ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE: Al doilea GOLDEN BUZZ din 2017! LIVE STREAMING PRO TV

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: Show-ul Romanii au talent este locul in care putem respira aerul tonic al talentului, este locul incarcat de energii pozitive, emotii, incurajari, sperante si visuri marete.

03 mart. 2017, 14:18

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: Spectacolul suprem continua vinerea aceasta, de la 20:30, cand vom urmari momente pline de forta, tensiune, suspans, momente cum nu am mai vazut pana acum si vom aplauda cele mai surprinzatoare forme ale talentului. Tot in cea de-a treia editie a sezonului #7epic vom avea parte de foarte mult umor si ii vom asculta pe jurati cantand.

ROMANII AU TALENT 2017 LIVE VIDEO:

Premierele si momentele extraordinare continua la Romanii au talent!

– Vineri, de la 20:30, vom vedea care este cel de-al doilea concurent care merge direct in semifinala! Va fi cel mai surprinzator golden buzz al sezonului sapte, juratii vor fi in picioare, pregatiti sa apese butonul auriu inca din timpul reprezentatiei, iar vineri vom vedea care dintre ei va reusi sa fie mai rapid si sa castige lupta pentru ”revelatia sezonului.”.

– Doi tineri vor prezenta vineri un numar plin de elemente extrem de periculoase, dar in acelasi timp plin de optimism si emotie, reusind sa starneasca reactii contradictorii in randul juratilor. ”Chiar am vrut sa dau X, dar am zis ca nu se poate asa ceva, nu se poate asa ceva!”, va spune Andra.

– Un concurent va fi decis sa le prezinte juratilor un moment altfel, iar pentru reprezentatia lui si-a ales si o costumatie speciala. Totul pentru a impresiona. Vazandu-l, Florin Calinescu il va intreba usor contrariat: ”Vrei sa canti cu tricou, cu el pe tine, te deranjeaza lumina? Tu ai inceput sa canti cand te-a parasit sau de asta te-a parasit?”.

– O noua premiera la Romanii au talent! Un moment special de jonglerie, prezentat de un concurent care a fost dresor de maimute si a decis sa-si schimbe meseria deoarece ”de fiecare data cand mergeam pe strada, toti ma intrebau ce mai face maimuta, de mine nimeni nu intreba.”. A renuntat sa dreseze maimute si a ales sa dreseze… un baston. 

– Si muzica fado va fi adusa in cea de-a treia editie Romanii au talent. O concurenta va canta pentru prima data acest gen muzical si ii va face pe Smiley si Pavel sa vorbeasca in portugheza, pentru a o incuraja asa cum se cuvine. 

– ”Primii sase ingeri pe care-i vad pe pamant. E ca si cum am fost la catedrala.”, le va spune Florin Calinescu unor concurente care vor prezenta un moment extrem de senzual, plin de pasiune si frumusete. si, pentru a vedea mai bine ce se intampla pe scena si a nu pierde niciun detaliu din reprezentatia perfecta, juratul va apela la ochelari de vedere.

– ”Am venit sa va cant o poveste… este mai scurta si fara cuvinte…”, va spune o concurenta care va prezenta un moment socant. Viata i s-a schimbat complet la 45 de ani si ce va reusi sa faca pe scena ii va lasa fara cuvinte pe Andi, Mihaela, Andra si Florin. O prezenta uimitoare, care ii va motiva pe toti cei prezenti in sala sa se gandeasca mult mai bine la vietile lor si la schimbarile pe care trebuie sa le faca.

Vinerea aceasta, de la 20:30, telespectatorii sunt asteptati sa urmareasca un spectacol absolut si sa se bucure de momente pline de emotie, energie si multa distractie, in cea de-a treia editie Romanii au talent!

ROMANII AU TALENT 2017 LIVE VIDEO: Momentele care vor fi prezentate vineri pe scena talentului, de la 20:30, vor surprinde, vor emotiona, vor distra si vor demonstra ca sezonul sapte este epic!

