ROMANII AU TALENT 2019. Diana Matincă a stârnit CONTROVERSE. Florin Călinescu, CRITICAT DUR după verdict VIDEO

ROMANII AU TALENT 2019. Diana Matincă, o concurentă venită pe scena de la "Românii au talent", a stârnit un val de controverse după prestația ei. Adolescenta a cântat la nai, iar publicul a fost profund impresionat. Florin Călinescu nu s-a lăsat ănsă înduplecat de prestație și a fost aspru criticat de internauți.

03 mai 2019, 18:40
ROMANII AU TALENT 2019. Diana Matincă a stârnit CONTROVERSE. Florin Călinescu, CRITICAT DUR după verdict VIDEO

ROMANII AU TALENT 2019. „Este evident că-ți place ceea ce faci și, de fapt, ăsta-i lucrul care mă interesează cel mai tare atunci când văd un artist pe scenă. Pentru că dacă lui îi place ceea ce face, plăcerea ajunge și la noi. Bravo!”, a spus Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENT 2019. Şaormarul care i-a uimit pe juraţii de la iUmor a primit patru de „Nu” VIDEO

ROMANII AU TALENT 2019. „Din punctul meu de vedere e foarte simplu! Mi-a plăcut. Un moment bun. Ești excelentă pe scenă! Bravo!”, a spus Mihai Petre.

ROMANII AU TALENT 2019. Emma Lixandru, fetiţa de 9 ANI care a impresionat pe toată lumea. „Extraordinar, ce copil talentat!” VIDEO

ROMANII AU TALENT 2019. „E un instrument care a dat în afară de Zamfir multe nume din sportul ăsta. Virtuozitatea e… mult până ajungi până la ea. Ce înțeleg eu prin virtuozitate? Alt ritm, altă muzică. Nu!”, a spus Florin Călinescu.

ROMANII AU TALENT 3 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Andrei i se face pielea de găină

ROMANII AU TALENT 2019. „Florin Calinescu, o dezamagire ca de obicei … cum naiba, alea cu 2 clase dezbracate ii plac si le trece mai departe si un copil care petrece atatea ore sa invete un instrument ii da nu… nu am cuvinte. Si nu este prima data…”, „Ce comentariu neprofesionist la Călinescu. Habar nu are de nai .Fata a cântat foarte bine”, „Călinescu spune da la femei goale ,nu cui trebuie!”, au fost câteva dintre comentariile internauților.