ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu, asaltată de fani pe Facebook după zvonul privind concedierea

ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu (45 ani) este, de câteva zile, protagonista unui scandal monstru creat chiar de ea, după ce a făcut declaraţii homofobe pe reţelele de socializare! Fosta prezentatoare Tv a intrat în gura presei, a colegilor de breaslă şi a împărţit ţara în două, după ce a spus că homosexualii ar trebui să-şi facă "treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis".

10 apr. 2015, 09:06
ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu, asaltată de fani pe Facebook după zvonul privind concedierea

ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu plăteşte cu vârf şi îndesat afirmaţiile homofobe făcute pe o reţea de socializare! Criticată de public şi obligată de conducerea postului TV cu care se află sub contract să-şi ceară scuze, controversata divă este nevoită să-şi ţină gura până când spiritele se vor calma. După ce ieri au apărut zvonuri în presă conform cărora ar fi fost exclusă din emisiunea „Românii au talent”, care au fost infirmate, ulterior, de conducerea postului TV,  Răduleasca a tăcut mâlc. Şi încă tace. Obicei deloc caracteristic moldovencei cu caracter puternic. Gurile rele spun că Mihaela ar fi primit un ultimatum şi la următoarea abatere va fi zburată din juriul talent show-ului.

„Fatăă, mai esti la Romanii au talent!? Of, of, of la omul sărac nici boii nu-i trag! Om sarac=prost de gură”, „Traiesc in Germania de ceva ani, pana acum ceva timp îmi era ciuda cand auzeam peste tot vorbindu-se de rău despre români, acum sunt ferm convinsă că pădurea noastră are multe uscături din păcate!!! Oare câți ani trebuie sa mai treacă sa fim si noi romanii, mai blânzi, fără atâta răutate, sa învățam cu adevărat sensul democrației, sa iubim vecinii cu care ne bem cafeaua? Oameni buni, uitați bârfa că este ca otravă, murim otrăviți în răutate! Este Săptămana Mare, Iubiți-vă aproapele!”  sau  „Problema ta este ca nu o să fii niciodată o lebadă, chiar dacă ai fost răţuşca neagră în copilărie. Ai o latură vulgară pe care nu o poţi depăşi, indiferent cu care bărbaţi te culci ca să te transformi”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii primite de Mihaela Rădulescu pe Facebook, rămase însă fără răspuns, lucru neobişnuit până acum. Este cunoscut faptul că diva de Monaco este extrem de activă pe reţelele de socializare, pe care şi-o administrează personal, iar relaţia cu fanii ei a depăşit de multe ori pragul mediului virtual, scrie spynews.ro.

PRO TV, anunţ oficial cu privire la Mihaela Rădulescu. Ce se întâmplă cu Românii au talent