Românii au talent 2021: Remi Martin, momentul uluitor pentru care a primit Golden Buzz VIDEO

Remi Martin este un acrobat stabilit în Germania, care are și origini franceze. Tânărul acrobat a făcut un număr spectaculos la "Românii au talent", sezonul 11, care l-a propulsat direct în semifinala competiției.

15 feb. 2021, 23:15
Românii au talent 2021: Remi Martin, momentul uluitor pentru care a primit Golden Buzz VIDEO

Românii au talent 2021: Remi Martin, moment unic și emoționant pentru care a primit Golden Buzz de la Smiley și Bartoș.

Românii au talent 2021: Remi Martin, momentul uluitor pentru care a primit Golden Buzz

„Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri”, a mărturisit Remi Martin.

Românii au talent 2021. Ana Maria Bițică a primit patru de „DA”. Şi trupa JumpPlus World a făcut spectacol

A început teatru clasic la 8 ani într-o trupă semiprofesionistă din orașul natal, în Germania. De la început a știut că vrea să devină actor. La 19 ani, a ajuns într-un proiect de circ la școala sa. A învățat noțiunile de bază și cum să îmbine abilitățile sale sportive cu elementele de actorie. La 21 ani a intrat la școala de balet și circ din Berlin și a fost primul din Germania care a abordat această ramură a circului, acorbații la Chinese pole. Este mare fan Charlie Chaplin și vede foarte multe elemente poetice în munca sa, pe lângă faptul că a fost un comedian genial. Își dorește să regizeze propriul spectacol pe care să-l prezinte peste tot în lume. A avut ocazia să performeze pentru Regina Elisabeta și spune că a fost cea mai mare onoare. Regretă că nu a urmat și o carieră în actorie, pe lângă cea în lumea circului.


loading...
Partenerii noștri