ROMÂNII AU TALENT. Adevărat pelerinaj la vila Mihaelei Rădulescu înainte de emisiune. Ce s-a întâmplat FOTO

Pentru că este o divă care se respectă, Mihaela Rădulescu a avut grijă să fie pregătită de o armată de oameni înainte să ajungă pe platourile de filmare a emisiunii Românii au Talent, la prima semifinală LIVE a ediţiei 2016.

04 mai 2016, 11:38

În seara de vineri, 29 aprilie, a avut loc prima semifinală LIVE a emisiunii Românii au Talent, ediţia 2016, scrie cancan.ro. Cu doar câteva ore înainte de începerea emisiunii însă, la casa Mihaelei Rădulescu era o adevărată desfăşurare de forţe, o echipă de oameni ocupându-se de pregătirea tuturor detaliilor, înainte ca aceasta să plece spre studiouri.

Citeşte şi Ce mănâncă Mihaela Rădulescu? Uite meniul DIVEI

O prezenţă atipică, atât pe micile ecrane, cât şi online, Mihaela Rădulescu este adorată de o parte din public, în timp ce alţii o contestă şi o critică dur, dar cu siguranţă nu lasă pe nimeni indiferent. Fire puternică şi dominatoare, jurata de la Românii au Talent este şi o fire perfecţionistă.

Cu ani de experienţă în televiziune, Mihaelei Rădulescu îi place să controleze cât mai multe detalii ce ţin de aspectul ei fizic, mai ales că emisiunea este una urmărită de foarte mulţi telespectatori.

Deşi locuieşte la Monaco, împreună cu fiul său, diva a venit în ţară joi, pentru a ocupa locul la masa juraţilor în seara de vineri, atunci când a fost ca de obicei, apariţia sexy din juriu, dar mai puţin acidă de data aceasta, deoarece pe scenă au evoluat 12 dintre cei 60 de semifinalişti, toate reprezentaţiile fiind printre cele mai bune din competiţie. Pentru a fi sigură că va arăta impecabil, Mihaela a „dirijat” o întreagă armată de oameni, aceştia roind mai ceva decât albinele din stup.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT: Cine s-a calificat în FINALA ROMANII AU TALENT 2016

A fost un adevărat pelerinaj la vila divei, mai ceva ca la mănăstire, venind cei care se ocupă de coafura Mihaelei, de make-up, şoferul acesteia care a mai făcut şi nişte cumpărături, probabil pentru ca aceasta să aibă tot ce este nevoie după terminarea emisiunii, ba chiar şi un curier a ajuns tot la casa juratei. Când totul a fost gata în cele din urmă, Mihaela Rădulescu şi-a făcut apariţia, luând o gustare rapidă, semn că era pe fugă spre studiourile de unde urma să intre în direct.

A plecat însoţită de o doamnă, împreună cu şoferul care îşi îndeplinise conştiincios toată ziua toate obligaţiile atribuite de Mihaela.