ROMÂNII AU TALENT. Un criminal periculos a primit 4 de DA. A reuşit să impresioneze minţind

Andrei Grigoriu a venit la "Romanii au talent" si i-a impresionat pe toti cu povestea desenata spusa de el. Talentul sau de povestitor i-a facut pe jurati sa-l priveasca cu compasiune atunci cand le-a marturisit ca a venit din puscarie unde se afla din 2003, condamnat la 16 ani de inchisoare, pentru ca a tainuit ca prietenul sau a ucis pe cineva. Adevarul este insa altul.

30 mart. 2015, 08:21
ROMÂNII AU TALENT. Un criminal periculos a primit 4 de DA. A reuşit să impresioneze minţind

In iarna lui 2003, Timisoara avea sa fie ingrozita de o crima produsa cu sange rece, scrie wowbiz.ro. Pentru 200 de euro, doi indivizi ii taiasera gatul unei tinere si apoi o abandonasera intr-o bala de sange pe o strada laturalnica din oras. Unul dintre cei doi era chiar concurentul de la „Romanii au talent”.

Citeşte şi Aviatorul de la „Romanii au talent” a murit în accident rutier

Presa timisoreana a scris atunci despre sangeroasa crima, povestind si cum a avut loc aceasta. „Putin dupa miezul noptii, in spatele unui bloc de pe strada Lalelelor, o tanara a fost gasita intr-o balta de sange, cu gatul taiat. Medicii de pe ambulanta sosita la locul tragediei nu au mai putut face nimic. S-a stabilit rapid ca e vorba despre Erika Monika Utik, o studenta in varsta de 25 de ani, din Timisoara. In cateva ore a fost refacut si filmul tragediei. Duminica seara, pe cand se afla acasa impreuna cu mama si cu matusa sa, putin dupa ora 23, a fost chemata la interfon, de „Adi”, pentru a-i restitui o datorie. Povestea a inceput sa se lege abia dupa ce unul dintre criminali fusese prins in trafic de o patrula a Politiei Rutiere.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Larisa Bercea, dans la bară, mişcări lascive şi ţinute incendiare VIDEO

Putin dupa miezul noptii, un vecin care a auzit tipete a coborat si a gasit-o pe fata cu gatul taiat. El a fost cel care a chemat Ambulanta si tot el le-a spus politistilor ca autorii crimei au demarat in tromba cu un autoturism cu numere staine. Imediat toate caile de acces din Timisoara au fost blocate. Masina data in urmarire a fost oprita de politistii rutieristi la iesirea din Timisoara, pe Calea Sagului, la volan aflandu-se Grigoriu Andrei, de 19 ani, din Timisoara. Petele de sange de pe pantofii sai au vorbit de la sine… Tanarul le-a spus anchetatorilor ca, impreuna cu Lungu Constantin, de 20 de ani, zis „Bebe”, au cautat-o pe Erika sub pretextul restituirii unei datorii de 200 de euro, dar ajunsi fata in fata i-au solicitat fetei alti bani. Refuzul acesteia a declansat furia celor doi. Bruscata, fata a inceput sa tipe. Cei doi au incercat sa o linisteasca si, pentru ca nu au reusit, in timp ce Andrei a imobilizat-o, Bebe i-a taiat gatul si au abandonat-o”, se arata in presa de la sfaristul lui 2003.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT: Reacţia lui Pavel Bartoş după moartea bătrânului Ioan Dunca

Lungu Constantin, care avea atunci 21 de ani, a primit o pedeapsa de 22 de ani de inchisoare, in timp ce Grigoriu Andrei, de 19 ani, a fost condamnat la 16 ani de puscarie. Anul trecut, concurentul de la „Romanii au talent” a facut cerere de eliberare conditionata, care in prima faza i-a fost repsinsa, insa in urma contestatiei, s-a decis eliberarea sa. Grigoriu Andrei este liber inca de la jumatatea lunii decembrie. Imediat dupa aceea, barbatul s-a angajat ca artist tatuator la un salon din Timisoara.

Intre timp, el a fost la preselectiile de la „Romanii au talent” si i-a impresionat pe toti cu povestea spusa de el. Inainte de a-si incepe numarul, Andrei le-a dat juratilor o poza cu sora care l-a tinut puternic in timpul acesta si a inceput sa picteze chipul fetei. La sfarisit i-a promis tinerei, in fata juratilor, ca nu o va mai parasi niciodată. Concurentul a primit patru de „Da”, iar Mihaela Radulescu i-a spus: „Povestesti frumos, pictezi frumos. Vazand toate acestea eu ti-as fi iertat toate pacatele!”.