ROMÂNII AU TALENT. Dans senzual în FĂINĂ cu Mihaela Rădulescu şi o rusoaică focoasă VIDEO

ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu a făcut senzație în prima ediție a noului sezon ”Românii au talent”. Jurata l-a sărutat pe gură pe un student de 21 de ani și mai apoi a lins făină de pe corpul unei rusoaice, după care s-a tăvălit pe scenă.

14 mart. 2015, 09:34
ROMÂNII AU TALENT. Dans senzual în FĂINĂ cu Mihaela Rădulescu şi o rusoaică focoasă VIDEO

Coregrafa Yeva Shiyanova în vârstă de 23 de ani a dansat în premieră prin făină. A fost un dans foarte senzual si bine executat coregrafic, insa juratii ROMANII AU TALENT au crezut ca vor avea parte de o placinta sau un blat de pizza urias.

Esti cea mai frumoasa placinta din lume!”, i-a spus Bebe Cotimanis frumoasei blonde.

CITEŞTE ŞI ROMANII AU TALENT, scandal la prima ediţie din 2015: „Sunteţi două golănci! Asta e nesimţire”

Mihaela Radulescu si-a exprimat si ea admiratia: „Imi place sa te privesc. Nu mai vreau sa fac curat niciodata in casa„.

Yeva, va trebui sa-mi arati cateva miscari pentru ca nu le stiu„, a spus Mihaela, care s-a intins pe scena prin faina. „Da poti sa gusti”, i-a spus Yeva atunci cand Mihaela a dat sa guste faina de pe degete.

Nici Andi Moisescu nu s-a lasat mai prejos: „Tu esti exact ce mi-a recomandat doctorul sa iau inainte de culcare„.

ROMANII AU TALENT: Cel de-al cincilea sezon „Romanii au talent” a adus mai multe schimbări: un decor nou, noi reguli și un nou juriu care este pregatit sa gaseasca cel mai talentat roman. După cum deja se știe, după ce Mihai Petre a părăsit juriul celei mai urmărite emisiuni din România, Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis s-au alăturat vedetelor mai experimentate în ale jurizării, Andra și Andi Moisescu.
Deși scaunele par destul de confortabile, Mihaela a cerut să i se aducă o pernă ca să stea mai bine. Apoi, Mihaela s-a gândit că se va vedea ciudat la televizor și a cerut o pernă și pentru Andra. În ceea ce-i privește pe băieți, a spus că ei pot să rămână la o înălțime mai mică, chiar dacă Bebe Cotimanis a vociferat. Şi sânii i-au creat probleme vedetei care, in aproape toate pauzele şi-a aranjat decolteul.

Regulament ROMANII AU TALENT
Cu patru jurati si regulile concursului au suferit modificari in ceea ce priveste selectia talentelor. In situatia in care un concurent primeste patru de DA din partea juriului, acesta va merge mai departe in competitie. La fel se va intampla si cu trei de DA obtinuti. In cazul in care, exista doi de DA si doi de NU, concurentul va merge mai departe doar in cazul in care un jurat isi va schimba votul de NU in DA. In situatia in care acesta nu este convins de prestatia si talentul concurentului si decide sa isi pastreze votul de NU, concurentul va parasi lupta pentru castigarea titlului de cel mai talentat roman si a premiului de 120.000 de euro.

Zbori direct în finala ROMANII AU TALENT 2015
Una dintre noutatile acestui sezon este golden-buzz-ul – butonul auriu pozitionat in centrul mesei juriului, care, odata apasat, trimite un concurent direct in semifinala. Acesta poate fi folosit o singura data de fiecare jurat si este marcat de un moment spectaculos de lumini in cadrul show-ului.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Primii aspiranti la titlul de cel mai talentat roman si la castigarea premiului de 120.000 de euro sau a celui de originalitate in valoare de 10.000 de euro au fost prezentati vineri.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Prima editie a celui de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii a adus momente spectaculoase, emotii, lacrimi de fericire sau de tristete, intriga, comentarii acide sau induiosatoare, un sarut neasteptat, momente care au starnit starni hohote de ras, dar si talente inedite care au impresionay telespectatorii.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. In prima editie „Romanii au talent” am facut cunostinta cu talente desavarsite, dar si cu concurenti care isi incearca norocul an de an, plini de speranta, sau cu oameni care cred in maiestria lor si incerca sa o demonstreze in fata juriului, insa pleaca acasa in final cu patru de „Nu”.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. De la numere exceptionale la momente amuzante sau la implicarea juratilor in prestatiile concurentilor, toate au putut fi urmarite vineri, la „Romanii au talent”.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Entuziasmata de postura de jurat, Mihaela Radulescu a declarat: „Preselectiile Romanii au talent au reprezentat o experienta fantastica, plina de trairi intense. M-am bucurat sa vad cati romani talentati avem, m-am incarcat cu emotiile lor fabuloase, am plans si am ras. Ador aceasta emisiune deoarece este, poate, cea mai spectaculoasa vitrina in care romanii talentati se pot face remarcati. Astept cu nerabdare ca si telespectatorii sa vada incepand de maine, de la 20:30, ceea ce am vazut si trait noi timp de cateva luni prin tara”.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. In completarea Mihaelei, Andra a spus despre noul sezon Romanii au talent: „Incepe un nou asalt al romanilor talentati. Noul sezon va fi fantastic – uitati-va si va veti convinge cu totii! Concurentii sunt nebunesc de buni in diverse domenii, dar sunt sigura ca si respinsii vor avea farmecul lor in ochii publicului, macar pentru ideile ciudate! Va fi un sezon plin de suspans, umor si originalitate”.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. „Dupa 4 sezoane spectaculoase de Romanii au talent, in care am crezut ca am vazut totul, am fost din nou surprins anul acesta de diversitatea talentelor si numarul mare al oamenilor care au venit la preselectii. Am folosit Golden Buzz-ul, trimitand un act artistic neasteptat direct in semifinala. As mai fi facut-o de foarte multe ori in timpul preselectiilor din acest nou sezon si asta cred ca spune totul”, a declarat si Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Si Bebe Cotimanis este incantat de aceasta noua experienta si de talentele gasite in tara si declara: „Cu siguranta bucuria celor care vor privi incepand de maine Romanii au talent va fi cel putin la fel de mare ca a noastra, a celor care am fost… pe teren”.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Editia a cincea Romanii au talent a fost una de exceptie, cu multe surprize si momente care cu siguranta au impresionat. Mai jos puteti urmari cele mai importante momente din editia de vineri, 13 martie, a emisiunii „Romanii au talent”.