ROMANII AU TALENT: Fernando de la Caransebeş a ajuns „la nebuni” dupa ce l-a sunat „Bin Laden”

„Nebunia din Banat” se numeste o piesa a celebrului cantaret Fernando de la Caransebes. Putini stiu ca melodia respectiva aproape ca este inspirata din realitate.

24 apr. 2014, 08:16
ROMANII AU TALENT: Fernando de la Caransebeş a ajuns „la nebuni” dupa ce l-a sunat „Bin Laden”

Fernando de la Caransebes s-a facut remarcat prin multe „nebunii” pe care le-a facut in ultimii ani, totul culminand cu „isprava” de la „Romanii au talent” cand a aruncat cu microfonul inspre Mihai Petre, care tocmai il eliminase. Ceea ce nu stiau producatorii atunci cand l-au primit in studio este ca Fernando are intr-adevar probleme, el fiind internat de mai multe ori la sectia de psihiatrie a spitalului din Caransebes, scrie wowbiz.

ROMÂNII AU TALENT. Mihai Petre, lovit de un concurent! „Îl rup cu bătaia!”

Unul dintre episoadele psihotice cele mai grave s-a intamplat in urma cu cativa ani, cand Fernando a fost luat cu salvarea dupa un concert si internat la „simpatici”. Pe fondul oboselii si a abuzului de energizante, Fernando a primit un telefon ciudat care i-a declansat o adevarata cadere nervoasa.

„Eu terminasem concertul, iar Fernando s-a oferit sa ma conduca spre iesirea din club. Atunci a primit un telefon, s-a enervat cumplit si a inceput sa injure. Mi-a spus ca l-a sunat unu’ Bin Laden si l-au apucat pandaliile. Ii spunea la telefon: „Pleaca ma d-aici, ca nu esti Bin Laden. Lua-ti-as familia in… Lasa ca te scot eu pe interval sa te arannjez”. L-am vazut ca e foarte nervos asa ca i-am facut semn ca plec. La zece minute dupa ce am ajuns la hotel, am aflat ca a ajuns la nebuni”, a povestit Romeo Fantastick, un alt manelist care a fost de fata la intreaga intamplare.

ROMANII AU TALENT: Fernando de la Caransebeş după ce a vrut să-l bată pe Mihai Petre: „Eram băut bine”