 2 milioane de telespectatori pe întreaga durată de difuzare, peste 3 milioane de persoane vizionând show-ul în minutul de maximă audienţă, înregistrat la ora 22.42, informează Pro TV.

FINALA ROMANII AU TALENT, CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2015. Bogdan Dumitraşcu a primit vineri seară cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Melodia interpretată de el a ajuns la sufletele românilor care au urmărit cel de-al cincilea show live „Românii au talent”. Membrii trupei Kid-A au urcat pe scenă plini de energie, iar dansul lor contemporan experimental a ridicat juraţii în picioare şi a smuls ropote de aplauze. Cei cinci tineri au obţinut aprecierea publicului, care a decis ca ei să meargă în finală. Şi Yeva Shiyanova a reuşit aseară să cucerească încă o dată publicul. Povestea transmisă de Yeva prin dans a ajutat-o să devină cel de-al treilea finalist selecţionat după ultima semifinală.

Totodată, vineri seară, a fost completată şi lista candidaţilor pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Astfel, Denis Bolborea se alătură celorlalţi concurenţi aleşi de juriu în primele patru semifinale.

Pe întreaga durată de difuzare, 20.30 – 24.40, peste 2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă de la ora 22.42, peste 3 milioane de români au urmărit show-ul de divertisment.

Ultima semifinală a noului sezon „Românii au talent” a înregistrat 12,5 puncte de rating şi 36,6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, iar postul de televiziune clasat pe locul al doilea a obţinut 3,3 puncte de rating şi 9,7% share.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a condus detaşat cu 11,3 puncte de rating şi 28,5% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audienţă medie de 3,6 puncte de rating şi 9% share.

La nivel naţional, Pro TV a rămas şi de această dată lider cu o audienţă medie de 11,1 puncte de rating şi 29,7% share, locul secund înregistrând 3,5 puncte de rating şi 9,4% share.

Ultimii trei concurenţi au ocupat singurele locuri rămase libere în marea finală, care va avea loc pe 12 iunie. Vinerea viitoare, românii sunt aşteptaţi să îl aleagă dintre cei 15 concurenţi pe cel care merită să câştige concursul şi premiul de 120.000 de euro.

De asemenea, începând de vineri s-a deschis, pentru o săptămână, votul pentru câştigătorul premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Românii îşi pot vota preferaţii până vineri, la ora 21.00, prin SMS sau apel telefonic la numărul 1200, folosind codul de concurs al fiecăruia dintre cei cinci participanţi: 01 – Funny jumpers, 19 – Cosmin Cioca, 35 – Concertino, 45 – Laura Vranceanu şi 58 – Denis Bolborea.

ROMANII AU TALENT 2015. În ediţia de vineri (6 iunie) s-au calificat Bogdan Dumitraşcu, trupa Kid-A şi dansatoarea care s-a tăvălit în făină la preselecţii, Yeva Shiyanova, aleasă de juriu. Aceasta din urmă a trăit mari emoţii căci juraţii au avut o misiune extrem de grea. Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şio Bebe Cotimanis au avut de ales între ea şi Alexandru Marian.

„Românii au talent”, semifinala 5. Bogdan Dumitraşcu, certat de Andra pentru că a falsat 

Bogdan Dumitraşcu a uimit juraţii la preselecţii cu vocea sa incredibilă. A fost instalator şi zugrav, dar vineri a urcat pe scenă pentru un nou moment plin de emoţie, în care şi-a demonstrat încă o dată calităţile. Deşi din cauza emoţiilor, nu s-a ridicat la nivelul aşteoptărilor juraţilor şi a fost criticat de Andra că a falsat, el a reuşit să fie preferatul publicului. Recuzita, dar şi elementele grafice de excepţie l-au ajuta pe Bogdan să fie la înălţime, scrie Click.ro.

