ROMANII AU TALENT: Pentru cine a apăsat Andi Moisescu butonul galben şi pe cine a sărutat Mihaela Rădulescu

ROMANII AU TALENT: Andi Moisescu a trimis trei adolescenti extrem de inteligenti direct in SEMIFINALA, apasand butonul galben. El a fost impresionat de rapiditatea cu care acestia au aranjat pe culori mai multe cuburi Rubik, cu ochii inchisi.

18 apr. 2015, 07:15
ROMANII AU TALENT: Pentru cine a apăsat Andi Moisescu butonul galben şi pe cine a sărutat Mihaela Rădulescu

ROMANII AU TALENT: Cea de-a saptea editie a noului sezon Romanii au talent a adus noi talente si spectacol desavarsit.

 ROMANII AU TALENT: – Echipa Speed Cubing, formata dintre adolescenti, a uimit pe toata lumea. Cei trei membri au reusit sa aranjeze pe culori cuburi Rubik in doar cateva secunde, cu ochii inchisi. Cireasa de pe tort a fost cel mai mic dintre ei, care a realizat cubul cu o viteza uimitoare, el fiind cel mai bun din Romania la acest aspect.

„Avem in fata trei dintre cele mai neasptetate si spectaculoase talente pe care le-am avut vreodata pe scena Romanii au talent”, le-a spus Andi Moisescu, dupa care a apasat butonul galben si i-a trimis direct in SEMIFINALA.

cub
cub2

– Cosmin Bighei a avut un numar de stand-up, in care a facut publicul sa rada facand glume pe seama numelui sau, care citit in engleza inseamna „be gay”.

De asemenea, el a avut cate o glumita pe seama membrilor juriului, care au fost incantati si i-au dat patru de DA.

bighei

– Trupa Kid-A, din Cluj Napoca, formata din trei fete si doi baieti, au incantat cu un dans contemporan, pe parcursul caruia Andra si Mihaela au avut numai comentarii pozitive.

„Asta e un adevarat moment pentru Romanii au talent”, a spus Andi.

Ei au primit patru de DA si felicitari.

 

– Razvan Eduard Chiriac, 17 ani, a executat un numar de magie, avandu-i ca „asistenti” pe Pavel si Smiley. Momentul le-a facut curioase pe Andra si pe Mihaela, care au mers pe scena pentru a simti pe pielea lor si chiar au simtit. Atunci cand Razvan o atingea pe mana pe Andra simtea Mihaela si invers.

„E inzetrat cu ceva, o energie, o putere, iti jur ca nu mint”, a spus Andra.

Tanarul a primit patru de DA.

razvan eduard

– Auditiile continua la Bucuresti. Badea Alexandru, pe numele de scena Alexander, canta in biserica in viata de zi cu zi, iar pe scena Romanii au talent a cantat la pian. Momentul sau a fost unul spectaculos si plin de energie.

Juratii si publicul l-au aplaudat in picioare. „Cred ca esti nu numai talentat, ci si intelept pentru ca ai venit aici sa ne arati talentul tau”, i-a spus Andi.

La randul ei Andra a spus ca daca ar putea, l-ar trimite direct in semifinala, dar si-a irosit aceasta posibilitate.

Mihaela Radulescu i-a spus simplu: „Te ador!”.

Badea Alexandru merge in etapa urmatoare cu patru de DA.

 

– Nadejda Anghel, eleva 16 ani, a cantat atat de frumos ca a emotionat-o pe Andra pana la lacrimi.

„Inceputul n-a fost tocmai bun, dar am zis ca e din cauza emotiilor”, i-a spus Andra.

Nadejda a primit patru de DA.

nadejda

– Timofti Viorel, 22 de ani, spune ca face „magie socanta”. El a „inghitit” un ac, pe care l-a scos ulterior pe o ata de papiota. Viorel s-a jucat si cu foculsi si-a scos o ata prin ochi, pe care o bagase prin gura.

„Filmele de groaza au publicul lor, eu nu fac parte”, a spus Andra, care a cerut sfatul publicului.

In final Viorel a primit trei de DA si merge in etapa urmatoare. Mihaela a spus NU.

viorel

– Nicolai Puhoi si Pavel Sarbu au executat un numar complicat de gimnastica, in care au aratat forta si eleganta. Momentul a fost atat de solicitant, incat unuia dintre ei i-a curs sange din nas. Ei au primit patru de DA.

gimnastica

– Trupa Major Office, formata din trei adolescenti, a primit aplauze publicului inca de la primele acorduri. Ei au imbinat pop-ul cu beatbox-ul si au reusit sa faca un moment memorabil pe melodia „Me and my broken heart”.

Andra s-a ridicat pentru a dansa si le-a aratat inimioare, afirmand: „Sunt de-ai mei!”.

„Sunteti preferatii mei de pana acum”, le-a mai spus Andra.

Major Office a primit patru de DA si merge in etapa urmatoare.

major office

– Girloiu Maria Cristina, dansatoare de bellydance: „Vreau sa arat cu adevarat ce este bellydance-ul”.

Dansul ei plin de energie a incantat juriul si publicul. „Imi place ce vad si meriti un DA”, a spus Mihaela.

„Asta e dansul oriental frumos, fara substraturi romanesti si perverse”, a spus Bebe Cotimanis.

Momentul Mariei a fost aproape de a lua o alta intorsatura, intrucat miscarile active au facut ca sutienul sa i se deplaseze si sa arate mai mult decat intentiona.

maria cristina
maria cristina

– Echipa Bar Smashers, din Miercurea Ciuc, a facut o demonstratie de forta la bara, cu exercitii extrem de complicate, totul pe ritm de muzica.