• Scopul unuia dintre concurenti este acela de a o cuceri pe Mihaela Radulescu: ”Vreau sa o inveselesc pe Mihaela!”, dedicandu-i intreg momentul prezentat. Reprezentatia lui va face intreaga sala sa aplaude, insa vom vedea vineri daca jurata se va lasa impresionata de talentul tanarului care o admira.

ROMANII AU TALENT 2017 LIVE VIDEO:

• Nici comedia nu va lipsi din cea de-a doua editie Romanii au talent. Un numar inedit de stand-up comedy, care implica atat publicul, cat si  juratii va fi prezentat de un concurent cu experienta in acest domeniu. Toti vor savura momentul si vor rade cu lacrimi la glumele spuse. ”Se vede ca nu e amator. Se vede ca are meciuri in picioare.”, va spune incantat Andi. 

VEZI momente video memorabile din sezonul 7 Romanii au talent!

• Doi catelusi incredibil de simpatici si jucausi vor urca pe scena impreuna cu stapanul lor. Cei trei vor prezenta un numar de dresaj extrem de spectaculos, cu elemente acrobatice in aer, care, cu siguranta, va cuceri telespectatorii. ”Am incercat si eu asta cu cainele meu, dar nu tine figura… daca prinde ceva, nu-mi mai da niciodata.”, va spune Mihaela.

• O minge, o coarda si o sticla. Doar de aceste elemente va avea nevoie un concurent pentru a face spectacol pe scena! In ritmul muzicii, baiatul va face o demonstratie extraordinara si va reusi sa ridice toata sala. Un moment plin de energie si vibratie, care va aduce distractie, dar si suspans si uimire. ”M-am uitat putin in sala la oameni, toata lumea era in extaz! Asta inseamna ca stii sa faci spectacol!”, va spune Mihaela.

• Un moment socant care imparte juratii in doua tabere: doi DA si doi NU! Daca Andi si Florin vor fi impresionati, Andra si Mihaela nu vor fid eloc de acord cu ei. ”Ai grija la castraveti”, ii va spune Andra concurentului. ”Eu eram curios sa vad ceva ce n-am mai vazut. Promitea. Ma rog, nu vreau sa ma pronunt mai mult de atat, asta e. Au hotarat fetele… ”, va continua Andi usor dezamagit, iar Florin va spune: ”Omenirea trebuie sa mearga mai departe. Medicina si stiintele farmaceutice nu pot evolua daca nu au pacienti. De asta nu sunt de acord cu colegele mele.”

• Smiley ii va face introducerea unei concurente care-i va lasa pe toti fara cuvinte in momentul in care va intra pe scena. Fata va prezenta un moment plin de pasiune, frumusete si senzualitate. ”Nu stiu ce sa spun decat ca dupa ce se termina spectacolul, o sa stau cu motorul mergand, portiera deschisa… atat am vrut sa spun. Masina prinde 300 la ora, daca vrei sa stii… atata tot. Vom trece pe langa Monaco in mare viteza.”, va spune Florin.

• Un preot va urca pe scena Romanii au talent, cu un moment la care nimeni nu s-ar fi asteptat! ”Pentru mine a fost un soc. Ce zace in tine, parinte, iarta-ma…ce a fost acolo…”, ii va spune Andra concurentului, iar Andi va continua: ”Mare-ti e gradina, Doamne!, zicea o vorba! E o aparitie care va marca acest sezon, n-am nicio indoiala!”.