„Românii au talent”, semifinala 5. Kid -A au impresionat pe toată lumea

 

romanii au talent semifinala 5 kid-a andi moisescu
Cei patru puşti din trupa Kid-A s-au numărat printre preferaţii telespectatorilor de la „Românii au talent”, semifinala 5
foto: captură Pro Tv

Dacă la preselecţii membrii trupei Kid-A au venit cu un moment de dans contemporan bazat pe mişcări rapide şi puternice, denotând nelinişte, căutare şi zbucium, vineri cei cinci concurenţi au adus o coregrafie care a arătat o altă latură a personalităţii lor artistice. Tinerii au transmis de data aceasta foarte multă linişte, sensibilitate şi pace. Dansul lor a fost apreciat de membrii juriului şi aplaudat la scenă deschisă.

„Românii au talent”, semifinala 5. Yeva Shiyanova, ajutată de juriu să ajungă în finală

 

romanii au talent semifinala 5 yeva shiyanova mihaela radulescu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeva Shiyanova le-a ridicat pulsul domnilor din sală
foto: captură Pro Tv

În prima etapă a competiţiei, Yeva Shiyanova a dansat în făină şi a lăsat juraţii fără cuvinte. Mihaela Rădulescu a intrat şi ea pe scenă atunci şi s-a tăvălit în faţa tuturor. În ultima semifinală „Românii au talent“, tânăra de 23 de ani a demonstra că nici dansul la bară sau baletul nu-i sunt străine. Machiajul, costumaţia şi recuzita au ajutat-o din plin pe Yeva să surprindă încă o dată şi să le câştige votul decisiv juraţilor. Singurul care a votat pentru Alexandru Marian a fost Andi Moisescu. 

„Românii au talent”, semifinala 5. Denis Bolborea, selectat pentru premiul de originalitate

 

romanii au talent semifinala 5 premiu popularitate denis bolborea
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denis Bolborea a făcut senzaţie la „Românii au talent”, semifinala 5 şi a fost votat de juriu pentru premiul de originalitate
foto: captură Pro Tv

Denis Bolborea s-a prezentat la audiţii cu un număr inedit de looping. A imitat sunete, a făcut beatbox, iar rezultatul talentului său i-a impresionat pe juraţi. Denis a adus din nou looping-ul pe scena „Românii au talent“,semifinala 5. De data aceasta într-un mod mult mai complex. El a făcut o trecere prin mai multe stiluri muzicale din diferiţi ani şi a dansat. Tânărul a fost selectat de juriu să intre în lupta pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Denis se va lupta cu alţi patru  pentru premiul special. Aceştia sunt Funny Jumpers, Cosmin Cioca, Laura Vrânceanu şi Concertino. Votul final aparţine publicului, care îşi poate exprima opţiunea prin sms. 

Primele patru Semifinale LIVE „Romanii au talent” a pus in scena momente de exceptie, iar concurentii au adus pe scena momente incendiare si au creat show-uri desavarsite.

In prima Semifinala LIVEIon Barbu s-a clasat pe primul loc in preferintele publicului, iar melodia „Ploaia” a trupei Cargo, cantata perfect de acesta, i-a adus un loc in finala.

 

 


Oana Zara si Alexandru Bordea au venit pe scena cu un moment emotionant de dans contemporan, care a transmis pasiune si dragoste. Juratii au fost impresionati de prestatia celor doi si au decis sa-i trimita in lupta pentru titlul de erou national.

 

 


Pentru Nicoleta Iancu muzica este totul, iar atunci cand se afla pe scena simte ca lumea e a ei. Nu are niciodata emotii atunci cand se afla in fata spectatorilor si este fericita sa poata face ceea ce-i place. Micuta de 9 ani a impresionat inca o data cu talentul sau si a demonstrat ca are o voce de aur si o tehnica vocala de exceptie, interpretand impecabil piesele „Ciuleandra” si „Cine iubeste si lasa”. 

 

 


Cea de-a doua Semifinala LIVE a adus si ea in fata telespectatorilor reprezentatii de exceptie.

Bianca Costiug a fost prima in optiunile celor care si-au votat favoritii. Concurenta a fermecat publicul cu un moment de dans tribal fusion, transpunandu-se intr-o nimfa a padurii. Frumusetea si talentul ei au trecut dincolo de ecran, iar romanii au hotarat ca vor sa o vada si in finala.

