ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: Momente uluitoare, Mihaela Rădulescu urcă pe scenă, iar Călinescu plânge în direct

ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Vineri, la Romanii au talent, telespectatorii vor urmari un moment extrem de emotionant, vor simti legatura incredibila dintre o mama si fetita ei, care le topeste sufletele juratilor, dar mai ales pe al lui Forin Calinescu.   

02 mart. 2018, 14:13
ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: Momente uluitoare, Mihaela Rădulescu urcă pe scenă, iar Călinescu plânge în direct

ROMANII AU TALENT 2 MARTIE 2018 UPDATE. Scena Romanii au talent este locul in care toate dorintele prind viata, iar talentul autentic este prezentat in toate formele sale surprinzatoare!

Vinerea aceasta Andi Moisescu a ales originalitatea. Juratul a apasat butonul auriu pentru unul dintre cele mai originale numere din sezonul cu numarul 8

Cele mai tari momente din show-ul „Romanii au talent” sunt aici – VIDEO

Dansatorii de breakdance de la Ripperz Crew sunt cei care l-au impresionat peste masura pe juratul Romanii au talent. Grupul se numeste asa pentru ca la inceputul asa zisei cariere au fost o trupa bataioasa, iar la competitiile de breaking erau tot timpul grupul ala care se lupta cu toata lumea.

Suntem priviti ca niste spintecatori! Niste oameni care vor sa rupa scena!„, a declarat unul dintre dansatorii Ripperz Crew. 

Grupul s-a format in 2006 in Odobesti. Cu 11 ani in urma, mai exact pe 21 septembrie. „Iti doresti sa fii cineva, chiar daca vii dintr-un oras mic”, a povestiti unul dintre membrii trupei. 

Visul baietilor de la Ripperz Crew este sa duca numele grupului peste hotare mai mult decat pana acum si sa reprezente Romania in felul lor original.

Suntem una din singurele trupe de Breaking din Romania care mai activeaza international, dar nu indeajuns de mult pentru a avea notorietatea pe care ne-o dorim„, a declarat liderul grupului, Ciprian. 

Ciprian este singurul membru care este specializat in domeniu.

Are studii pentru instructor de break-dance in Italia la una dintre cele mai renumite scoli de dans, pe nume I.A.L.S.

Cred ca momentul vostru a venit!”, a spus Andi Moisescu inaite sa apese Golden Buzz-ul.

Dupa ce a apasat butonul auriu, Andi Moisescu a declarat ca se simte atras de cultura hip-hop si a dorit sa ii incurajeze pe baieti sa isi urmeze visul. Juratul i-a trimis pe baietii de la Ripperz Crew direct in Semifinala sezonului 8 Romanii au talent.

 


ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Nu ne duce pe noi imaginatia cat ii duce pe ei curajul sa se arate unei tari intregi si sa-si prezinte cu mandrie talentul in cadrul celui mai iubit show de divertisment, Romanii au talent! Vinerea aceasta, de la 20:30, scena va fi plina de pasiune, efervescenta si vibratie, telespectatorii vor urmari momente uluitoare, dar si cel de-al doilea golden buzz al sezonului 8, un numar special, care i-a vrajit pe toti cei prezenti in sala prin energia transmisa.

ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV.

Mihaela Radulescu li se alatura unor concurenti pe scena, pentru a afla cele mai nepotrivite replici de agatat într-un moment de improvizatie aplaudat indelung de toti cei prezenti în sala, care rad cu lacrimi. ”Aia cu regizorul ce misto a fost!”, spune Andi, iar Mihaela continua: ”Agatatul asta la televizor, în fata camerelor, a fost destul de periculos, ca un sport extrem, dar pana la urma oamenii au avut atat de mult umor si au fost atat de buni, incat nu te puteai supara pe ei.”.

Tot vineri vedem si la care replica Mihaela ramane fara cuvinte, iar un concurent ii spune: ”Imi cer scuze, Mihaela, imi cer scuze!”.

ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Florin Calinescu nu-si poate stapani lacrimile in urma unui moment naucitor

Vineri, la Romanii au talent, telespectatorii vor urmari un moment extrem de emotionant, vor simti legatura incredibila dintre o mama si fetita ei, care le topeste sufletele juratilor, dar mai ales pe al lui Forin Calinescu. 

Juratul nu-si poate stapani lacrimile, iar sala este in picioare si aplauda numarul naucitor, plin de iubire si sensibilitate. ”In general, sunt rezistent si pot sa domin. Am vazut multe, am trait multe. Am intotdeauna o teama, o teama continua, de cand fac aceasta meserie, de momentele pe care nu pot sa…”, spune Florin, coplesit de emotii.

Natalia Duminica a fost cu mama sa in primul sezon la Romanii au talent si impreuna au cucerit publicul cu un moment inedit de belly dance. Frumoasa concurenta revine pe scena show-ului suprem vinerea acesta si este pregatita sa fascineze telespectatorii cu o reprezentatie plina de senzualitate. ”Iti pot confirma ca dupa opt sezoane de Romanii au talent, in care am vazut multe momente de acest gen, tu ramai in continuare singurul meu reper.”, spune Andi, incantat sa o revada pe Natalia.

A doua editie Romanii au talent a pus milioane de zambete pe chipurile romanilor

Milioane de zambete sau lacrimi de emotie au fost aseara pe chipurile romanilor care au urmarit cea de-a doua editie a show-ului suprem, Romanii au talent! Surprizele au venit vineri atat din partea concurentilor, cat si din partea juratilor, iar telespectatorii au avut parte de un spectacol complex, in care au trecut rapid prin diverse stari si sentimente, au cunoscut oameni speciali cu povesti de viata uluitoare si s-au bucurat de frumusetea talentului autentic.

Cea de-a doua editie a sezonului 8 Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 17.6 puncte de rating si 46.8% share, de aproape sase ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.1 puncte de rating si 8.3% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:09, peste 4.1 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Aplauze, talent autentic desavarsit, emotie si energie 

Povestea talentului a continuat vineri seara cu un show care a incantat publicul. Concurentii au urcat pe scena cu incredere si determinare, au prezentat momente in care au crezut foarte mult si au facut tot posibilul sa impresioneze juratii si sa treaca in etapa urmatoare. Andi, Mihaela, Andra si Florin au analizat cu mare atentie fiecare numar, au dansat, s-au transformat si s-au bucurat de fiecare reprezentatie. Andi a raspuns rapid provocarii de a se costuma in Pantera Roz, Florin, pentru prima data la Romanii au talent, a ramas in picioare aplaudand o concurenta, iar toti juratii, impreuna cu Smiley si Pavel Bartos, i s-au alaturat unei concurente pe scena si au dansat vals. A fost un spectacol impresionant, o editie care a adus un amalgam de trairi si manifestari.

Aseara am urmarit momente de canto, dans, folclor de comunicare, aerial net, belly dance, culturism sau forta, care au creat o atmosfera plina de energie sau de visare in sala. Adrian Mihai – strongman; Antoaneta Neuvirt – canto clasic; Bianca Mihai – solist jazz; Don Con – solist vocal si chitara; Gabriel Vizitiu – contorsionism si dans; Igor si Maria Gheorghiu – aerial act; Mihaela Duma – pian, compozitie proprie; Mirela Louis –  aerial net; Mistah White – rap; Natalia Lukiv si Bogdan Boie – dans sportiv: rumba si tango; Nicolae Lupsor – culturism; Roman Ciuganschi – saxofon; Ronin Terente – doina urbana; Roxana Zorzolan – post-modern rap; Sorin si Nuti Dorobantu – dans cu papusa supradimensionata; Suzana Popescu – folclor de comunicare; Vlad Jucan – belly dance; Vlad Zapu si DJ ES.T – hip-hop sunt cei 18 concurenti care au primit aseara 3 sau 4 DA din partea juratilor si merg mai departe la Romanii au talent.