Distractia revine maine la PRO TV, de la 20:30, in cea de-a doua editie a noului sezon Romanii au talent. Cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman, cat si pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro, continua vineri seara cu multe surprize. 

ROMANII AU TALENT 2015. Juratii Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, impreuna cu cel mai iubit cuplu de prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, sunt pregatiti sa le ofere telespectatorilor cea mai spectaculoasa seara de vineri.

Vineri vom afla ce jurat nu isi mai poate stapani emotiile si izbucneste in lacrimi in momentul in care unul dintre concurenti isi va etala talentul pe scena, dar si daca momentele incredibile de magie, balet sau acrobatie vor reusi sa ridice sala in picioare si sa primeasca DA din partea juriului.

ROMANII AU TALENT 2015. Tot in editia de vineri vom vedea daca Mihaela, Andi sau Bebe urmeaza exemplul Andrei si vor trimite un concurent direct in semifinala cu ajutorul golden buzz-ului. 

Nu in ultimul rand, Smiley si Pavel Bartos vor fi inspirati de un numar plin de risc si adrenalina al unui concurent, ceea ce ii va face sa sfideze in culise moartea, in stilul lor caracteristic, plin de umor.

Cei mai talentati, autentici si surprinzatori romani ne vor uimi cu momente de exceptie, care vor impresiona, emotiona, amuza si uimi telespectatorii.

Editia a doua a celui de-al cincilea sezon  Romanii au talent se anunta a fi una de exceptie! Telespectatorii sunt asteptati maine, de la 20:30, sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!


Cele mai tari momente din show-ul „Romanii au talent” sunt aici – VIDEO