 

 


Pustii de la The Beat au urcat pe scena ca niste adevarate rock staruri, iar atmosfera din timpul show-ului lor nu a fost departe de cea a unui concert a unor artisti consacrati din domeniu. Au impresionat cu interpretarea melodiei „Show must go on” a celebrei trupe Queen si au obtinut locul doi in preferintele publicului de acasa.

 

 


Unul dintre momentele pline de sensibilitate ale serii a fost cel al lui Alexandru Moraru, care a ales sa cante melodia „Tears in Heaven” a lui Eric Clapton. La doar 17 ani, el a reusit cu o interpretare impecabila sa convinga ca merita un loc in finala competitiei.

 

 


Cea de-a treia Semifinala LIVE s-a remarcat si ea prin momente spectaculoase si reprezentatii de exceptie.

Viorel Scinteie si catelul Bibi au aratat ca relatia dintre ei este una speciala si ca sunt suficiente cateva semne si comenzi ca sa creezi un adevarat spectacol. Impresionat de vointa celor doi, Bebe a declarat: “Acesta nu este un moment oarecare. Este o intalnire emotionanta dintre doi prieteni extraordinari. Multumesc, Bibi!”.

 

 


5 acordeoane, o vioara, o chitara bass, un violoncel, un pian electric si un set de tobe au aratat aseara ca talentul vine la pachet sub numele Concertino. Grupul instrumental a trecut cu usurinta de la Bach la Michael Jackson si a confirmat inca o data ca prezenta la „Romanii au talent” nu este intamplatoare, mai ales ca si-au pus in scena propria coregrafie. In acelasi spirit cu cei 9 artisti si cu reinterpretarea melodiei „Smooth criminal”, gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, au purtat palarii in stilul Michael Jackson.

 

 


Viata merita traita! Acesta este mesajul pe care magicianul Robert Tudor a vrut sa-l transmita in cea de-a treia semifinala. Cu o dexteritate uimitoare si cu o recuzita formata dintr-o scena de teatru, lumanari si o cusca de fier, Robert a facut sa dispara si sa apara oameni. Aproape cinci ani a lucrat concurentul la numarul prezentat aseara si se pare ca i-a iesit.

 

 

Numere incredibile de canto, muzica instrumentala sau rock, acrobatie, pantomima, dans contemporan, dar si rezolvarea cubului Rubik, toate acestea au conturat un spectacol desavarsit in Semifinala cu numarul 4 „Romanii au talent”.

Publicul si-a votat favoritii, iar primii concurenti care au mers direct in FINALA „Romanii au talent” au fost Bogdan Bolohan si SpeedCubing.

 

 


 

 

Cel de-al treilea concurent desemnat sa mearga in Marea Finala a emisiunii „Romanii au talent” a fost ales dintre Ada Cercel si Elena Carmen Cernea, cele doua clasandu-se pe locurile trei si patru. 

Decizia finala a stat in mainile lui Andi Moisescu, care a decis ca Elena Carmen Cernea sa se alature concurentilor in Marea Finala „Romanii au talent”.

 

 


Telespectatorii au fost martorii unor prestatii impecabile, iar toate acestea au condus catre un show ca la carte in ultima Semifinala LIVE „Romanii au talent”.

Publicul si-a votat favoritii, iar primii concurenti care merg direct in FINALA „Romanii au talent” sunt Bogdan Dumitrascu si dansatorii de la Kid-A.

 


 


Cel de-al treilea concurent desemnat sa mearga in Marea Finala a emisiunii „Romanii au talent” a fost ales dintreAlexandru Marian si Yeva Shiyanova

Deciazia finala i-a apartinut Mihaelei Radulescu. Aceasta a trimis-o in finala show-ului pe Yeva.

 


Vinerea viitoare, talentul in forma pura se vede numai la PROTV, iar telespectatorii sunt asteptati sa fie alaturi de noua generatie de eroi nationali si sa-si voteze favoritii pentru titlul de cel mai talentat roman.