„Bravo dragilor. Stati bine cu conditia fizica, cu ritmul, mai e de munca insa, da?”, le-a spus Mihaela Radulescu.

Juratii le-au acordat patru de DA si felicitari.

bar smashers

– Auditiile continua la Craiova. Pe scena a urcat Marian Radu, 28 de ani, de meserie asistent medical. El a cantat melodia „If tomorrow never comes”, cu care a emotionat femeile din sala.

Mihaela a mers pe scena si a dansat cu Marian, cantand alaturi de el. La rand au urmat Pavel Bartos si Smiley, pe care Mihaela i-a luat din culise la dans.

„Ce seara frumoasa ai avut, dar si noi”, i-a spus Cotimanis. Marian a primit patru de DA.

craiova2
craiova
craiova3

– Vlad, 9 ani, este foarte increzator: „Mi-a venit mie cheful asta sa castig un concurs, sa stie lumea ca exist si eu.” El a recitat o poveste incalcita, care i-a amuzat pe spectatori, dar si pe jurati. El a afirmat ca i-a luat trei minute sa memoreze tot textul.

„Ceea ce m-a impresionat nu a fost memoria, ci felul in care ai interpretat tot momentul”, i-a spus Andi.

Vlad a primit patru de DA si merge in etapa urmatoare.

– „Dobasii din Vadu’ Izei”, un ansamblu de muzica populara din Maramures, format din 28 de membri, a inveselit atmosfera cu cantec si dans.

„Sunteti niste romani atat de frumosi”, le-a spus Mihaela Radulescu.

Ansamblul a primit patru de DA.

– Burdusel Simona Andreea, in varsta de 10 ani, a intrat increzatoare pe scena, afirmand ca doreste marele premiu pentru a-si ajuta parintii si cei 12 frati. Imbracata in maimutica, ea a executat zambitoare un numar de gimnastica.

„Esti un copil hotarat si plin de responsabilitati. Sunt fericit ca te-am vazut”, i-a spus Bebe Cotimanis, starnind lacrimile fetitei.

Ea a primit patru de DA.

– Pe scena a intrat Marius Aron, 15 ani, pasionat de opera. „Marele meu vis este sa ajung mare in domeniul meu, dar sa raman acelasi om simplu care sunt”, a afirmat el. Interpretarea sa a ridicat sala in picioare, dar si pe Bebe Cotimanis, care l-a aplaudat impresionat.

„Cand vad astfel de oameni ca tine, pot sa spun doar DA”, a spus Andra.

„Am o imagine, tu la parterul unui camin de fete, si de sus plouand cu juliete”, a spus Bebe Cotimanis.

Marius a primit patru de DA si merge in etapa urmatoare.

 

– Auditiile continua la Cluj. Lupu Ionut, 21 de ani, „a incercat” sa cante melodia „Copacul”, dar juriul l-a oprit cu patru X-uri. El a sustinut ca mama sa l-a indemnat sa vina la concurs, dar Andra a lansat un avertisment pentru parintii care isi obliga copiii sa fie cantareti, chiar daca ei nu sunt facuti pentru acest lucru.

 

– „Cei trei tenori”, o formatie dintr-un unchi si doi nepoti, a realizat un numar comic cu care a ridicat publicul in picioare, dar si pe Andra. Ei au cantat si s-au miscat uimitor cu ajutorul unui aparat care le permitea sa se aplece foarte mult. Ei au primit patru de DA.

tenori

– Alexandr Coicev, proiectant design interior, i-a pus pe jurati sa poarte ochelari de sudori. Insotit de un prieten, el a pornit un aparat de sudura si a realizat un scorpion, un paianjen si alte insecte din piese reciclabile.

„Imi place ce faceti baieti”, le-a spus Mihaela Radulescu. Alexandr Coicev a primit patru de DA.

alexandr

– A urmat cantaretul Adi Cristescu si Opis Band, care le-au facut o surpriza juratilor. Adi a purtat pe fata o masca, astfel ca nimeni nu a stiut la inceput cine este. El a cantat printre atelele melodia lui Connect-R „Vara nu dorm” intr-o maniera proprie.

„Este una dintre cele mai impresionante desfasurari de forte pe scena Romanii au talent. Va multumim ca ati venit aici”, le-a spus Andi Moisescu.

„Voi sunteti extrem de talentati, vreau sa va aplaud pe toti. Acum am sansa sa-ti multumesc pentru toate melodiile frumoase”, a spus Andra, care l-a laudat in special pe Adi, cu care a colaborat profesional.

Adi Cristescu si Opis Band au primit patru de DA si mers in etapa urmatoare.

 Cojocaru Iustin, in varsta de 10 ani, a primit aplauzele publicului cu un numar de beatbox si o atitudine pe masura.

„Faci foarte bine beatbox. Am auzit foarte multe in acest concurs, dar al tau mi-a placut de m-a lesinat”, i-a spus Mihaela Radulescu.

„Pentru mine aceasta steluta este un dar si le multumesc pentru ca m-au apreciat”, a spus Iustin, dupa ce a primit patru de DA.

– Auditiile debuteaza la Iasi. Primul concurent – Calin Calin Ion, 29 de ani. El a cantat melodia Floare de colt. Juratii i-au dat insa patru de X si l-au trimis acasa.

 

Cele mai tari momente din show-ul „Romanii au talent” sunt aici – VIDEO