ROMANII AU TALENT 2017: Momentul de aur de vineri seară. Andi Moisescu i-a trimis direct în semifinale VIDEO

ROMÂNII AU TALENT 2017. A avut răbdare șapte ediții, a așteptat momentul perfect, iar vineri seară, 7 aprilie, așteptarea a luat sfârșit pentru Andi Moisescu! El este juratul care alege întotdeauna originalitatea, iar nici acum nu s-a dezminţit.

08 apr. 2017, 06:15
ROMANII AU TALENT 2017: Momentul de aur de vineri seară. Andi Moisescu i-a trimis direct în semifinale VIDEO

ROMÂNII AU TALENT 2017. OK World Wide a primit GOLDEN BUZZ vineri seară, 7 aprilie, la „ROMÂNII AU TALENT 2017”. Momentul a fost demn de finală pentru că s-a dovedit de-a dreptul incendiar.

ROMÂNII AU TALENT 2017. Trupa OK WORLD WIDE este formată din patru români și un englez. Împreună fac un mix de dans și acrobații. Ei vor doar un lucru – să inspire lumea. Și pare că reușesc să o facă la ce stare bună transmit!


ROMÂNII AU TALENT 2017. „Superlativ absolut! Nu pot decât să mă bucur deși nu am nici cel mai mic merit. Mă bucur că am avut răbdare!”, a spus Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT 2017. „GOLDEN BUZZ-ul perfect pentru mine este cel care dă senzația și celorlalți jurați că vor să apese și ei butonul acela auriu. Sunt demni de finală!”, a zis și Andra, profund impresionată.

ROMÂNII AU TALENT 2017. A fost seara lor, a trupei OK WORLD WIDE, și au primit ropote de aplauze pentru dansul oferit pe scenă. Momentul de Breakdance a cucerit nu doar juriul, ci și publicul.