ROMÂNII AU TALENT 2018, gata cu aşteptarea. Vezi când începe noul sezon şi ce schimbări sunt anunţate

ROMÂNII AU TALENT 2018. Emisiunea de divertisment „Românii au talent” revine pe 16 februarie la Pro TV, cu cel de-al optulea sezon, urmând să fie difuzată în fiecare vineri seară, de la ora 20.30.

29 ian. 2018, 13:12
ROMÂNII AU TALENT 2018, gata cu aşteptarea. Vezi când începe noul sezon şi ce schimbări sunt anunţate

ROMÂNII AU TALENT 2018. La fel ca în sezonul precendent, emisiunea va fi prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş, iar juriul va fi format de Florin Călinescu, Andi Moisescu, Andra şi Mihaela Rădulescu.

„Acest sezon este puţin diferit, deoarece ne-am propus să descoperim talentul autohton, răspândit peste tot în lume. Nu a fost uşor, dar a fost mai multă emoţie şi surpriză pentru noi. Continuă să mă uimească românii cu capacitatea lor de a surprinde, unii concurenţi au bătut chiar mii de kilometri în efortul lor de a ne arăta de ce sunt în stare”, a spus juratul Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT 2018. La rândul lui, Florin Călinescu a spus că a observat la românii plecaţi din ţară o existenţă a spiritului românesc, a spiritualităţii şi a patriotismului.

„Am observat la românii plecaţi din ţară o existenţă a spiritului românesc, a spiritualităţii şi a patriotismului. În acest sezon, la preselecţii, am văzut talente de toate felurile, din toate domeniile. Emoţional am apăsat pe butonul auriu, dar în rest am văzut de toate: concurenţii dansează, cântă, recită, merg pe sârmă, fac magie, improvizează şi aşa mai departe. Sunt foarte mulţi talentaţi în multe laturi ale manifestării omeneşti”, a spus Călinescu.

Andra a spus că cel de-al optulea sezon al show-ului va fi unul „surprinzător din toate punctele de vedere”.

„Întotdeauna mă întreb dacă mai sunt talente de descoperit, momente pe care nu le-am văzut încă pe scenă, dar românii ne demonstrează în fiecare an că sunt extraordinari, că ascund foarte multe poveşti şi abilităţi incredibile. Am văzut numere cu adevărat spectaculoase, concurenţi extrem de ambiţioşi, care nu au lăsat nimic să-i abată de la drumul lor şi de la ceea ce-şi doresc”, a spus cântăreaţa.

ROMÂNII AU TALENT 2018. Mihaela Rădulescu a spus că preselecţiile au fost încărcate de emoţii şi că a fost impresionată de mulţi români care au avut curajul să urce pe scenă.

„Va fi un sezon ca un blockbuster, plin de trăiri de tot felul. Preselecţiile au fost încărcate de emoţii, iar concurenţii mai determinaţi ca niciodată, creativi, şi cu o dorinţă aprigă de a arăta cine sunt cu adevărat. Ne-au uimit foarte mulţi români dintre cei care au avut curajul să urce pe scenă”, a spus ea.

ROMÂNII AU TALENT 2018. Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii de divertisment „Românii au talent”, difuzat de Pro TV în perioada 17 februarie – 2 iunie, în fiecare vineri seară, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public şi a fost urmărit, în medie, de peste 2,6 milioane de telespectatori la nivel naţional.

ROMÂNII AU TALENT 2018. Câştigătoarea celui de-al şaptelea sezon şi a premiului de 120.000 de euro a fost Lorelai Moşneguţu, o adolescentă fără mâini, abandonată de părinţi şi adoptată la vârsta de două luni.