ROMANII AU TALENT 2020. Un concurent a vrut să se sinucidă. Poveste dramatică

Un concurent de la Românii au Talent și-a spus povestea extrem de emoționantă înainte de momentul care avea să schimbe perspectivele unor oameni din spatele micilor ecrane. Ce l-a făcut să-și dorească să-și pună capăt zilelor și cum a reușit să-și revină pe linia de plutire?

01 mai 2020, 20:26
ROMANII AU TALENT 2020. Un concurent a vrut să se sinucidă. Poveste dramatică

Un concurent de la Românii au Talent a vrut să-și pună capăt zilelor. Familia Zamfir a venit la pachet cu o lecție importantă pentru cei de acasă. Cei doi militează pentru voluntariat. Sportivii sunt căsătoriți de puțin peste 9 ani și au împreună două fetițe. Cu toate că de la depărtare pare că formează familia perfectă, problemele nu i-au ocolit.

Bărbatul a practicat sport de performanță, iar la un moment dat o accidentare puternică l-a obligat să renunțe la stilul său de viață și să se obișnuiască rapid cu statul pe tușă. Din păcate, obosit de postura în care se afla, s-a gândit că ar fi mai bine dacă ar dispărea de pe acest pământ. Rezolvarea a venit odată cu vorbele sfinte lăsate în urmă. La 4 luni după ce a citit Testamentul a reușit să aibă o altă perspectivă asupra vieții. Greul a trecut, iar acum se bucură de faptul că poate fi un exemplu pentru alții, în special pentru cele două fetițe ale lui.

Am vrut să-mi pun capăt zilelor, iar după ce am citit Testamentul mi-am revenit. La patru luni eram alt om, vreau să văd schimbare, vreau să ajut, să văd impactul în societate. Avem o asociație unde ne simțim ca în familie și îi ajutăm pe cei în nevoie”, a spus bărbatul. „Am venit să încurajăm oamenii să ia parte la cazurile noastre ori la altele, încurajăm să ajute oricum, cu ce pot”, a susținut soția acestuia.

Reacțiile juriului: 

Mihai Petre: Nu pot decât să vă admir și să vă mulțumesc pentru că ați venit.
Andy Moisescu: Sunt plăcut impresionat pentru că ați ales să faceți ceva ce nu faceți în viașa de zi cu zi și că susțineți o cauză importantă – voluntariatul.
Andra: E foarte frumos tot ce faceți! Salutări copiilor acasă!