Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 12 martie 2021. Patru de „DA”, fabulos!

„Românii au Talent” este cu siguranță una dintre cele mai apreciate emisiuni. Deși a ajuns deja la cea de a unsprezecea ediție se bucură în continuare de un succes nebănuit.

12 mart. 2021, 21:40
Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 12 martie 2021. Patru de „DA”, fabulos!

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 12 martie 2021 UPDATE.

Organizeaza ateliere de muzică. Are o colecție de peste 100 de instrumente. Are și un atelier de pielărie. Face opinci sau alte lucruri din piele împreună cu copiii.

Muzica i-a plăcut din copilărie. Asculta în familie la patefon. Este blănar, pielar. Face și demonstrații, are 20 de mașini de lucru.

Îi învață pe copii și le arată cum se folosesc instrumentele. Face opinci și le oferă copiilor care nu își permit. Ține mult la tradiție și vrea să o ducă mai departe.

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 12 martie 2021 UPDATE. Numele trupei vine de la stilul unic pe care îl abordează, care combină elemente de popping, animation și tutting, un gen în care accentul cade pe mișcările degetelor care stilizează poze ale personajelor ilustrate în operele Egiptului Antic.

Primul lor video a devenit viral, după ce a obținut peste un milion de vizualizări în primele 24 de ore și a crescut spectaculos la 5 milioane după doar o săptămână.

Au participat la nenumărate talent show-uri peste tot în lume – World of Dance, America’s Got Talent, France’s Got Talent, etc.

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 12 martie 2021 UPDATE. Kenny, Rommy, Brandon și Brian sunt frați și spun că reprezintă a patra generație de artiști de circ din familia lor. Au crescut la circ, au învățat acrobații de mici și au apărut pe scenă de la vârstă fragedă. Inițial, numărul pe care l-au prezentat era realizat de Kenny, Rommy și tatăl lor. Apoi, s-au alăturat și ceilalți doi frați și au rămas în formula de patru. Spun că lucrează împreună la acest număr de 12 ani și că l-au prezentat în spectacole peste tot în lume.

Sunt foarte bucuroși că au șansa să lucreze împreună la familie și spun că iubesc ceea ce fac. Visul lor este ca într-o zi să aibă propria companie de circ împreună cu întreaga lor familie de acrobați.

Ca hobby-uri, Kenny iubește să gătească și să joace fotbal. Rommy e pasionat de sporturi extreme și știe să cânte la saxofon, Brandon cântă la chitară, e interesat de tehnologie și reviste manga, iar Brian e o fire sportive și practică ori fel de activitate sportivă.

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 12 martie 2021. După o săptămână în care primăvara și iarna s-au împletit într-o vreme tot mai puțin previzibilă, un lucru rămâne constant: ziua de vineri aduce o nouă ediție Românii au talent! Vineri seară, alți concurenți sunt pregătiți să lase emoțiile în culise și să îi convingă pe cei patru jurați că merită să le ofere DA-ul care să îi ducă în următoarea etapă. Rămâneţi pe romaniatv.net pentru a afla premianţii zilei.

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 12 martie 2021

Un tânăr va urca pe scenă cu visuri mari: ”Planul e să vă bag în povestea mea”. Dansul acestuia îl va face pe Andi Moisescu să tragă o concluzie surprinzătoare: ”finalul îl surprinde cu spatele. Din respect de sine”. Ce dans a pregătit și ce vor crede și ceilalți jurați, aflăm mâine seară.

Tot atunci, ”un simplu om care vrea să facă muzică”, după cum se caracterizează, le va propune juraților o piesă îndrăzneață, creație proprie. Acesta îi va avea în fața lui atât pe Andra, cât și pe Smiley care vor juriza interpretarea. Să fie începutul unui frumos drum sau șansa care să-l pună pe gânduri?

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 12 martie 2021. Ceea ce la prima vedere va părea o simplă declarație de dragoste, se va transforma într-una dintre cele mai sincere și neașteptate povești. Un concurent le va povesti juraților că s-a îndrăgostit de o fată dintr-un alt oraș… în urma unui comentariu de pe facebook. ”Ea e singurul colț de rai pe care l-am simțit vreodată”, va recunoaște el înainte de îi cânta celei care i-a furat sufletul, dar pe care nu a reușit niciodată să o întâlnească față în față. Din păcate, vom afla că tânăra și-a găsit dragostea în altă parte. Dacă aceasta va fi interpretarea care o va aduce înapoi, rămâne să aflăm, însă jurații vor simți fiecare emoție! De altfel, Andra nu se va feri să îi spună că ”prima parte a interpretării am luat-o ca pe un zbucium din sufletul tău”, iar Alexandra îi va spune că a resimțit tot momentul ca ”un act de sinceritate”.

Nu ratați Românii au talent! Urmează o nouă ediție impresionantă  și, o nouă șansă pentru cei de acasă să își aducă contribuția în show-ul de la TV! Comentariile postate pe Facebook, Twitter sau Instagram, însoțite de #romaniiautalent pot ajunge pe ecran în timpul emisiunii!

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 12 martie 2021. Andi Moisescu: ”Emisiunea impulsionează să fie creativi”. Show-ul a adus începutul perfect de săptămână!
”Harry Potter varianta feminină”, după cum a botezat-o Pavel Bartoș pe Rianna Rusu a fost una dintre surprizele serii. Emotivă, tânăra de 14 ani din Pașcani, a reușit o interpretare extraordinară și a primit aplauzele juraților, dar și laudele acestora. ”Ești genul de voce care poate să dea valoare unei piese”, a spus Smiley după ce a ascultat-o și la unison cu ceilalți colegi i-a oferit DA-ul necesar calificării în următoarea etapă.

O altă surpriză a serii a fost Adriana Popescu, pasionată de hairstyling care a oferit una dintre cele mai neașteptate prezentări de modă. Alături de o serie de modele, printre care și cântăreața Bianca Rus, concurenta a demonstrat că pasiunea poate depăși orice provocări. ”Este prima dată când văd așa ceva”, a recunoscut Alexandra Dinu, iar Andi a concluzionat că ”emisiunea îi impulsionează să fie creativi”. Momentul ei i-a inspirat și pe cei de acasă, la ora 20:54, peste 2.7 milioane de români fiind cu ochii pe PRO TV!

ROMÂNII AU TALENT 8 martie 2021. Un dans acrobatic care a ţinut juriul cu sufletul la gură, o prezentare de modă cu rochii din extensii de păr, un dans modern cu mişcări imprevizibile, principalele momente care au marcat ediţia difuzată de Ziua Femeii
Emisiunea poate fi urmărită în fiecare zi de luni si vineri de la ora 20:00, la Pro Tv, însă, pentru cei care nu au cum să o vizioneze la data difuzării, ea poate fi accesată și online pe o platformă gratuită. Pro TV pune la dispoziția fanilor acestei emisiuni platforma protvplus.ro, unde oricine dorește se poate loga cu o adresă e email și o parolă, pentru a urmări în mod gratuit emisiunile postului TV. De, asemenea, accesul pe această platformă se poate face și folosind un cont de Facebook.