Vinerea aceasta, de la 20:30, cel mai urmarit show de divertisment, Romanii au talent, ii va incanta pe telespectatori cu un spectacol formidabil, cu momente inedite, foarte multa distractie, emotie si talent autentic cat cuprinde.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, audiențele primelor ediții ale celor cinci sezoane Românii au talent de până acum: 

Primul sezon, care a debutat pe 18 februarie 2011

  • 3.212.000 de români din întreaga țară au urmărit show-ul. 
  • 2.065.000 de persoane au fost din nivelul urban

Al doilea sezon, care a debutat pe 17 februarie 2012

  • 4.521.000 de persoane la nivel național
  • 2.298.000 de persoane la nivel urban au stat pe Pro TV. 

Al treilea sezon, care a debutat pe 15 februarie 2013

  • 5.314.000 de persoane la nivel național
  • 2.635.000 de persoane la nivel urban
  • 1.500.000 de persoane la nivel comercial

Al patrulea sezon, care a debutat pe 14 februarie 2014 

  • 4.912.000 de persoane la nivel național
  • 2.599.000 de persoane la nivel urban
  • 1.426.000 de persoane la nivel comercial

Al cincilea sezon, care a debutat pe 13 martie 2015 

  • 4.365.000 de persoane la nivel naţional
  • 2.082.000 de persoane la nivel urban
  • 1.225.000 de persoane la nivel comercial

Al șaselea sezon, care a debutat pe 19 februarie 2016?

  • 3.676.000 de persoane la nivel național
  • 1.864.000 de persoan la nivel urban
  • 969.000 de persoane pe publicul comercial

Cu cine se bate prima ediția al sezonului șapte Românii au talent:

  • Antena 1 – filmul Jocuri la nivel înalt, thriller englez, programat de la 20.30
  • Kanal D  – Serialul turcesc Furtună pe Bosfor – de la 20.00
  • Prima TV – A programat filmul românesc Căsătorie cu repetiție, o urmare a filmului Buletin de București. Filmul cu Mirea Diaconu și Catrinel Dumitrescu, este programat de la 20.30.

„Românii au talent“, cutia cu bomboane din „Forrest Gump“ 

Într-un interviu pentru „Weekend Adevărul“, Andi Moisescu a dezvăluit că acest sezon este cu adevărat surprinzător. „În general, la «Românii au talent» vedem lucrurile neaşteptate. Asta e o tradiţie, ţine şi de format în sine şi sigur o să vedem lucrul ăsta şi de aici încolo. E precum cutia de bomboane pe care ne-o expunea Tom Hanks în film, dacă îţi mai aduci aminte, «Forrest Gump». O deschizi şi niciodată nu ştii ce e în ea. Ceea ce, de fapt, aici e şi farmecul acestui format. Farmec pe care îl întâmpinăm şi noi de fiecare dată când ne întâlnim cu un nou sezon pentru că habar nu avem ce urmează să vedem. Ne aşezăm la masa juriului şi apar oameni pe scenă, dar nici măcar după ce apar nu poţi să îţi dai seama ce urmează“, spune el. 

Florin Călinescu, în formă de zile mari 

„De fiecare dată, la fiecare început de sezon ne întrebăm dacă mai avem talente, dacă ne vom mai distra. Cred că sezonul ăsta ne-am distrat cel mai tare dintre toate, din două motive: pentru că am avut marfă de calitate şi pentru că îl avem pe Florin într-o formă de zile mari. Nu aş putea descrie în ce fel ne-am distrat la filmări şi cât de mult am râs“, a zis şi Mihaela Rădulescu. „Urmează un sezon plin de adrenalină. Este incredibil câţi oameni talentaţi pot fi în ţara asta! Veţi vedea numere care vă vor tăia respiraţia şi veţi asculta poveşti care vă vor smulge lacrimi“, completează şi Andra. Florin Călinescu a declarat cu zâmbetul pe buze: „Odată cu schimbarea politică din toamna anului trecut, după cum se vede, românii au din ce în ce mai mult talent! Noi îi «condamnăm» să nu se mai uite la altă emisiune şi îi «graţiem» să se uite la «Românii au talent» şi sper să fiţi de acord cu noi la fel de mulţi ca anul trecut“.

