ROMÂNII AU TALENT: Artista care ar fi putut s-o facă pe Mona Lisa să zâmbească

ROMÂNII AU TALENT: Claudia Ciotlaus a reuşit să transforme complet un tablou în doar câteva minute: şi-a făcut opera să treacă de la o mină tristă la un zâmbet fericit.

07 mart. 2014, 21:18
ROMÂNII AU TALENT: Artista care ar fi putut s-o facă pe Mona Lisa să zâmbească

ROMÂNII AU TALENT: „Eu m-am identificat in povestea asta, sunt exact stările prin care trec in emisiune”, a adaugat Mihai Petre, iar Claudia a primit confirmarea talentului său prin cei trei de „DA” din partea juraţilor, potrivit protv.ro.

ROMÂNII AU TALENT. Mihai Petre este cunoscut în toată România ca un specialist al dansului, dar de fapt, de profesie el este analist politic.

ROMÂNII AU TALENT. Dezvăluirea a fost făcută după evoluţie lui Raul, tânărul de 23 de ani care a încântat juriul cu numărul său de stand-up comedy.

„Sunt analist politic. Andy e profesor de matematică. Da, da, da. Pe bune, chiar asta scrie pe diploma mea”, a spus Mihai Petre despre amănuntul neştiut poate decât de foarte puţini oameni ce stau în jurul său.

În Tulcea nu se râde, se mănâncă scrumbie” – astfel şi-a început Raul Gheba numărul de stand-up comedy încă din culisele „Românii au talent”, unde a fost întâmpinat de Smiley şi Bartoş.  „Mihai e un dansator, nu e cea mai ameninţătoare meserie”. „E bun, e foarte bun”, l-a apreciat Bartoş, iar juriul a confirmat: „Chiar vreau să te vad în etapa următoare, leagă-te de câte şi de câţi vrei tu!”, l-a felicitat Mihai, iar Raul a trecut mai departe cu trei de „DA”.

ROMÂNII AU TALENT. Trupa Black and White Dance Center i-a impresionat pe juraţi. „Ce comentarii pot să mai am după momomentul asta? Mi-aş dori să avem în fiecare an 60 de momente de genul ăsta”, i-a felicitat Andi Moisescu pe dansatori.

La rândul său, Mihai Petre a continuat cu laudele: „Reuşiţi să îmbinaţi lucruri atât de diferite într-un fir logic atât de evident, sunteţi una dintre cele mai complete trupe de dans, puteţi oferi de toate.”

Pentru prestaţia lor, membrii trupei Black and White Dance Center vor fi prezenţi şi în următoarea etapă a emisiunii „Românii au talent”, scrie libertatea.ro.