ROMANII AU TALENT 2016 LIVE VIDEO ONLINE. Mihaela Rădulescu: „Iată ca a învăţat Florin Călinescu ceva nou!”

ROMANII AU TALENT 2016 LIVE VIDEO ONLINE. Emotia si distractia continua la Romanii au talent! Cea de-a cincea editie a celui mai tare show de divertisment din Romania ii va surprinde pe telespectatori cu momente incredibile, concurenti foarte bine pregatiti sau extrem de amuzanti si cu un spectacol memorabil, care la finalul fiecarei reprezentatii se va muta de pe scena la masa juriului.

18 mart. 2016, 15:32
ROMANII AU TALENT 2016 LIVE VIDEO ONLINE. Mihaela Rădulescu: „Iată ca a învăţat Florin Călinescu ceva nou!”

ROMANII AU TALENT 2016 LIVE VIDEO ONLINE. Primul concurent de vineri seara, de la orele 20,30, îi va uimi pe cei patru jurati, care vor avea replici precum: „Abia acum am inceput sa respir!” sau „Habar n-am ce ai facut!”.

Un element care apartine unuia dintre numerele prezentate pe scena il va interesa indeosebi pe Florin, iar Mihaela va exclama: „Iata ca a invatat Florin Calinescu ceva nou!”. Despre ce este vorba, aflam în această seară, cand vom vedea si ce l-a reprezentatie l-a impresionat pe Andi si l-a facut sa spuna: „Poate ca viata e facuta si din momente de genul asta.”.

Tot maine vom vedea si ce surpriza le-a pregatit Andra celor prezenti in sala, care s-au ridicat imediat in picioare si au aplaudat-o indelung. Nimeni nu se astepta la momentul creat de jurata, dar toti au fost cuceriti pe loc.

Numere incredibile de dans, balet, magie, contorsionism, stand-up comedy si reprezentatii uluitoare de canto, plus multe alte surprize vor putea fi urmarite vineri, intr-o noua editie de exceptie Romanii au talent.


loading...