Românii au talent 2022. Raisa Radu a primit Golden Buzz-ul de la Bobonete: „Momentul ăsta m-a răscolit total. Ai transmis piesa pe care ai cântat-o peste 100%, e peste talent”

Raisa are 12 ani si nu are studii muzicale, dar cântă extraordinar de bine. Lecții de canto nu a luat pentru că nu i-a plăcut de profesoară.

12 feb. 2022, 00:10
Românii au talent 2022. Raisa Radu a primit Golden Buzz-ul de la Bobonete: „Momentul ăsta m-a răscolit total. Ai transmis piesa pe care ai cântat-o peste 100%, e peste talent”

Românii au talent 2022. Raisa îşi dă măsura talentului doar duminica la biserica din spatele blocului. Nu a participat la nicio competiţie muzicală, la niciun festival până acum. Spune că acolo, la biserică, are fanele ei, bătrânele care o ascultă la slujbă. Așa a prins încredere si s-a gândit că poate face asta.

A venit la Românii au talent pentru că este visul ei încă de când era mică, chiar dacă mama ei nu a încurajat-o să facă acest pas. Mama Raisei lucrează într-o corporaţie, iar pe tatăl ei nu-l cunoaşte. Şi-a refăcut viaţa când ea era foarte mică. Mama este persoana cu care Raisa comunică cel mai mult, potrivit romaniiautalent.protv.ro

Raisa, dezamăgită de copiii de vârsta ei care au descurajat-o să cânte

Mă numesc Radu Maria Raisa și vin Slobozia, Ialomița. Am început să cânt de la vârsta de 6 ani. Nu am niciun studiu muzical, cânt așa cum simt eu, nu m-a învățat nimeni să cânt corespunzător. Copiii spuneau că nu sunt talentată, că nu știu să cânt și că nu e muzica de mine, că trebuie să mă las și așa mai departe.

Eu nu prea am avut prieteni adevărați, nu cred că există prieteni adevărați la vârsta asta, doar că pe mine m-a afectat destul de mult faptul că unii copii pot să fie răi, dar fără motiv, adică doar pentru satisfacția lor. Asta m-a tras în jos, m-a făcut să nu continui cu muzica că nu am unde să ajung și îmi este puțin teamă să eșuez, dar nu îmi este teamă să primesc X sau nu îmi este teamă ca jurații să se plângă de mine pentru că așa văd și eu realitatea”, a spus Raisa.

Bobonete a povestit că și el a făcut liceul la Slobozia şi tot acolo a cunoscut-o pe Cătălina, cea care avea să îi devină soție. Juratul de la Românii au Talent și soția sa sunt împreună de 26 de ani.

Şi eu m-am apucat de cântat tot la Slobozia. Eu am făcut liceul la ”Mihai Viteazu” și am făcut multe seri de chitară și cântece frumoase în internat”, a mărturisit Bobonete.

Românii au talent 2022. Raisa la făcut pe Bobonete să plângă

Cel mai mare vis al Raisei este să cunoască succesul în muzică. Nu crede că este dezavantajată că nu are studii muzicale, pentru că interpretează din suflet. Exact acest lucru l-a remarcat şi Bobonete, care i-a dat Gpolden Buzz-ul fără să clipească.

Citeste si Românii au talent 2022. “Fiul flautului” transformă orice obiect într-un instrument muzical. I-a uimit pe juraţi cântând la peria de WC şi la pompa de desfundat chiuveta

„Nu înţeleg cum un copil de 12 ani poate să mă răscolească pe mine ca adult. În momentul în care cânţi muzică cum ai cântat tu şi o piesă de genul ăsta şi o transmiţi peste 100%, mă întreb dacă nu e un miracol, e peste talent. Vocea ei duce mai mult de percepţie.

Momentul ăsta m-a răscolit total. Datoria mea este să spun lumii: fiţi atenţi la fata asta, are ceva”, a spus Mihai Bobonete înainte de a-i acorda Golden Buzz-ul.

Citeste si Românii au talent 2022. “Copilul diamant” l-a supus pe Bobonete unui ritual de purificare: „Îmi faci un fel de revizie? Dar ce te faci dacă eu sunt cu extratereştrii, cu alte zone?”