ROMANII AU TALENT 2020. Cine este concurentul care a luat GOLDEN BUZZ de la Andra pe 6 martie. Moment uluitor VIDEO

ROMANII AU TALENT 2020. Un alt Golden Buzz a fost acordat, vineri, 6 martie, la "România au Talent". Mihai Ţigaret, de 13 ani, din Rm. Vâlcea, a cântat uluitor la pian, iar Andra l-a trimis direct în finală!

06 mart. 2020, 21:24
ROMANII AU TALENT 2020. Cine este concurentul care a luat GOLDEN BUZZ de la Andra pe 6 martie. Moment uluitor VIDEO

ROMANII AU TALENT 2020. Andra a fost foarte impresionată şi a trimis un mesaj emoționant la adresa concurentului. Talentul surprinzător a surprins-o pe cântăreață din plin. Momentul magic a emoționat publicul, cât și jurații. De astfel, Andra uluită a spus că momentul a rămas pentru ea unul „fantastic”.

ROMANII AU TALENT 2020. Letizia, moment senzual de dans la bară VIDEO

ROMANII AU TALENT 2020. „Astea sunt cazuri care nu sunt nici de „golden buzz”, nici de altceva. Astea sunt… cum să zic, a trecut acceleratul!”, a spus Florin Călinescu.

ROMANII AU TALENT 2020. Dirty Boys, moment incendiar de striptease VIDEO

ROMANII AU TALENT 2020. Smiley și Pavel nu se așteptau la asta, a fost un șoc pentru prezentatori, cât și pentru public. Concurentul nu a știut ce să mai zică, dacă toți cei din preajmă au fost uluiți, pentru el momentul nu a fost știe cine ce, probabil pentru faptul că nimeni nu i-a spus că este un talent demn de emisiune.

ROMANII AU TALENT 2020. Oleksandr Bozhyk, concurentul care a cântat la TREI VIORI în acelaşi timp VIDEO

ROMANII AU TALENT 2020. „Şi dacă Florin nu are ce să facă, am eu ce să fac. Este un fenomen şi spun că trebuie să fim recunoscători că a ales să ne viziteze şi pe noi la Românii au talent. Sunt sigură că o să ajungă departe şi chiar merită”, a spus Andra. „Pare că este de pe altă planetă”, a spus Andi Moisescu, în timp ce Mihai Petre a spus despre băiat că este un geniu.

ROMANII AU TALENT 2020. „Învăţ la o şcoală normală, mă consider un copil normal, doar că sunt eu mai perfecţionist”, a spus Mihai Ţigaret.

ROMANII AU TALENT 2020. Mihai Ţigaret are 13 ani și este elev al Școlii Gimnaziale WALDORF, structură a Liceului Tehnologic Forestier din Râmnicu Vâlcea. Este și elev al profesoarei Mihaela Manafu de la Liceul de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea, dar ia, de doi ani, și cursuri cu un profesor universitar de muzică din București. La vârsta de nouă ani, pentru că îi plăcea muzica, a încercat să cânte pe o pianină de jucărie. După puțin timp a contactat un profesor de pian pentru a învăța pianul în stil profesionist.

ROMANII AU TALENT 2020. Premiat de nenumărate ori. Mihai Ţigaret a avut un recital de pian solo la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea. În martie 2019 a câștigat premiul I la Festivalul-Concurs Pro Piano desfăşurat în Sibiu, la care a interpretat „Rapsodia Ungară”, o piesă celebră şi dificilă chiar şi pentru profesionişti. În iunie, a participat la concursul de pian Musica Mundi din București, unde a câștigat marele premiu Acordat de Casa Pianelor Boem & Bol, o pianină în valoare de 4.500 de euro. Bunicii au spus organizatorilor că au deja un pian foarte bun acasă, așa că au convenit împreună ca premiul să constea de fapt într-un pian cu coadă.

ROMANII AU TALENT 2020. Mihai Ţigaret se pregătește să dea examen la Colegiul Național Dinu Lipatti din Capitală, unde cel mai probabil o să intre, iar bunicii sunt dispuși să se mute aici cu el.