ROMÂNII AU TALENT 2017. Trupa Sensor şi finalistul sezonului patru, pe scena de la Românii au talent

ROMÂNII AU TALENT 2017: Prima semifinală a show-lui debutează cu o mulţime de surprize şi invitaţi speciali. Printre cei care vor urca pe scenă în emisiunea de vineri se numără şi trupă Sensor şi finalistul sezonului patru.

28 apr. 2017, 17:15
ROMÂNII AU TALENT 2017. Trupa Sensor şi finalistul sezonului patru, pe scena de la Românii au talent

ROMÂNII AU TALENT 2017. Primii zece români talentaţi vor lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, în prima semifinală de la Românii au talent.

Dupa ce toata saptamana au facut probe de costume si si-au pus la punct toate detaliile pentru numerele destinate marilor spectacole LIVE, Alexandru Oltean, Ansamblul Kozaciok, Antonina Goloseev, Fang Shuang, Florin Nae, Florin Suciu Buh, Kicsi Csongor si Antonella Terrazas, Marius Mihaila, Nicoleta Tudorache si Tatiana Kundik sunt pregatiti sa aduca momente memorabile, pline de elemente inedite, energie si emotie.

Trupa Sensor, impreuna cu baletul emisiunii, va bucura telespectatorii cu forta si energia unui moment special creat pentru primul spectacol LIVE Romanii au talent.

„Suntem super onorati de invitatie, pentru ca e intotdeauna o placere sa lucrezi cu profesionisti. Am pregatit un moment special pentru prima semifinala Romanii au talent, un remix al unei piese clasice celebre. Momentul nostru alaturi de cei de la ProDance va fi, cu siguranta, #epic!”, a spus Paul Ilea.

Si finalistul sezonului patru Romanii au talent, Zburatorul – Octavian Stoica, va urca vineri pe scena pentru a simti din nou emotia competitiei si pentru a bucura romanii cu un moment incredibil.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT 2017 LIVE VIDEO: Regulă nouă în semifinale. VIDEO cu cele mai tari momente