ROMÂNII AU TALENT, incident teribil la preselecţie, a intervenit poliţia. Juraţii au fost ameninţaţi cu pistolul

Juraţii de la ROMÂNII AU TALENT au trecut duminică prin clipe de groază, după ce un bărbat de 29 de ani le-a arătat celor prezenţi un cuţit şi un pistol airsoft şi a dat foc unei cărţi de cult. Poliţia a intervenit şi, ulterior, tânărul a fost internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate, iar cercetările în acest caz continuă.

29 sept. 2019, 16:04
ROMÂNII AU TALENT, incident teribil la preselecţie, a intervenit poliţia. Juraţii au fost ameninţaţi cu pistolul

Poliţia Capitalei a anunţat că, duminică, în jurul orei 12.45, dintr-un hotel situat în Sectorul 1 a fost făcut un apel la 112 în care se reclama că un bărbat, de 29 de ani, aflat la preselecţia pentru emisiunea TV ROMÂNII AU TALENT, a devenit agitat, le-a arătat celor prezenţi un cuţit şi un pistol airsoft şi a dat foc unei cărţi de cult.

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru cercetări. Ulterior, el a fost audiat şi ulterior internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate.

Cercetările sunt continuate de Secţia 2 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Românii au talent 2019. Cine îi va lua locul lui Florin Călinescu la masa juriului