ROMÂNII AU TALENT. Un concurent şi-a făcut operaţie de schimbare de sex. Zici că a fost femeie dintotdeauna VIDEO

În urmă cu cinci ani, Darius Bulzan, un puști de 14 ani lăsa juriul de la 'Românii au talent' fără cuvinte, cu numărul de contorsionism. Darius Bulzan a devenit Daria Jane și și-a făcut operație de sex, pentru a putea fi femeie în adevăratul sens al cuvântului.

26 nov. 2018, 09:45

În anul 2013, Darius Bulzan a pășit pe scena de la „Românii au talent” și a făcut o impresie bună juraților de la vremea respectivă, Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre, scrie viva.ro. Darius Bulzan a avut un număr de contorsionism, iar Smiley și Pavel Bartoș erau șocați de ceea ce vedeau. Între timp, viața concurentului a luat o întorsătură neașteptată. Darius Bulzan a devenit Daria Jane și chiar a mers în Thailanda, unde a făcut operație de schimbare de sex.

Citeşte şi ŞOC în lumea mondenă. Ozana Barabancea, pe masa de OPERAŢIE

Acum, Daria Jane are un canal de YouTube, unde vorbește de experiența ei. Mai mult, aceasta are și un iubit lângă care se simte fericită și iubită. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, studiază la o facultate din București, însă pasiunile sale sunt actoria și muzica.

Transformarea lui Darius Bulzan în Daria Jane este spectaculoasă și ai putea să juri că a fost femeie dintotdeauna.

„A fost cel mai nașpa moment din viața mea. Am fost atât de speriată. Eram în dureri, sângeram, plângeam. Mama plângea. A fost horror. Mi-am îndeplinit acest vis. După ce m-am vindecat de la această operație am început să trăiesc cu adevărat. Să fiu eu, să nu mai am nicio frică, nicio problemă. Viața mea a devenit normală abia după schimbarea mea de sex”, a povestit Daria Jane.