ROMANII AU TALENT 2016: Un bătrânel de 82 de ani a ridicat sala în picioare

ROMANII AU TALENT 2016: Moment de mare emoție vineri (1 aprilie) la „Românii au talent” (PRO TV). Un bătrânel pe nume Florin Zgăvârdici, în vârstă de 82 de ani, a interpretat o romanță care i-a emoționat pe toți membrii juriului și a ridicat toți spectatorii în picioare.

01 apr. 2016, 21:05
ROMANII AU TALENT 2016: Un bătrânel de 82 de ani a ridicat sala în picioare

ROMANII AU TALENT 2016: Deși trecut de mult de prima tinerețe, domnul acesta a dat dovadă de mare talent. A interpretat, acompaniat la clape de un prieten pe nume Constantin Bardan, o romanță: „Ce mai faci, Maria?”. A emoționat jurații – Andra, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu și Andi Moisescu – de la primele acorduri. „Talentul n-are vârstă, dom’le. De asta am venit aici”, a spus bătrânelul în materialul de prezentare filmat de PRO TV.

Florin Zgăvârdici a primit patru de „Da”, atât cât este nevoie ca un concurent de la „Românii au talent” să treacă în etapa următoare. Prima care s-a ridicat în picioare în fața talentatului bătrânel a fost ihaela Rădulescu. Spectatorii au aplaudat pe ritmurile muzicii și au fredonat chiar refrenul piesei, semn că Florin Zgăvârdici a cucerit pe loc audiența.