ROMANII AU TALENT 28 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Juraţii rămân cu gura căscată VIDEO

ROMANII AU TALENT 28 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV.  de la 20:30, noi concurenți vor veni în fața celor patru jurați pentru a obține încrederea lor și a se califica în următoarea etapă a competiției. RomaniaTV.net vă prezintă cele mai bune momente.

28 feb. 2020, 10:58
ROMANII AU TALENT 28 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Juraţii rămân cu gura căscată VIDEO

UPDATE: Călugăru Daria Maria l-a șocat pe Smiley cu mișcările sale pe hoverboard. Mișcările sale perfect făcute pe ritm și coregrafia fără cusur i-au adus nu doar 4 de DA, dar și aprecierea tuturor pentru curajul și inventivitatea de care a dat dovadă și marele Golden Buzz oferit de Smiley și Bartoș.”Don’t let me down este un mesaj care-mi aduce aminte de bunicii mei și de speranța că ei sunt bine acolo lângă Dumnezeu.”


ROMANII AU TALENT 28 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Vineri seara, la ”Românii au talent”, un concurent va prezenta un număr pe care nu ai cum să-l uiți prea curând.

 ROMANII AU TALENT 28 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

Telespectatorii vor avea parte, vineri seara, la PRO TV, de un moment care frizează imposibilul.

Astfel, un contorsionist trecut de prima tinerețe își va demonstra abilitățile uimitoare într-un număr care îi va lăsa cu gura căscată atât pe cei din juriu, cât și pe cei din public și, nu în ultimul rând, pe Smiley și Pavel Bartoș. 

”Deci eu nu cred că el să bagă în cutia aia. Nu cred așa ceva!”, strigă Smiley când vede cutia în care ar fi potrivită pentru un animal de talie mică. 

 

Și de această dată, momentele îi vor surprinde, emoționa sau lăsa fără cuvinte: ”Nu am crezut că e posibilă acea mișcare”, va spune Andra.

Ediția va aduce în fața telespectatorilor copii care au muncit foarte mult și care își doresc să convingă publicul că ei sunt viitorul: ”De la 2 ani am început antrenamentele, am venit să arăt lumii ce pot eu”, va spune o puștoaică de 11 ani înainte a de urca pe scenă. Ce momente au pregătit și cine-l va face pe Florin Călinescu să spună: ”Îți doresc să fii un Harry Potter al muzicii”, descoperim în ediția de vineri seară.

Talentele surprinzătoare vor fi și de această dată la putere! Un concurent pasionat de construirea rachetelor le prezintă juraților cum arată racheta care a mers pe lună în 1969, iar altul va veni din India pentru a încerca să rezolve 7 cuburi rubice în timp ce se află sub apă. Ce comentarii vor avea jurații aflăm vineri de la 20:30. 

Seara va fi completată de alte momente spectaculoase care-i vor impresiona și pe cei doi prezentatori și-i vor face să urce pe scenă pentru a-și arăta aprecierea. 

Show-ul Românii au talent n-a avut concurență nici cu cea de-a treia ediție. Pro TV a fost liderul serii de vineri cu a treia ediție a emisiunii. 

Peste 2,8 milioane de persoane au urmărit aseară Românii au talent, show jurizat de Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu. Cifrele obținute au fost peste primele două ediții. 

Kanal D a fost al doilea, pe toate targeturile de audiență, în timp ce Antena 1 a fost pe trei, la distanță consistentă de primele două televiziuni. 

Cele două posturi au avut pe intervalul Românii au talent:

  • Filmul Glonţ în cap şi Asia Express (în reluare) – Antena 1
  • Mă numesc Zuleyha și Bravo, ai stil! – Kanal D

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiențele obținute de show-ul Românii au talent la ediția a treia, sezonul zece:

NAȚIONAL. Românii au talent a avut peste 2,8 milioane de telespectatori din întreaga ţară, cifre peste primele două ediţii din acest sezon. 

A fost la distanță de locul secund, ocupat de Kanal D, urmărit aseară de 1,2 milioane de persoane. 

Antena 1 n-a avut nicio șansă. Postul s-a clasat pe locul al treilea, cu cifre de șase ori mai mici decât liderul.

Practic, Antena 1, care a pus la bătaie filmul Glonț în cap și o reluare Asia Express, s-a bătut în audiențe mai mult cu Romania TV decât cu primele două clasate. 

URBAN. Show-ul Pro TV a fost peste săptămâna trecută și la orașe. Producția s-a apropiat de 1,5 milioane de persoane, mai mult decât dublu față de Kanal D, televiziunea care a ocupat locul al doilea în audiențe. 

Și aici Antena 1 a fost jos în audiențe: 230.000, media de telespectatori, adică de șapte ori sub Pro TV. 

După cum s-a întâmplat la nivel național, și la orașe, Antena 1 a fost mai aproape de Romania TV decât de primele două televiziuni, Pro TV și Kanal D. 

COMERCIAL. Show-ul de talente a depășit jumătate de milion de persoane, pe publicul comercial. Ușor peste ediția de săptămâna trecută. Pro TV a avut cu ediția de aseară o cotă de piață de 40,5%. 

A fost mai mult decât dublu față de locul al doilea, ocupat de Kanal D, cu serialul turcesc. 

Antena 1 a fost a treia și pe public comercial, target pe care de obicei era pe locul al doilea. 

Mai mult decât atât, Kanal D a avut cifre aproape duble față de Antena 1. Amintim că postul a pus la bătaie un film de acțiune cu Sylvester Stallone, urmat de o reluare a emisiunii Asia Express.