ROMÂNII AU TALENT 2016. Andra şi David Bisbal, împreună pe scenă în semifinală

ROMÂNII AU TALENT 2016. Cea de-a patra editie LIVE Romanii au talent le-a pregatit telespectatorilor un show senzational cu momente magice, pline de emotie, pasiune, vibratie si talent autentic. Pe langa cei 12 concurenti care au avut reprezentatii care sa-i surprinda, sa-i bucure si sa le demonstreze ca atunci cand talentul este imbogatit de imaginatie, totul este posibil, telespectatorii au avut parte si de doua numere de exceptie oferite de invitatii speciali ai editiei.

20 mai 2016, 20:45

ROMÂNII AU TALENT 2016. Andra si David Bisbal au cantat impreuna, pentru prima data pe o scena, melodia Without you, la Romanii au talent, in cea de-a patra semifinala a show-ului. 

„L-am invitat pe David in Romania pentru a lansa piesa cu un show deosebit si m-am gandit ca scena de la Romanii au talent este cel mai potrivit loc pentru asta. Oamenii au asteptari mari de la performerii de pe aceasta scena, iar noi o sa le depasim, va promit”, a spus Andra, potrivit romaniiautalentprotv.ro.

„Am venit special in Romania sa lansam piesa care sper sa fie hit-ul verii 2016 in toata lumea. Andra are o voce incredibila si sunt sigur ca show-ul de vineri seara va fi spectaculos.”, a declarat David Bisbal.

Andra şi David Bisbal au lansat vineri seara piesa „Without You”. Melodia va ajunge, cu siguranţă, în topurile muzicale.

„Without you” sunt scrise de Alexandru Cotoi, Mohombi, Mika Moupondo, David Bisbal şi Andra, iar de muzică s-au ocupat Alexandru Cotoi şi Mohombi. Cântăreaţa a postat melodia pe Facebook şi a strâns deja mii de like-uri şi share-uri.