Românii au talent 2022. Michael Jackson, pe scena show-ului de talente. Andi Moisescu: „Dintre toți cei care au venit să-i aducă un tribut lui Michael Jackson, el este împăratul!”

Andrea este solist vocal și dansator într-o trupă tribut. A început să-l imite pe Michael Jackson de la vârsta de 3 ani, devenind cu timpul pasiunea lui.

11 feb. 2022, 23:04
Românii au talent 2022. Michael Jackson, pe scena show-ului de talente. Andi Moisescu: „Dintre toți cei care au venit să-i aducă un tribut lui Michael Jackson, el este împăratul!”

Andrea face canto de multă vreme şi e autodidact în ceea ce priveşte dansul, însă nu este prea optimist cu privire la reuşita sa în show-ul de talente. Crede că e dificil ca o „imitație” să câștige.

Un moment care i-a marcat cariera a fost acela în care i s-a oferit ocazia să urce pe scena clubului Alcatraz din Milano, şi să cânte alături de Jennifer Batten, chitaristul lui Michael Jackson.

Românii au talent 2022. Michael a reînviat pe scena RAT

I-a adus mare bucurie primul turneu cu trupa lui. Pentru el cel mai trist moment a fost când Michael Jackson a murit. Momentele grele sunt cele în care i se spune că nu este suficient de bun. Cel mai mare regret este că nu l-a văzut niciodată pe Michael Jackson în concert live, potrivit romaniiautalent.protv.ro

Citeste si Românii au talent 2022. “Copilul diamant” l-a supus pe Bobonete unui ritual de purificare: „Îmi faci un fel de revizie? Dar ce te faci dacă eu sunt cu extratereştrii, cu alte zone?”

Pavel Bartoș: „E cel mai bun Michael Jackson pe care l-am avut la Românii au talent”.

Andra: „Sunt tare bucuroasă că în sfârșit pot să spun DA la un astfel de număr. Te felicit!”

Andi: „O să te trecem în Cartea de Aur a emisiunii! (…) „Dintre toți cei care au venit să-i aducă un tribut lui Michael Jackson, el este împăratul!”.

Citeste si Românii au talent 2022. “Fiul flautului” transformă orice obiect într-un instrument muzical. I-a uimit pe juraţi cântând la peria de WC şi la pompa de desfundat chiuveta