ROMÂNII AU TALENT: O blondă SEXY a înnebunit juriul şi publicul cu dansul la bară FOTO

ROMÂNII AU TALENT. Vineri, 28 martie, de la ora 20.30 va avea loc o nouă ediţie "Românii au Talent". Printre concurenţii care vor face senzaţie săptămâna aceasta se numără şi o blondă foarte sexy care va executa un dans la bară.

27 mart. 2014, 19:08

ROMÂNII AU TALENTRockeri „glamourous”, dansuri tiganesti, melodii indiene, beatbox-eri, numere de dresura, mentalisti, reprezentatii inspirate din lumea circului, forta, ambitie, toate vor fi parte din spectacolul „Romanii au talent” de vineri, 28 martie, scrie romaniiautalent.protv.ro.

VEZI şi ROMÂNII AU TALENT: Toată sala a râs cu lacrimi. Andra, ÎN EXTAZ: „Ricardo, eşti plin de potenţial”

Mihai Petre va avea parte de o surpriza in aceasta editie a super-show-ului, cand unul dintre concurenti va aduce pe scena un leu de mare. Tot vineri seara, la „Romanii au talent”, o blonda sexy va taia respiratia intregii audiente masculine. Dansatoare la bara va incerca sa se faca remarcata in competitia talentelor.

VEZI şi ROMANII AU TALENT 2014: Concurenţii care au uimit juriul

Mai mult, Cosmin Agache, unul dintre eroii primului sezon „Romanii au talent”, se va intoarce saptamana aceasta pe scena care l-a facut cunoscut.

Aplauzele, hohotele de ras si lacrimile vor curge din nou pentru concurentii care spera sa castige titlu de „cel mai talentat roman”, precum si marele premiu in valoare de 120 000 de euro.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT: Fernando de la Caransebeş după ce a vrut să-l bată pe Mihai Petre: „Eram băut bine”