ROMANII AU TALENT. Cine a hipnotizat juriul

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Concurentul care l-a facut pe Bebe sa spuna cu lacrimi in ochi: “Sunt fericit ca te-am vazut”

17 apr. 2015, 17:35
ROMANII AU TALENT. Cine a hipnotizat juriul

ROMANII AU TALENT. Vineri vom cunoaste cea mai simpatica si talentata maimutica, ce va veni pregatita sa castige marele premiu, va reusi sa impresioneze juriul cu numarul sau incredibil si-l va face pe Bebe sa spuna cu lacrimi in ochi: “Sunt fericit ca te-am vazut!”.

Tot in editia din aceasta seara vom afla ce jurat nu-si mai poate stapani lacrimile de… ras de aceasta data, in momentul in care o cunoscuta printesa a zilelor noastre va urca pe scena pentru a-si prezenta numarul.

Pentru cateva momente, gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos si cei patru jurati vor fi hipnotizati. Cine reuseste sa faca acest lucru, cum a fost posibil si care sunt reactiile vom vedea vineri, de la 20:30, in cea de-a saptea editie a celui mai iubit show de divertisment din Romania.

Cele mai tari momente din show-ul „Romanii au talent” sunt aici – VIDEO

Momente pline de emotie, senzualitate, sensibilitate, siguranta sau amuzament, prezentate pe scena de cei mai talentati romani, reactii spectaculoase ale tuturor celor prezenti in sala, insotite de comentarii savuroase vor impresiona si de aceasta data.

Editia a saptea a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent se anunta a fi una plina de voie buna, concurenti cu talente diverse care vor uimi si spectacol autentic desavarsit.