Cel mai tare show de divertisment, Romanii au talent, revine din 17 februarie cu un sezon epic, plin de emotie, distractie, neprevazut, suspans, tensiune, povesti interesante si foarte mult talent! 

Sezonul sapte al competitiei care schimba destine vine cu noutati, iar una dintre acestea este reprezentata de faptul ca gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, vor avea la dispozitie butonul auriu inca din etapa preselectiilor. Astfel, pentru prima data de la lansarea show-ului, cei doi prezentatori isi vor putea trimite concurentul preferat direct in semifinala.

 „Anul trecut, eu si Pavel am avut mana buna cu Laura Bretan. A avut unul dintre cele mai emotionante si mai frumoase momente din show. Ma bucur mult ca, incepand cu acest sezon, vom avea sansa sa folosim golden buzz-ul sa ducem in semifinala un alt numar foarte tare. E o responsabilitate foarte mare pentru noi, dar in acelasi timp, eu si Pavel suntem cel mai aproape de concurenti si avem un feeling bun in alegerile pe care le facem.”, a spus Smiley.

Pavel Bartos a completat: ”Avem o libertate mai mare sezonul asta. In primul rand, pentru ca oferta este mai mare si ne da si un anumit tip de relaxare si libertate sa alegem ceva dupa chipul si asemanarea noastra. Acest lucru nu ne face decat sa ne bucuram. Daca ar fi dupa noi, ar trebui sa avem mii de butoane aurii, pentru ca tinem cu toata lumea. Dar un lucru e clar: golden buzz-ul nostru e special, mai exotic, are ceva in plus fata de cele ale juratilor. Cred ca e cel mai neasteptat golden buzz de pana acum, iar in curand veti vedea despre ce vorbesc.

 

In sezonul sapte Romanii au talent, care incepe vineri, 17 februarie, de la 20:30, Andra este o aparitie fresh si cool. 

Artista a optat pentru un stil clasic reinterpretat si a surprins placut prin alegerile vestimentare facute. „Franjurile, umerii dezgoliti, culorile puternice si pantalonii evazati, toate aceste piese sunt in tendinte si se regasesc si in garderoba Andrei„, au spus Domnica Margescu si Roxana Voloseniuc (R&D Styling), care s-au ocupat de lookul Andrei in acest nou sezon al Romanii au talent. 
 
La capitolul accesorii, telespectatorii vor observa ca Andrei nu ii vor lipsi niciodata cerceii. De altfel, artista are o colectie impresionanta acasa, zeci de modele de forme diferite, primite cadou sau cumparate in vacante. 

 

 

UPDATE CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2016. Laura Bretan a castigat premiul de 120.000 de Euro.

S-a decis câștigătorul celui de-al șaselea sezon al show-ului Românii au talent, de la Pro TV. Marele premiu de 120.000 de euro ajunge în acest an la tânăra Laura Bretan, în vârstă de numai 13 ani, care a impresionat o țară întreagă cu vocea sa de soprană.  

Tânăra, care a impresionat cu vocea sa de soprană, este și în semifinalele Americas Got Talent. 

Locul trei în finala Românii au talent 2016 i-a revenit dansatoarei Nadiei Buduruși, iar locul doi a fost al fraților Adrian. 

Ca o premieră, anul acesta au fost prezentată ordinea concurenților după numărul de voturi: 

16 – Free Balance

15 – Bruce si Istvan

14 – Cristian Zlatan

13 – Cesara Blioju

12 – Florin Bontea v11 -Resciebelle Santiago

10 – Lifestyle

9 – Florin & Constantin

8 – Andrei Surdu

7 – Rust in dust

6 – Anisia Gafton

5 – Manuel Chivari

4 – Mara Pruna

3 – Nadia Burduși

2 – Frații Adrian

1 – Laura Bretan

ROMANII AU TALENT 2016: Vineri seară, 16 concurenți s-au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar și pentru titlul de „cel mai talentat român”.

