ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM Pro TV 5 februarie 2021. Începe spectacolul!

Prima ediție „Românii au talent”, sezonul 11, va fi difuzată vineri, 5 februarie la Pro TV. În vara trecută, caravana talentului a străbătut 8 orașe în căutarea românilor talentați, gata să strălucească în lumina reflectoarelor noului sezon.

05 feb. 2021, 13:07
ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM Pro TV 5 februarie 2021. Începe spectacolul!

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM Pro TV 5 februarie 2021.

Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel.

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM Pro TV 5 februarie 2021.

În premieră, în acest an, emisiunea Românii au talent va fi difuzată de două ori pe săptămână: vinerea și lunea! Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenți care și-au luat destinul în mâini și au vrut să fie cunoscuți celor de acasă prin talentul lor. Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon.

Pavel Bartoș și Smiley au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită! Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon… spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână.

Cine sunt jurații Românii au talent 2021 – sezonul 11

Anul acesta, la masa juriului se vor afla, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și actrița Alexandra Dinu, cea care îl va înlocui pe Mihai Petre. Andra, jurata care se află la masa juriului ”Românii au talent încă din primul sezon, a făcut câteva dezvăluiri despre noua ediție. „Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon!

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM Pro TV 5 februarie 2021. Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra.

Un concurent va depăși limitele imposibilului și îi va face pe jurați să rămână fără respirație cu un număr cunoscut la nivel mondial! Un moment greu de uitat va primi și comentarii pe măsură de la maestrul Florin Călinescu: ”Faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite”.

Să fie oare unul dintre concurenții pe care-l vom vedea și în etapele următoare?

ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM Pro TV 5 februarie 2021.  Prima ediție va aduce reprezentații care o vor impresiona pe noua jurată a show-ului. Alexandra Dinu, proaspăt întoarsă de pe cele mai înalte culmi ale filmului pe cea mai mare scenă a talentului, se va lăsa vrăjită de ceea ce va vedea și își va declara admirația pentru munca celor din fața ei: ”Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția pe care o trăiești”.

Marele premiu la Românii au talent 2021 este în valoare de 120.000 de euro.

Mihai Petre s-a reprofilat după ce a fost înlocuit la „Românii au talent”