ROMÂNII AU TALENT 2017. Nu are pregătire, dar are talent cu carul. O copilă de 13 ani, minunea care a ridicat juriul în picioare

ROMÂNII AU TALENT 2017. Ultimele audiţii "Românii au talent" aduc primele emoţii pentru semifinale. O copilă de doar 13 ani a reuşit să lase pe toată lumea cu gura căscată în momentul în care a început să cânte.

21 apr. 2017, 20:22

ROMÂNII AU TALENT 2017Ultimii concurenţi din sezonul #7epic urcă pe scena pentru a demonstra că pot fi următorul erou naţional şi că merită să meargă în etapa următoare, iar juraţii vor hotari la final cine sunt cei pe care îi vom vedea în semifinalele LIVE.

Crina Cristurean are doar 13 ani şi niciodată nu a călcat într-o şcoală de muzică. Nu are pregătire, dar are talent cu carul. A urcat timidă pe scena de la Românii au talent şi a reuşit să uimească pe toată lumea cu vocea ei. A cântat o piesă grea şi a trecut în etapa următoare cu 4 de DA.

Doiniţa Ioniţă, o puştoaică de 13 ani, a reuşit să ridice sala şi juriul în picioare după o prestaţie perfectă. A cântat piesa Larei Fabian şi pielea de găină s-a simţit imediat. O voce puternică şi sensibilă, un copil talentat care a trecut în etapa viitoare cu 4 de DA.

Provine dintr-o familie moldo-irlandeza, este ruda cu Bono, solistul trupei U2, iar vineri a urcat pe scena Romanii au talent pentru a demonstra ca stie foarte bine ce vrea de la viata. Chiar daca bunicul ei i-a sugerat sa-l contacteze pe celebrul artist pentru a o ajuta in cariera, Rebecca Hewson si-a dorit intotdeauna sa realizeze totul cu propriile forte, fiind apreciata si aplaudata de Andi, Mihaela, Andra si Florin.

„Eu o sa ma uit in continuare cu aceeasi admiratie la tine daca in etapa urmatoare o sa vii cu Bono”, i-a spus Andi zambind.

Juraţii i-au dat 4 de DA şi au trimis-o pe rebeka în etapa următoare.

George Postolache, un tânăr poliţist de 25 de ani, a reuşit să ridice publicul în picioare când a început să cânte o piesă de-a lui Eminem. Aşa cum era de aşteptat, poliţistul a trecut în etapa următoare cu 4 DA.  

„Asa timbru nu am mai auzit. Nu-mi vine sa cred asa combinatii. A fost un moment reusit”, i-a spus Mihaela Radulescu.

„Te apropii foarte mult de Eminem”, a spus Andra.

Vinerea aceasta, vom vedea trei concurenti care prefera sa-si arate talentul, nu sa-l descrie in cuvinte. Hotarati si foarte siguri pe ei, vor prezenta un moment destul de greu de inteles, care va intriga intreaga sala, dar si juratii. „E o propunere altfel. Vrem sa vedem absolut orice e posibil sa vedem pe o scena.”, le va spune Andi, iar Florin va continua pus pe ganduri: „Voi nu aveti nevoie de cantitate, voi aveti nevoie de oameni care sa inteleaga ceea ce faceti”.

Potrivit romaniiautalent.protv.ro, juratii, impreuna cu Pavel si Smiley, se vor intalni si-i vor alege pe cei mai buni 50 de concurenti, pe care ii vor trimite in semifinalele LIVE. Se vor distra, vor urmari cu atentie fiecare moment si vor decide.

Chiar daca este o hotarare extrem de grea, vor fi nevoiti sa aleaga semifinalistii sezonului #7epic Romanii au talent, concurentii care au prezentat la auditii cele mai spectaculoase numere din show, pe care le vom revedea incepand de saptamana viitoare.