ROMÂNII AU TALENT 2016. Surpriză de proporţii în preselecţii. Toată lumea a crezut că va dansa

ROMÂNII AU TALENT 2016. Sergiu Chirila are 28 de ani, este casatorit si urmeaza sa devina tatal unui baietel.

11 mart. 2016, 20:04

ROMÂNII AU TALENT 2016. Sergiu Chirila a venit la preselectiile „Romanii au talent” insotit de aleasa inimii sale si le-a marturisit lui Smiley si lui Pavel Bartos ca este pasionat de dans, pe care la practicat la nivel profesionist timp de sase ani.

Tanarul si-a facut aparitia in fata membrilor juriului in pasi de dans si i-a luat prin surprindere cu miscarile sale. Andra a recunoscut chiar ca nu se astepta ca Sergiu sa danseze. Dupa doar cateva pirueta, concurentul a ingenuncheat pe scena, moment in care spectacolul adevarat a inceput.

Sergiu a ales sa impresioneze audienta cu vocea sa aparte. Potrivit romaniiautalent.protv.ro, aceasta a interpretat piesa „Caruso”, in aplauzele publicului si spre surprinderea celor patru jurati.

„Sergiu, ne-ai pacalit! Ce tare esti. Genul meu de barbat. Uluitor talentul tau. Surpriza totala”, a fost reactia Mihaelei Radulescu la finalul reprezentatiei concurentului.

„A revenit pielea de gaina. Ai patru de da, sute de da”, a spus Andra.

„Ai ridicat stacheta prea sus si orice nota falsa se va vedea. Eu iti dau un da”, a spus Florin Calinescu.

Sergiu a parasit scena in aplauzele publicului si a declarat in culise ca simte ca poate sa ofere mai mult.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Fetiţa asta a rupt scena în două când a început să dea din fese. Mihaela Rădulescu: E vulgar

Marusia, o tânără aspirantă la marele premiu de la Romanii au talent, s-a făcut de râs pe scenă încercând să danseze provocator. Miscările ei din păcate nu au convins juraţii care au trimis-o acasă cu patru de „NU”.

Marusia Smuleac a urcat pe scena si a inceput sa dea din fund. Juratilor nu le-a placut momentul ei de twerking si i-au oprit prestatia şi au trimis-o acasă.

„E vulgar, nu are legatura cu dansul. Marusia, din tot sufleul, nu”, a spus Mihaela Raduleasca.

„Nu e vulgar, doar ca nu e ora si nici locul potrivit. Ce i-o fi zis ea lu’ ma-sa? Ma duc la concurs sa dau din c_r?”, a spus Călinescu.

„Îmi pare rau, de la mine nu”, a spus Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENt. Un tânăr de 29 de ani i-a lăsat pe toţi muţi când a început să cânte. Andi: Nici nu am respirat

Un tânăr de 29 de ani a făcut senzaţie pe scena de la „Românii au talent”. Vlad a urcat pe scenă cu o chitară în mână şi a reuşit să lase pe toată lume mască în momentul în care a început să cânte.

Românii au talent 2016. Vlad Cătălin este un tânăr de 29 de ani care a început să cânte de la 12 ani. A venit la „Românii au talent” încrezător că va reuşi să se facă plăcut şi aşa s-a şi întâmplat. Nu a spus nimănui că va urca pe scenă, nici măcar soţiei sale care urmează să nască peste puţin timp. Momentul lui a fost frumos şi emoţionant. Publicul şi juriul s-au ridicat în picioare.

„Ai venit ca un uragan. Ne-ai ţinut pe toţi cu gurile căscate. Nici nu am respirat”, a spus Adi Moisescu.

„Uluitor moment”, a spus Mihaela Rădulesca.

Vezi: ROMÂNII AU TALENT. Cele mai sexy ţinute al Andrei GALERIE FOTO

Vlad merge mai departe cu patru de DA.