Preferințele românilor, în funcție  de vot, au fost: pe locul unu în clasament s-a aflat Laura Bretan, pe locul doi s-au clasat Frații Adrian, iar locul trei a fost ocupat de Nadia Burduși.

Clasamentul complet a fost următorul: 1 – Laura Bretan; 2 – Frații Adrian; 3 – Nadia Burduși; 4 – Mara Prună; 5 – Manuel Chivari; 6 – Anisia Gafton; 7 – Rust in dust; 8 – Andrei Surdu; 9 – Florin și Constantin; 10 – Lifestyle; 11 – Resciebelle Santiago; 12 – Florin Bontea; 13 – Cezara Blioju; 14 – Cristian Zlatan; 15 – Bruce și Istvan; 16 – Free Balance.

Laura Bretan, fetița cu voce de soprană, a convins publicul român, în finala concursului, prin interpretarea ariei Vissi d’arte (Tosca).

În aprilie, Laura Bretan a urcat pe scena concursului”Românii au talent”, unde a interpretat ”O mio bambbino caro”, piesă care a trimis-o pe tânără direct în finală. Ea a fost convinsă să participe la „Românii au talent” de către bunicul ei, care a murit în urmă cu un an.

Clasamentul final la Românii au Talent 2016:

01. Laura Bretan

02. Frații Adrian

03. Nadia Buduruși

04. Mara Prună

05. Manuel Chivari

06. Anisia Gafton

07. Rustin Dust

08. Andrei Surdu

09. Florin și Constantin

10. Lifestyle

11. Resciebelle Santiago

12. Florin Pontea

13. cezara Blioju

14. Cristian Zlatan

15. Brust și Instvan

16. Free Balance


Laura Bretan a primit marti seara un bilet direct in semifinala AMERICA’S GOT TALENT, varianta de peste ocean a show-ului ROMANII AU TALENT. Laura va fi prezenta pe scena din Romania maine, incepand cu ora 20.

Cei patru jurati din America au fost impresionati de vocea Laurei Bretan. In momentul in care a aparut pe scena, niciuna din vedetele show-ului de peste Ocean nu a pariat pe ea, insa in momentul in care a deschis gura, au ramas perplecsi. Din juriul concursului american de talente fac parte Mel B. (fosta membra a trupei Spice Girls – cea care a apasat butonul auriu), Howie Mandel, Simon Cowell (celebru producator tv) si Heidi Klum (fotomodel de talie internationala).

Ce au spus juratii americani dupa prestatia LAUREI BRETAN:

Heidi Klum: ”Te-ai născut cu aşa un dar, incredibil;

Mel B.: „Cred ca acest show iti va schimba cu adevarat viata, iar eu iti voi schimba viata acum”;

Simon Cowell: „A fost ireal. Nu m-am gandit ca poti vorbi, dar sa canti asa… Nu am auzit asa ceva in toti anii in care am participat la acest show.

A fost de necrezut. Ce face momentul cu adevarat deosebit este faptul ca esti o persoana atat de draguta, de modesta, fara sa ai idee cat de incredibila esti”.

Laura Bretan este de origine romanca, insa s-a nascut in Statele Unite ale Americii. Tanara locuieste in Chicago. Canta de la 4 ani si a fost indrumata in cariera ei muzicala de compozitorul roman Cristian Dumetrana stabilit si el in Statele Unite ale Americii. Genurile muzicale preferate si abordate de fenomenala Laura sunt opera, jazz-ul, insa, uneori, canta si pop si soul.

Prestatia Laurei de la AMERICA’S GOT TALENT

Laura a cunoscut o popularitate pe care putini cantareti de la noi au reusit s-o aiba in SUA. ABC si CBS au facut reportaje despre viata ei dupa ce a uimit juriul de la show-ul de talente.

