ROMÂNII AU TALENT 2015. Momente incredibile şi un invitat special în cel de-al patrulea show live

ROMÂNII AU TALENT 2015. Noul sezon "Românii au talent" a ajuns la cea de-a patra semifinală. Momentele impresionante ale concurenţilor, pline de emoţie, sensibilitate, suspans, energie sau pasiune şi invitaţii de excepţie din fiecare ediţie au făcut un spectacol desăvărşit.

29 mai 2015, 08:50
ROMÂNII AU TALENT 2015. Momente incredibile şi un invitat special în cel de-al patrulea show live

ROMÂNII AU TALENT 2015. Cel de-al patrulea show live continua in acelasi spirit si va aduce in casele tuturor romanilor momente memorabile.

Ruby va urca vineri pe scena talentelor si va canta melodia „Nu pune la suflet”, alaturi de What’s Up. Colaborarea celor doi se bucura de un succes rasunator, iar melodia ocupa primele locuri in topurile muzicale din Romania.

Citeşte şi: ROMANII AU TALENT. Un concurent s-a aruncat pe geam şi nu a mai ajuns în semifinală FOTO

ROMÂNII AU TALENT 2015. Dupa ce a cucerit publicul de la Vocea Romaniei, Tiberiu Albu va veni vineri alaturi de trupa sa sa cucereasca si publicul de la Romanii au talent. Dupa zile de auditii si cautari prin intreaga tara, Tibi si-a gasit colegii alaturi de care isi continua visul de a canta. Molnar Csaba – chitara, Andrei Ilie – tobe, Serban Ionut Georgescu – bass si Tiberiu Albu – voce este componenta nou infiintatei trupe rock Fameless, care va incanta vineri telespectatorii in premiera cu melodia Right now, compusa de cei patru membri ai grupului.

ROMÂNII AU TALENT 2015. Potrivit romaniiautalent.protv.ro, romanii vor avea parte vinerea aceasta de o seara incendiara plina de talent autentic, momente incredibile ale celor 12 semifinalisti care lupta pentru pentru a castiga un loc in marea finala, dar si de reactii si comentarii savuroase ale juratilor sau gazdelor emisiunii, Smiley si Pavel Bartos.

Vezi şi: Momente tensionante la ROMÂNII AU TALENT. Au apărut discuţii aprinse între Smiley şi Bartoş