ROMANII AU TALENT 2020. Florin Călinescu: „Mi-a venit ideeea să simulez o criză şi mi s-a făcut rău pe bune”

Florin Călinescu spune despre el că este cel mai exigent jurat de la Românii au talent, dar și cel mai impresionabil, așadar, deși teoretic inima lui e sănătoasă, practic, actorul suferă de tot felul de oscilații ale tensiunii, cauzate de emoții. Iată ce era să pățească din cauza unei farse!

13 mart. 2020, 20:53
ROMANII AU TALENT 2020. Florin Călinescu: „Mi-a venit ideeea să simulez o criză şi mi s-a făcut rău pe bune”

Florin Călinescu este sarea și piperul emisiunii Românii au talent, glumele sale savuroase fiind apreciate de colegii săi, Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, însă, uneori, celebrul actor reușește să se surprindă chiar și pe sine!

ROMÂNII AU TALENT 13 martie. Florin Călinescu a oferit Golden Buzz-ul serii

Probabil că puțini sunt cei care au ratat spectaculosul moment de belly dance de la Românii au talent al Natashei Korotkina, o dansatoare de 30 de ani, originară din Ucraina, iar mișcările unduitoare ale tinerei nu i-au scăpat nici lui Florin Călinescu. Actorul, numai ochi și urechi, dar mai ales ochi, a devenit imediat ținta glumelor colegilor săi de platou, ca atare s-a gândit să mimeze un leșin. Urmarea? A fost chemată echipa medicală pentru a-i lua tensiunea… Gluma s-a transformat însă imediat într-un caz de urgență!

Actorul a explicat apoi, cu umorul binecunoscut, și cărui fapt datorează aceste pusee de tensiune, aparent inexplicabile.

„Regizorul cu care colaborez în cască, îmi zice Mă, ceilalți colegi sunt familiști, sunt principiali, emit tot felul de teorii din astea filosofico-morale-educative. De la tine aștept să fii oleacă mai decoltat.

Efectiv, când a venit doamna aceea super performantă în dansul ei din buric și chiar și arăta interesant, mi-a venit ideea să simulez o criză de rău. Și-am zis Doamneeee, cum fac toți bărbații când văd o bunăciune”, a povestit Florin Călinescu pentru Evz.

„Și atunci am zis Bă, fii atent, simulez o criză de leșin și m-am lăsat așa, pe-o parte. Au venit fetele de la echipajul de prim ajutor, repede, mi-au luat tensiunea. Și alea s-au albit la față. Și eu ziceam Gata, ce mai stați? Zice Aveți 19 cu 12. Bă, stați puțin, că până aicea a fost glumă. Atât aveți. Aveți vâjâilei, aveți.. Nu, n-am nimic. Și-am văzut aparatul. După aia, în pauză, mi-am mai luat o dată tensiunea. Era pe acolo. 16 cu 17.”, a mai spus actorul.

Medici au luat-o în serios și l-au sfătuit să o ia mai ușor pentru a evita neplăceri.

„Asta oricum a fost înregistrare. Treaba s-a petrecut în octombrie, anul trecut. M-am dus la doctor și mi-au zis: Din punct de vedere al meseriei noastre de cardiologi, nu vă putem declara bolnav, sub o formă sau alta. Aveți o fire care vă autosugestionați. Probabil îmi creez stări (prin prisma meseriei, n.e.).

Trebuie și aici să ai grijă. Că poți, într-un acces de ăsta de sinceritate, să faci un AVC sau un infarct. Inima încă e împărțită corect. Am apartament cu patru camere OK. Încă e în bună-stare.”