ROMÂNII AU TALENT. Cum arată acum Narcis Ianău, locul 2 în cadrul show-ului. Noutăţile din 2016

ROMÂNII AU TALENT. Cine îl vede acum pe stradă pe celebrul artist Narcis Ianău poate avea un șoc. Show-ul "Românii au talent" revine, începând cu 19 februarie, cu cel de-al şaselea sezon. Va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20:30. 

18 feb. 2016, 16:25

ROMÂNII AU TALENT. Vă mai amintiți de Narcis Ianău, tânărul contratenor ce a uimit în urmă cu cinci ani, când a participat la „Românii au talent” și a obținut cel de-al doilea loc în clasament? Student acum la Conservator, Narcis si-a schimbat total imaginea, după cum se poate vedea în galeria foto. 

Citeştre şi ROMÂNII AU TALENT. Ce mai fac foştii câştigătorii ai show-ului

După ce, timp de câteva luni, au străbătut ţara în lung şi-n lat pentru a găsi talentul autentic în toate formele sale, cei patru juraţi, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra Măruţă şi Florin Călinescu, împreună cu Smiley şi Pavel Bartoş, sunt gata să le aducă telespectatorilor un spectacol memorabil, informează Pro TV, informează Mediafax.

Mii de oameni au venit la preselecţii şi s-au prezentat în faţa juriului cu speranţa că vor reuşi să demonstreze că talentul lor merită să obţină trei sau patru de „Da” şi să meargă în etapa urmăroare a competiţiei, dar numai câteva sute au impresionat.

Citeşte şi Românii au talent. Un fost concurent a ajuns să cerşească pe străzi

Momente de magie, contorsionism, canto, beatbox, dans, balet sau jonglerii, dresură de animale, stand-up comedy, pictură, iluzionism, construcţii de roboţi, arte marţiale şi bike trial vor putea fi urmărite de români în fiecare vineri, începând din 19 februarie, de la 20:30.