Laura a fost nominalizata la Chicago Music Awards la categoria „Cel mai bun artist sub varsta de 15 ani”. A castigat concursurile ‘’Super Top Dog’’ pentru copii sub 14 ani, ‘’Stars of Tomorrow’’, ‘’Amateur Night’’ si ‘’New York City’s Apollo Theater’’. In plus, a cantat in duet si cu tenorul John McDermott.

UNA DIN APARITIILE LAUREI IN MEDIA AMERICANA

 

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016: In marea finala Romanii au talent, talentul este o forta magica unde tineretea poate fi vesnica, inspiratia poate modela minuni, increderea creeaza viitoarele legende, senzualitatea transforma prejudecatile in arta. Traieste emotiile luptei finale a celui mai tare show de divertisment si voteaza-ti eroii, azi, de la 20:30, numai la Pro TV!

Cei 16 finalisti ai acestui sezon Romanii au talent, Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Pruna, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian, te vor incanta vineri cu momente senzationale si asteapta votul tau pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman!

 


CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016: Pana astazi, la ora 20:30, iti mai poti vota, prin SMS (tarif 1.20€ – TVA inclus) trimis la numarul 1200, preferatul pentru castigarea premiului de originalitate de 10.000 de euro, folosind codul de concurs al fiecaruia dintre cei cinci – 05 Dreams Drums Druum, 21 Anisia Gafton, 28 Dumitru Sanduta, 48 Fratii Adrian si 53 Triada.


Marea finala a celui de-al saselea sezon Romanii au talent iti va aduce si doua surprize care te vor incanta. Loredana va urca pe scena talentului impreuna cu trupa Zdob si Zdub si Skizzo Skillz pentru a canta melodia La carciuma de la drum. “Vineri voi canta cu baietii de la Zdob si Zdub si Skizzo Skillz o piesa care a demonstrat si demonstreaza in continuare ca Romanii au talent: La carciuma de la drum. Mi-am dorit de mult timp sa colaborez cu ei, iar pentru vineri am pregatit o reinterpretare live plina de surprize si voie buna! Vom umple scena cu energie si veselie si imi doresc din tot sufletul sa ajungem la inimile tuturor romanilor!”, a spus Loredana.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016: Si membrii trupei de improvizatie ImPro, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Neamtu, Natanticu, Micutu si Costel, vor aduce in marea finala un moment extraordinar, care va starni hohote de ras. “O sa fie o mostra din cel mai tare spectacol de improvizatie de la noi, din Romania. Suntem trupa ImPro, suntem impreuna din 2004 si avem la activ peste 500 de reprezentatii. Maine seara veti vedea joculetul care se cheama Telecomanda, in care improvizatorii vor face o excursie, impreuna cu telespectatorii finalei Romanii au talent, prin cam toate genurile de film care exista. Eu, si daca n-as fi invitat special la finala, m-as uita!”, a spus Mihai Bobonete.

Dupa un sezon plin de reprezentatii minunate, emotii si mult talent, in cursa pentru marele premiu de la Romanii au talent au ramas 16 concurentii, acestia urmand sa dea tot ce-i mai bun vineri, de la 20:30, in Marea Finala. 

Iata care sunt cei 16 finalisti ai sezonului 6 Romanii au talent:
 

Andrei Surdu -> VIDEO



Anisia Gafton  -> VIDEO



Bruce si Istvan -> VIDEO


Cezara Blioju -> VIDEO



Cristian Zlatan -> VIDEO



Florin Bontea -> VIDEO



Florin Zgavardici si Constantin Bardan -> VIDEO



Fratii Adrian -> VIDEO

 



Free Balance -> VIDEO


Lifestyle -> VIDEO



Laura Bretan -> VIDEO



Mara Pruna -> VIDEO



Manuel Chivari -> VIDEO



Nadia Budurusi -> VIDEO



Rustin Dust -> VIDEO


Resciebelle Santiago -> VIDEO