ROMÂNII AU TALENT 2017, momente tensionate în ediţia a VII-a. Mihaela Rădulescu, replică dură la adresa lui Andi

ROMÂNII AU TALENT 2017. Vinerea aceasta, concurenti cu atitudine, extrem de hotarati si cu foarte mult talent vor urca pe scena pentru a se face remarcati in intreaga lume. Nu vor lipsi momentele speciale, dar nici scenele tensionante. 

31 mart. 2017, 11:24
ROMÂNII AU TALENT 2017, momente tensionate în ediţia a VII-a. Mihaela  Rădulescu, replică dură la adresa lui Andi

ROMÂNII AU TALENT 2017. Bucuria, energia, talentul autentic prezentat in cele mai diverse forme, exuberata, nonconformismul si vitalitatea vor fi aduse la Romanii au talent in editia 7.  Discuţiile savuroase de la masa juriului vor continua vineri seara, iar Florin va face o analiza asupra felului în care se inclină Andi: „Dar tu nu te inclini decât aşa, puţin, când te inclini. Ar fi mişto să te înclini, să faci un trucaj, inclina-te, dispari din cadru si ramai si in picioare: pe data viitoare!”.

Potrivit romaniiautalent.protv.ro, vinerea aceasta, Mihaela si Andi vor avea o discutie in contradictoriu in ceea ce priveste performantele artistice ale unei concurente care va prezenta mai multe numere intr-unul singur.

„Noi nu eram, cumva, in cautarea talentului?”, va spune contrariata Mihaela, iar Andi ii va raspunde: „Pe mine m-a surprins placut, a venit cu o propunere uschita, altfel, bravo!”.

Vezi si: ROMANII AU TALENT 2017: Gest incredibil făcut de Andra