Românii au talent 2022. O nouă rundă a emisiunii vine cu surprize totale pentru telespectatori!

Încă o săptămână se apropie de final și un nou episod al emisiunii ”Românii au Talent” va fi în fața telespectatorilor, de la ora 20:30.

08 apr. 2022, 12:21
Românii au talent 2022. O nouă rundă a emisiunii vine cu surprize totale pentru telespectatori!

Românii au talent 2022. Andi, Andra, Dragoș și Mihai sunt la masa juriului cu sufletul la gură și vor fi surprinși de numerele care vor fi prestate în această seară.

Românii au talent 2022. O nouă rundă a emisiunii vine cu surprize totale pentru telespectatori!

Un elev de 18 ani, din Chișinău, va surprinde pe toată lumea în acest sezon cu pasiunea pe care o are pentru cântat.

”Am călcat peste multe ca să ajung ce am ajuns. Am călcat peste familia mea”, va recunoaște el înainte de a urca pe scenă. Deși nu a avut tată, iar mama lui a lucrat peste hotare, tânărul a crescut cu bunica lui și în această seară își va da testul talentului. Rezultatul îl aflăm peste câteva ore.

Are doar 13 ani, dar de când a descoperit lumea programării informatice, simte că viața lui este schimbată. ”Vreau să schimb ceva, sunt idealist”, va spune puștiul înainte de a-l prezenta tuturor pe robotul creat de el. Surprizele nu se vor opri aici. Diseară, el va și cânta, în timp ce va arăta ce știe să facă Otto… nimeni altul decât prietenul creat de el care-l ajută să creioneze o lume a lui, una mai bună. Ce părere vor avea jurații, rămâne de văzut.

Citește și: ROMÂNII AU TALENT sezonul 12 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Momente pline de emoție, vineri seară. Doi concurenți îi vor lăsa cu gura căscată pe jurați: ”Nu știi ce bucurie ești”
”Îmi place să fiu în lumina reflectoarelor”, va spune una dintre concurentele pe care le vom cunoaște în această ediție. A venit să arate ceea ce poate și să devină mai cunoscută prin vocea ei, având în vedere că a început să cânte încă de la 4 ani și că vrea să dea la Conservator. Să fie acesta un pas important în carieră sau un semn că trebuie să-și mai dea timp?

Smiley și Pavel Bartoș continuă distracția, și în această seară, pe VOYO. Acolo revine Backstage Show, emisiunea online în care invitat va fi cunoscutul actor, Cătălin Neamțu. Starea de bine de pe TV se continuă doar online, așa că nu ratați întâlnirea!

Citește și: Număr „stand down comedy” la Românii au talent. Concurentul cu tetrapareză care a cucerit publicul şi juriul